Cypern 30 Maj

Hej Hej bloggen! Vi har det jättebra här i Cypern. Kom hit mitt på dan igår så vi hann sola lite då. Men idag fick vi en hel dag i solstolarna. Hann inte testa stranden idag men det får bli imorgon istället, vi måste ju testa den eftersom det är de tredje renaste och snyggaste stranden i Europa. Imorse så råkade vi gå upp klockan åtta eftersom det skiljer en timme så hade klockan ställt om sig automatiskt fast vi inte visste det så det blev lite fel men jaha:) rummen är jätte fina och det är god frukost buffé på hottelet. Har hunnit testa två middags restauranger och båda har haft jättegod mat. Har hittat lite bra affärer och sånt här med jättefina klänningar, skor och kläder så kommer nog inte hem utan något. Hottelet är också jättefint, här finns båda wifi, gym och spa där man kan få både manikyr och pedikyr. Här är både klippor och strand här och miljön är verkligen jättefin här, precis sån som man ser i rese tidningar. Eftersom vi inte har någon dator med oss mobilbloggar jag och eftersom blogg.ses app fortfarande inte har kommit så går det inte att lägga ut några bilder så ni får de när vi kommer hem:) ska gå och njuta av semestern nu! Hörs senare! xoxo E

Helg!!

Hej Hej bloggen!!

Idag var det ju första dagen som Emma & Matilda inte var i skolan "skönt" nä jag bara skoja. Jag saknar faktiskt dom jätte mycket men jag hoppas att dom har det bra. Har haft det bra annars i skolan idag, har inte hänt så jätte mycket. Vi hade pardans på gympan men jag var inte med för jag mådde inte helt bra men det såg kul ut i alla fall. Är hemma nu, måste städa undan lite sen för det ser ut som kriget :p jaja det blir väl mest jag som kommer logga den här veckan om inte Emma och dom har internett på hotellet såklart :)
Nu måste jag dra men ha det bäst och hoppas ni får det kul i morgon, VALBORG<33
xoxo A<3



Cypern Here We Come!

Hej Hej bloggen!
kanske inte så många som är vakna vid den här tiden men ändå!
nu sitter jag och min familj på flyget till Cypern! vet inte om där är trådlöst internet på hotellet men om det är det eller där finns datorer så ska vi försöka blogga, vi lovar!
annars hörs vi när vi kommer hem!:)
xoxo E

Idag är Imorgon!

Hej Hej bloggen!
imorgon är det ju äntligen dags då åker jag och min kära familj till Cypern. så ska ta och packa klart det sista nu sen ikväll blir det ju träning med laget och gå och lägga sig tidigt eftersom vi mste vara på lygplatsen senast klocken fem på morgonen och sen går planet klockan sju. så vi hörs senare! tisinställer ett inlägg om jag hinner!
xoxo E


Kommer sakna all här hemma! vi ses om en vecka!

Emma Svarar:

Hej Hej bloggen!
tänkte att jag skulle ta och svara på frågestunden nu då!

Vad är din favorit outfit?
vet inte riktigt har så måga att välja mellan.:)
Vad är det bästa med att ni är vänner?
vi har alltid jätte roligt tillsammans, vi har ungefär samma humor, vi litar på varandra och är som äkta vänner ska vara.
Favorit bild & bloggare?
Kenza och Tyra såklart!
Har du någon kille?

Varför gillar du Justin Drew Bieber?
han är sjukt snygg!!!, han sjunger bra, han dansar bra och har sexpack kan det bli bättre!:)
Vad har du för syskon?
en tvilling syster Matilda och en lillebror Simon.
Gillar du någon?
Justin Beber!<3
Vem gillar mest Justin Bieber?
precis som alla andra tjejer på jordklotet som gillar honom skulle jag svara att det såklart är jag!

xoxo E

sista dagen!!

Hej Hej!!

Det har verkligen varit en helt underbar dag idag :)<3 Min dag började med att Julia kom till mig vid halv tio och då åt vi god frukost och hade det jätte mysigt och satt och pratade. Sen drog vi oss ut i solstolarna och solade och man fick nästan värmeslag så varmt det var ;p vid elva halv tolv cyklade vi till "pointen" eller hur det nu stavas ;p och köpte glass och lite godis haha och satte ute och njöt i solen. Sen drog vi hem & slappade i solen resten av dan och jag har verkligen bränt mig på mina ben och på magen, det är så det ska va :) vid halv fem kom våra efterlängtade tvillingar Emma & Matilda och så körde vi alla och åt på Subway, det blev vår kvällsmat haha men man förtjänar ju det när det är sista dan på lovet. Men det som var ännu värre var att när vi gick förbi BK så kunde vi inte låta bli att ta en glass så där satt vi och snackade och hade skit kul och alla andra typ glodde på oss bara för dom inte hade lika kul haha. Jag älskar mitt liv och mina bästa vänner, ni gör mitt liv så jävla ballt och roligt <333 I LOVE US!!
Detta lover har verkligen varigt bäst och jag har nog aldrig varit med om att jag har legat ute och solat varge dag i en hel vecka på ett påsklov innan helt under bart. Nu ska jag gå och förbereda mig inför i morgon första dan i skolan ;( fast det ska ju bli kul att träffa alla. hoppas ni också har haft det bäst!!
xoxo A<3

Bilder från idag<333

Jag och Julia i morse!!





Subway<3






BK -.-







xoxo A<3333

Hemma hos Amanda.. :D

Girls fall in love with what they hear.
Boys fall in love with what they see.
That's why girls wear make up,
and boys lie.♥

Solsken!

Hej hej bloggen!
Idag är det ännu en fin sommardag. Könns konstigt att kalla det sommar när det bara är april. Jag vet att jag är skit kass på att uppdatera men jag hoppas ni förstör eftersom det bara är TRE dagar tills vi åker till Cypern. Så just nu ligger det grejer överallt och man kommer knappt in i vårt rum men jaja det är ju värt det när man får en vecka ledigt att tillbringa i soliga Cypern. Hoppas bara att det inte regnar där nere. Jaja i får se när vi kommer dit. Idag är jag och Emma hemma till fyra för vi ska hjälpa mamma med en ska och sen ska vi möt up några kompisar som vi knappt träffats och prata om allt och ingenting. Nu ska jag gå och äta lunch sen ska jag sätta mig ute i solen och jobba på brännan.
XOXO M<3

Sist hemma hos Amanda!<3

Amandas frågestund!!<3

Hej Hej äntligen är Julia tillbaks och snart är vi alla igen. Förlåt att det blivit typ några veckor för sent med frågorna men nu tänkte jag svara på fråågorna :D

Vad är din favorit outfit?

Svar: Jag lägger ut en bild :D


Vilket är det pinsamste du har gjort?

Svar: En gång så var vi på gympan och alla snackade skit så skulle jag också vara ''häftig'' och snacka skit ( det var för typ 3 år sen har växt upp nu haha) om en ''kompis'' och hon råka stå bakom mig.. OOOPS!

Varför gillar inte amanda andreas? ( JULIAS FFRÅÅGA!)

Svar: Han är mycket blyg och när de var tsm så var han och Julia alltid mot mig och han gillar inte mig...

Vad är det bästa med att ni är vänner?

Svar: Vi kan alltid lita på varandra, vi har så jäkla roligt tsm :) och vi finns alltid för varandra även när julia bölar över att hon dumpa sin kille ( random :S )

Favorit bild & bloggare?

Svar: Favoritblogg är kenzas :) jag har ingen favoritbild.

Har du någon kille?

Svar: Nej

Varför gillar du Justin Drew Bieber?

Svar: Hot lips, dirty hips, mice ass, high clas, sexy smile, that's bieber style. Han ä helt perfekt. Anteckna att Julia är på badrumet och spyr nu :).

Vad villl du jobba med?

Svar: Jag vill flytta till USA och bli hollywoodfru :)

Vad har du för syskon?

Svar: En jobbig lillasyter som jag älskar över allt annat :p

Vilket är ert bästa minne?

Svar: Förra sommaren.. Vi hade så sjukt ballt :)

Gillar du någon?

Svar: Jo Justin Drew Bieber<3

Vem gillar mest Justin Bieber?

Svar: Jag ofc..

Vilket gymnasium ska du välja?

Svar; kanske sunds, bryr mig inte så mycket..

Vad gillar ni att göra på fritiden?

Svar: Att va med mina underbara vänner och att träna med mitt underbara lag<3

Det var allt för mig hoppas att det bli kul att läsa
xoxo A<3

Julias Frågestund :D

Hej hej, äntligen tbx från GÖTEBORG! Vi var blad de 5 bästa orkar nt förklara.. :D Men as härligt väder och jag har blivit bränd i facet :D. Nu ska jag svara på alla frågor.
Vilka är era favoritoutfits?
Svar : Min onepiece jag gör det enkelt för mig :D.
Vilket är det pinsamaste du har gjort?
Svar: Det är mycket. Jag blev inlåst på toan i skolan och fick banka på dörren och skrika tills vaktmästaren kom och släppte ut mig. Pinsamt..
Beskriv varför du gillar Andy så mycket?
Svar: Nu har vi gjort slut men jag kan ju berätta att varför jag började gilla honom. Han är rolig, vi hade samma humor och han var väldigt snygg ( :* ) och.. Han är den snällaste killen i hela världen :).
Och nu undrar ni varör jag gjorde slut? Jag tycker det är lite privat men kanske en annan gång kan jag skriva om det.. När jag har gått igenom den här perioden och slutat böla över att JAG gjorde slut med han .. :P
Vad är det bästa med att ni är vänner?
Svar: Vi är allihopa balla. Vi har bäst humor och gör roligaste sakerna som vänner kan göra och man känner sig aldrig ensam när man är med oss :D
Vilken är din favoritbild? Vilken är din Favorit bloggare?
Svar: Kan inte välja bland favorit bilder finns så många. Favoritbloggare måste vara.. Jag vet inte NÄSTA FRÅÅÅGA!
Har ni några killar?
Svar: Nej vi är  single ladies ;), nej skoja. Gjorde precis slut med min kille. Så vi är alla singlar. :DDDDD
Varför gillar inte Julia Justin Bieber?
Svar: För han är en kille som är precis som alla andra smörsångare med samma stil bara att han är lite yngre.. Men det är okej att min kompisar gillar honom. JAG ÄLSKAR SUM 41!!!! Forever and always, I'm gonna be a skumfu*k :)
Vad vill ni jobba med?
Svar: Städerska är min dröm. NOOOT. Jag vill gärna bli jurist och advokat och tjäna cash .. :) *bling bling*
Har ni några syskon/halv syskon?
Svar: Jag har en tvillingbror, en styv-lillebor och en halv storebror :) Stackars mig som är ensam tjej..
Gillar ni någon nu, vem i så fall?
Svar: Okej nu ska jag vara ärlig bloggen. Jag har gjort slut med andreas för att sikta högre. Jag gillar en kille som är helt underbar fin och har världens finaste smile. .. ALEX PETTYFER!!!!! hahahhaha skoja :) fast jag kommer säkert snart falla för någon kille om jag känner mig själv ..
Julia hur går det med Andy?
Svar: Men herregud vad mycket ni vill veta om ANDREAS. ( inte andy -.- ) Det går super. Vi har gjort slut. :)
Vem av er gillar mest justin bieber?
Svar: Amanda har alltid varit lite off, så jag tror att dte är hon som gillar han bävern :). Hon höll på att slå ihjäl mig när jag skulle skriva varför jag nt gilade honom..
Vilket gymnasium ska ni välja?
Svar: Jag vill gå i malmö, Gärna PETRI!! Samhällslinjen ofc.
Vad gillar ni att göra på fritiden?
Svar: va med kompisar och TRÄNA FOTBOLL!!!
Allt från mig. xoxo J.

SOLAT!!

hej hej sunshines!!

Så himla varmt det har varigt idag. Har legat ute i det underbara vädret och solat hela dan, har till och med fått lite bränna men jag var ju så himla smart så jag låg med shorts en liten stund och man ser ju verkligen vad solen tar mycket på bara en liten stund så nu får jag ligga i bikini och försöka få bort mina vita märken :p Hoppas att alla har haft en lika underbar dag som jag. I morgon ska jag träffa Julia och vi får se vad vi hittar på. Sola kommer vi nog att göra en liten stund om det är fint väder och sen kanske vi tar ett litet dopp, fast det är ju inte så himla varmt i vattnet :) ja Emma Och Matilda kommer kanske förbi i morgon fast det lät inte som att dom kunde vi får se. Have a nice day!!
xoxo A<3

I somras<3

sommar<3

Hej Hej bloggen!!

Så otroligt fint väder det är. Har legat ute och solat hela dan och alla andra dagar på lovet det kan inte bli bättre för nu är sommaren här!!
Det var en jätte mysig kväll här igår med en massa folk och massa skratt. Så det blev en jätte lyckad påskmiddag men jätte mycket folk .KUL. Men har typ sovit fyra timmer i natt för dom åkte hem ganska sent så jag var en aning trött i morse men det var bara att släpa sig upp, eftersom vi skulle träna klockan tio. Och det blev en sådär träning för alla var jätte trötta och helt slut. Har precis ätit så nu får jag se vad jag hittar på.
xoxo A<3


Det jag hade på mig igår<3

Man kan inte va såhär trött!!

Hej Hej!!

Jag är helt sanslöst trött och jag vet inte vad jag ska göra har varit trött i flera dagar nu :(
Sov hos emma i natt och det var kul. Hon ringde mig vi typ halv nio igår när deras konfa var slut och ville va så då var det lika bra att sova där haha :) hade jätte mysigt i alla fall. Vi låg och snackade jätte länge när alla andra sov och så hände det massa läskiga saker så jag typ vägrade att sova men det var ballt :p Sen var det ju bara att gå upp tidigt i morse för vi skulle vara i hallen för att träna kl elva och det gick jätte bra och allt blev jätte bra men nu ska jag gå och äta mitt påskägg som jag fick precis ha en bra påsk<3
xoxo A<3



Sleppover!<3

Hej Hej bloggen! Gudtjänsten igår var riktigt tråkig. Tur att alla tjejerna där så vi fick skrattat lite. Sen igår ringde jag Amanda så kon hon hit och sov över. Vi låg uppe och pratade till tolv. Sen hade vi en läskig natt som slutade att vi låg båda två i min 90 cm breda säng, haha!:) Nu så sticker vi till träning med laget sen ska vi typ bara sola och så! Hörs senare! xoxo E

Hej hej!!

Hej!! Nu har jag nästan precis kommit hem efter ett jätte härligt men jobbigt träningspass och det blir ett likadant imorgon :) men jag ska ju träna en gång till i kväll som är för första maj uppvisningen, så ikväll kommer jag förmodligen vara ganska trött :p jätte fint väder idag igen så jag ska sätta mig och sola en stund och sen hinner inte jag så mycket mer idag hörs kanske ikväll. xoxo A<3

Torsdag 21 April

Hej Hej bloggen! Har precis kommit hem från två timmar träning med laget. Det gick jättebra och våra freestylar kommer att bli jättebra. Så ska hoppa in i duschen nu sen ska jag gå ut och sola. Sen ikväll blir det ju konfa. Hors senare! xoxo E

:)

Hej Hej bloggen!!

Just nu har jag inget att göra och jag har typ precis kommit hem. Har hunnit påskpynta lite för vi ska ju ha påskmiddag här hemma på lördag och det ska bli jätte mysigt och vi blir väldigt många. Det var många och i den meningen haha :p
idag har jag bland annat bakat igen gått en jätte lång runda med Lollo & vovvarna i det fina vädret och mycket mycket mer. Imorgon blir det träning för hela slanten i två timmar men det ska bli riktigt skönt. får se om jag träffar tjejerna på måndag eller tisdag i nästa vecka och i så fall svarar vi ju på frågorna :)
xoxo A<3

bild fån idag



Onsdag!

Hej hej bloggen!
Idag är det onsdag eller lill lördag som det kallas. Idag fortsötter jag med pluggandet och sen på kväller så ska vi, vår familj hem till familjen Afsen och ha tacokväll (tror jag). Det kommer bli jätte kul, har alltid kul men dem. Igår hann jag inte blogga något men jag och Emma och vår mamma och Mats var på gymmet det var faktiskt jätte skönt att få tränat. Har inte så mycket träning men känner av lite lite i höfterna eftersom jaf sprang på löpband. Imorgom väntar tidig träning med laget och sedan ska vi sitta i kyrkan på kväller eftersom vi ska konfermera oss. Men det blir säkert en upplevelse. Jaja nu måste jag fortsätta plugga.
XOXO M<3

Tisdag!!

Hej Hej!!

Sitter här framför datan och har jätte mysigt med min lilla kise som ligger ovanför mitt tangentbord och snarkar haha. Han är så sällskaplig så det är helt sjukt<3
Det har varigt en riktigt härlig dag idag. Har varigt ute hela tiden nästan förutom när jag och Lollo gjorde chokladpudding ;p väldigt gott och väldigt onyttigt men det var väldigt mysigt att sitta ute i solen och fika. Det är typ det ända vi har gjort idag men det är ju lov så man får ju faktiskt lov att vara lite lat för annars i veckan så har jag ganska fullt upp.

ons: förutom då ska bara slappa typ ( kanska sälja lite Newbody)
tor: träna länge
fre: träna länge
lör: ha gester hur många som helst ;p
sön: träna ( kanska kolla på vår blivande hundvalp :)
mån: ????
tis: ????

om ni ville veta ;p

 

 

älskar solen & värmen<33
xoxo A<3

Bonjour!!! Haha

Hej hej!! Jag igen. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Jag gick upp vi nio och åt frukost och sen slängde jag mig vid teven och sen har jag solat lite eftersom det är änu en hälig och solig dag. Men snart ska jag ta tag i min dag och åka iväg till Lollo.Får se vad vi hittar på blir säkert mysigt. Så ni får ha en härlig dag så hörs vi lite senare xoxo A<3 ( mobilbloggar så det kommer lite bilder sen<3)

Tisdag 19 April

Godmorgon bloggen!
idag är det också soligt, såååå skönt!
idag på förmiddagen så ska jag stanna hemma och plugga, tråkigt!, men jag måste, tyvärr:( sen vid tre ska vi åka in till stan och ta vår sista vaccinations spruta mot Hepatit a & b, måste ta den sista från Egypten resan den ska ju tas ett halv år efter resan. och innan det ska vi kanske om vi hinner titta i lite affärer och så. behöver ju ett par nya flip-flop till resan eftersom jag tig sönder de andra i Egypten. visar resultatet av shoppingen, om det blir någon, när jag kommer hem. sen efter det ska jag oct träna på gymmet eftrsom det inte blev någon träning med laget förrens på torsdag. nu ska jag gå och fortsätta plugga!:( 
hörs senare!
xoxo E



Har bild brist så blir en på älskade Justin Bieber<3 

Full späckad dag!!

Hej Hej!!

Idag har det ju varigt så himla fint väder så jag har legat ute och solat nästan hela förmiddagen, precis som jag gjorde igår så nu börjar man få lite färg haha :) Sen vid typ halv två åkte vi in till stan för jag skulle köpa en vårjacka men det blev istället en jeansjacka. Blev jätte nöjd hittade inte någon riktig vårjacka som jag fastnade för men det blev ju bra ändå och sen fick jag en mascara med mig hem (Lóreal paris, million lashes) den ska ju vara jätte bra och jag har den andra vad den nu heter. Ja sen var vi en sväng hos farmor och farfar och tog en fika. Mysigt. Det blev en ganska lång dag har typ precis kommit hem och ätit så nu är jag helt slut på krafter känner jag. Så nu ska jag springa ner och kasta mig i soffan. Adios!!
xoxo A<3




Sunshine!

Hello sunshines! Idag är det måndag och första dagen på påsklovet. Vädret ute idag är helt fantastiskt. Tyvärr har jag inte haft tid att vara ute idag eftersom jag måste plugga tills vi ska till Cypern. Bara för att vi ska åka till Cypern betyder ju inte det att jag ska sluta blogga utan jag ska försöka att blogga från telefonen som jag göt nu men jag hoppas att blogg.se aporn hinner komma ut innan för jag vet inte hur man lägger in bilder från telefonen om det är någon son vet så berätta gärna. Imorgon ska jag fortsätta med pluggandet och sen på kvällen ska jag och gumma med Emma och mamma. Ska bli skönt sen blir det träning både på torsdag och fredag. Jajamen nu ska jag gå och titta på film känner inte alls för att vara ute. XOXO M<3

Lag bilder!

Hej Hej bloggen!
passade på att ta lite nya lag bilder när vi hade fått våra nya linnen! de andra var ju så gammla, så här får ni se de nya.
xoxo E 





Love u girls!<3

Måndag 18 April

Godmorgon bloggen!
idag börjar äntligen vårt efterlängtade påsklov!:) det kändes skönt igår att man inte skulle bli väckt vid sju för att gå upp till skolan. men imorse så vaknade jag ju såklart vi sju ändå. men jag var inte den enda. fick ett sms från Amanda precis när jag vaknat att hon också var vaken och att hon inte hade något att göra. så vi smsa en stund sen bestämmde vi oss för att vi skulle somna om. så jag somnade om till halv nio. men nu är jag helt klar och har gjort vi mig och så. idag så ska jag bara vara hemma på dan och plugga. jag vet att man inte brukar göra det på lovet men jag måste eftersom jag ska bort veckan efter påsklovet till Cypern så då måste jag göra det nu på lovet eftersom jag inte vill göra det på semestern. sen får jag se vad jag hittar på lite senare. 
har fått frågor om vi inte ska svara på vår frågestund. jo, det ska vi. vi tänkte göra det i  veckan när vi är alla tillsammans. men passa på att ställa massor med frågor nu medans vi ändå inte har svarat på frågorna. 
nu ska jag gå och fortsätta med pluggandet.:(
hörs senare!
xoxo E

Såhär såg vi ut igår när vi tävlade!

  

Söndag!

Hej hej bloggen! Idag är det söndag och jag har precis kommit hem från konfan. Idag är det ju palmsöndag och det är en viktig dag i den kristna kyrkan så det var en annurlunda gudtjänst idag. det var också familje gudtjänst sp hela kyrkan var full med barn. Efter gudtjämsten bjöds vi på tårta i kyrkanshus och sedan hade vi vår sista konfa träff innan vi åker till Ven i sommar tillsammans. Senare idag fyra så väntar träning och eftersom det inte gick så bra på tävlingen igår så får vi träna extra mycket så vi kanske kan fp en pall plats på JSM i maj. Nu är de äntligen bara 17 dagar till vi åker till Cypern. När vi kommer hem så fyller jag äntligen 15 år!!!!!! XOXO M<3

NM!!

När jag kör snabbhet och det ligger lika än så länge :p
(vårt lag i gult)



Emma & Sandra kör tvåan<3


Jag, Emma, Matilda & Sandra kör fyran




xoxo A<3

NM<3

Hej Hej bloggen!!

Har ju tävlat NM idag och har nästan precis kommit hem. Hade jätte kul och jag tyckte faktiskt att det var en ganska lyckad tävling. Vi kom femma av många lag så det var helt okej man hoppas ju alltid att man hamnar på pallen men men, ska ju tävla snart igen :) och vi har ju inte hunnit förbereda oss så mycket till denna tävlingen eftersom vi fick reda på att vi skulle vara men ganska sent. Men det var kul i alla fall. Jag älskar känslan av att tävla även fast att jag var mycket mer nervös idag än vad jag brukar haha. Men är hemma nu i alla fall och jag känner mig helt slut.
xoxo A<3

Resultatet av våra tävlings linnen :)





En halv bra bild på Emma, Matilda, Sandra & Olivia när dom
körde fyran dubbel. Var lite svårt att ta bilder när vi tävlade men
Här är en kommer upp fler sen. xoxo<3

påsklovsbilder haha!!

Hoppas att ni har lite att kolla på nu haha.
Nu när det är lov kommer det att komma upp flera inlägg per dag.
Kommentera gärna och så för det tycker vi bara är kul.
xoxo A<3

Påsklov<3

Hej Hej bloggen!!

Äntligen är det påsklov. Härligt. Det som vi längtat efter så mycket haha och äntligen kommer det :). Nu sitter jag här hemma med Emma och Matilda och Julia har precis gått för hon skulle spela match hoppas att det går bra för dom :) lycka till Julia. Har precis ätit lite lunch och innan det lekte vi lite med de små, Sofie och hennes två kompisar så nu är vi helt slut haha var utomhus. Det är ju helt underbart väder ute så vi hoppas att det håller sig så nu hela veckan. Ja Emma och Matilda ska äta här i kväll och det blir mys med hembakad pizza och annat gott. Sen ska vi ju tävla i morgon så jag hoppas att det går bra. Jag känner mig inte nervös just nu men det kommer väl i morgon bitti. Ska vara i hallen redan kl nio så jag får väl lägga mig tidigt i kväll ;p Det blir ju en lång dag i morgon, men det ska bli jätte mysigt. Svarar på frågorna sen eller nästa gång vi är alla tillsammans eftersom Julia skulle iväg men vi skyndar oss det lär ju inte ta så lång tid eftersom det är lov och då är vi ju så ofta.
xoxo A<3









Dagens Outfit!

Här kommer Dagens Outfit!


Torsdag 14 April

Hej Hej bloggen!
idag har det varit en helt okej dag i skolan. fick ju redovisa båda mina arbeten så slipper jag göra det imorgon. båda redovisningarna gick bra och det var inte alls pinsamt. i kväll smäller det typ sista träningen innan NM på lördag, som föresten är i kämpinge hallen kom gärna och kolla!, så idag måste allt sitta. vi har ju bara drygt en timmes för träning på lördag så vi får se hur det går idag. idag på träningen ska Pia också sätt tryck på våra gula linnen som vi köpte i stan visar resultatet när det är klart! men nu måste jag gå och plugga och sen byta om ska träna två timmar idag så det verkligen sitter.
hörs senare!
xoxo E



min!!

Hej hej igen
Måste bara lägga in en bild på min (snart min) söta vovve.
Han är en Berner senner och är nu fyra veckor.
Har inte kommit på ett bra namn så om ni har några förslag på namn skulle det vara jätte snällt om ni kunde skicka in det <3

Have a nice evening
love Amanda


plugg ;p


Hej Hej bloggen!!

Nu sitter jag här och pluggar med en kompis eller ja "pluggar" haha har ju NO redovisning i morgon och massa annat till på fredag, inte så kul men man får ju tänka positivt det är ju lov nästa vecka. Så härligt ska bara slappa och vila upp mig :) idag så gjorde vi jätte goda påskbakelser på hemkunskapen och sen var det typ sista gången med väskan på slöjden och eftersom jag inte är klar så får jag gå upp och fortsätta med den på elevens val i morgon. Igentligen behöver jag plugga då men det får jag väl göra när jag kommer hem. Nu är det ju bara två dagar tills vi ska tävla NM så önska oss lycka till haha det behöver vi. Ska va i hallen redan kl nio och sen är prisutdelningen kl fem på kvällen så det blir en hel dag i hallen men det är mysigt och sen kommer man vara helt slut resten av helgen ;p glömde att säga att vi ska och kolla på vår hund på lovet vi får den i slutet på maj så himla mysigt kan knappt vänta. Och som alla vi tjatar om så har vi ju frågestund och vi vill att så många som möjligt ställer så mycket frågor som det bara går, så blir det ju mycket roligare och vi svarar på dom på fredag så skynda er!!!
xoxo A<3

'

Lite coola bilder plus ett påskägg eftersom det snart är påsk :)

Dagens outfit!

Här kommer Dagens Outfit!
xoxo E


Onsdag 13 April

Hej hej bloggen!
idag är det onsdag! har precis kommit hem från skolan. skol dagen har varit jätte bra! först på hemkunskapen bakade vi påsk bakelser. de blev jätte goda. åt bara en och en halv eftersom de är jätte mättande med alla grädde och så. sen på biologin så tittade vi på en film. Key West hette den. den handlar om en kille som drogar ihjäl sig, sorligt! sen på slöjden fortsatte vi och sy det vi håll på och lyssnade på musik som vi brukar. har ju frågestund i bloggen nu och har fått in massa med roliga frågor men vi vill ha fler så fortsätt att fråga på det gör ingenting om det är anonymt. sen var det ju någon läsare som hade klagat på att vi lägger ut för mycket bilder på Justin Bieber och för lite bilder på oss själva så här får ni en bild på mig och sen hade ni också klagat på att det är för lite Dagens Outfits. det kanske blir en Dagens outfit sen! 
nu ska jag gå och plugga inför redovisningarna imorgon både svenska och biologi!
xoxo E


 

FRÅGE STUND :)

hej, länge sen jag blogga och emma,matilda och amanda har börjat klaga så jag tänkte att vi skulle ha frågestund! På fredag ska vi svara på alla frågor :). Så ni har till på fredag att fråga!

xoxo J!

 tycker det är för mycket Justin Bieber på bloggen så jag sätter in en bild på SNYGGA ALEX PETTYFER<3




 xoxo J IGEN! :D

Tisdag 12 April

Hej Hej bloggen!
idag är det exakt sjutton dagar tills jag åket till ett efterlängtat Cypern. men ska försöka överleva de fem dagar de är kvar i skolan. har ju påsklov nästa vecka och studiodag på måndag och tisdag efter lovet. man idag då har det inte hänt nåt speciellt i skolan. det har varit en seg dag som vanligt. regnade ju som värst när jag och Matilda skulle cykla hem från skolan så blev väldigt blöt. så  nu har jag satt på mig mjukis byxor och ska plugga lite. sen ikväll blir det träning med brudarna. måste ju komma i form inför tävlingen på lördag!:)
hörs senare!
xoxo E



Justin Bieber in my <3 

Mobilbloggar!

Hej hej bloggen. Idag har det varit ännu en seg dag i skolan då det inte hänt så mycket men man får se det positivt för nu har vi bara fyra skoldagar kvar och sen väntan 11 dagars lov sen går jag bara 2 dagar i skolan och sen är det äntligen dags för den efterlängtade resan till Cypern! Jaja nu väntar träning med laget och sen en timme med barn gympa men vi hörs snart. Förresten vi har funderat på om vi ska ha en fråge stund här i bloggen så om det är något ni undrar så skriv det i en kommentar så kanske det kommer svar senare i veckan men nu måste jag gå och byta om. XOXO M<3

Härligt Med Fredag!!!

Hej Hej bloggen!!

Idag så är det fredag igen, härligt. Har inte så jätte mycket att berätta om, vi har mest spenderat dagen i sofforna i kafeterian känns det som jätte mysigt i alla fall och så har vi ju så klart lyssnat på Justin Bieber det går bara inte att vara utan honom haha han är bara så jävla bra. nu måste jag gå.
xoxo A<3









LOVE YOU<33333

Äntligen Fredag!!

Hallå bloggen!
Idag är det äntligen fredag! Dagen i skolan var typ som alla andra fast vi hade svensk prov och på gympan idag så körde vi pardans. Det var faktiskt roligare än vad jag hade trott. Jag trodde verkligen att det skulle vara öken med killarna i vår klass för typ alla är super omogna. Men de tog väl de lilla vet de hade till fånga och vissa av killarna var faktiskt riktigt duktiga när det väl gällde. Jaja nu sitter vi här hemma hos Amanda och typ snackar och bara chillar eftersom det är FREDAG!! idag ska jag bara ta det lungt hemma. Imorgon ska vi på kalas och på söndag ska vårt lag stå på Mobilia och dela ut putsdukar till alla son ställer sin bil i det nya parkeringshuset. Tittar nog senare ikväll eller imorgon innan vi ska bort.
XOXO M<3
Justin Bieber bara för att han är så snygg!!! <3

Torsdag!

Hej hej blggen! Idag är det torsdag och vi sluta skolan klockan tre. Efter skolan skulle jag och Emma ju gå och klippa oss. Jag vet att jag sa att v skulle lägga in före och efter bilder men det hinner vi inte idag så ni får de imorgon istället. Idag väntar träning med laget. Det kommer bli jätte kul har alltid kul med tjejerna. Om en vecka väntar ju NM (nordiska mästerskapen). Det är på lördag kom gärna och kolla. Imorgon har vi inte något planerat än men det blir väl ganska lungt. På lördag ska vi på kalas och sen på söndag ska vi stå på mobilia typ hela dagen och sen på kvällen ska vi träna. Jag har bildbrist så ni får ingen bild. Men jag lovar att fota mycket i helgen. 
XOXO M<3 

Onsdag

Hej hej bloggen idag är det onsdag. Onsdagar är ju våran chilldag i skolan eftersom vi bara har tre lektioner. I skolan hände det inte något speciellt men nu vid typ fyra ska vi åka in till stan och shoppa. Efterson vi inte hinner i helgen så får vi göra det idag. Jaja nu måste jag gå och plugga till svensk provet på fredag. Imorgon ska jag klippa mig. Gud vad jag längtar!
XOXO M<3

Jag och Emma som gör handvolt. Tyckte bilden var cool.<3

Mat

Hej Hej bloggen!
ska snart åka och träna med laget men skulle först bara lägga ut en bild på min hemkunskaps läxa. vår läxa var ju att laga middag till familjen och jag lagade Tacopaj. den bev jättegod och jag blev nöjd med den efterom jag inte brukar laga mat själv så tyckte jag det gick bra! ska gå och byta om nu!
hörs senare!
xoxo E

  

ser inte så gott ut på bilden men den blev jättegod!

Tisdag 6 Mars

Hej hej bloggen! Idag är det tisdag vilket innebör ännu en dag i skolan. Det har inte hänt något speciellt idag och som vanligt på tisdagar så var det fisk till lunch. Jag åt inte det för det såg skit äkligt ut. Eftersom det är tisdag idag så väntas fys träning med laget idag. Jobbigt men roligt. I vecka väntar inte så mycket förutom på torsdag ska jag och Emma klippa oss då kommer det troligtvis upp före och fter bilder. Söndagen ska aget stå och dela ut några saker på mobilia eftersom de inviger sitt nya parkeringshus. Det kommer bli roligt. Har ju alltid roligt med laget. Ska vara där redan tio så vi kommer få gå upp tidigt. Jaja nu ska jag sätta mig och plugga eftersom vi har svensk prov på fredag. XOXO M<3

Rast<3

Hej hej!! Nu sitter vi här och har rast härligt har precis lyssnat på SYO som pratar om gymnasie val och om man inte var förvirrad innan så är man ju verkligen det nu :p vet vet inte vad jag ska välga och nu har vi suttit i kafeterian och fikat med bullar appelsin juice och choklad mjölk ja det är så våra mornar ser ut goda och mysiga :) haha och nu har vi precis gått in på son och sitter i grupprum och lyssnar på Justin bieber det är såhär vi överlever våra dagar ;p nu ska jag sjunga med lite haha ses sen xoxo A<3

Trött!!

Hej Hej igen!!

Nu jäklar ska det bli flera inlägg per dag så att det blir lite roligare att läsa :)
Idag på vår träning så slog jag nog mitt personliga rekord i dubbel snabbhet och det blev 88, tyckte att det var ganska bra gjort av mig eftersom det är det som jag har tränat minst på :p Sen hade vi ju träning med små killarna och det tyckte jag gick bra i alla fall haha. Det börjar ju närma sig första maj så nu är det ju mycket träning till det :) Sen hämtade vi ju Newbody grejerna och det var nog lite mer att sätta sig in i än vad jag har trott men jag hoppas att det går bra har ju fyra veckor på mig nu så jag får jobba hårt :p och sälja mycket under påsklovet. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag läsa igenom papperna och kolla på två avsnitt av stylisterna, hoppas jag hinner allt det ses i morgon.
xoxo A<3


Gammal bild på mig, Emma, Matilda & Julia i våras/somras<3

Måndag

Hallå bloggen. Sorry för dålig uppdatering men jag lovar att skärpa mig. Idag har jag varit hemma från skolan och varit sjuk. Jag har mest förskt vila idag så jag kan gå till skoln iorgon. Man missar så himla mycket när man är bort och om cirka tre veckor åker vi till cypern och då måste man ta igen allt det också. Idag fick vi hem våra New Body grejer som vi ska sälja för att komma till EM och tävla. Så om det är någon som vill köpa så bara säg till. Jaja nu ka jag gå och måla naglarna och fixa inför imorgon.
XOXO M<3

Bild på mig och Emma när vi tramsar oss lite. <3

Måndag!!

Hej Hej bloggen!!

har varigt lite segt här på bloggen nu tycker jag så tänkte skriva lite om vad som hänt i helgen m.m. I

fredags: Var jag hemma hos Emma & Matilda på dan och vi chillade och hade det mysigt sen var jag bara hemma och tog det lugnt på kvällen TRÅKIGT!!!

Lördags: Var vi borta och åt lunch hos ett par kompisar och sen vi och shoppade lite och så

Söndag: Pluggade TRÅKIGT!! jätte härlig träning och efter det så hade vi möte med laget, våra föräldrar och vår tränare eftersom vi ska till EM i Ungern i sommar. Ska bli riktigt kul och vi fick veta att det kommer vara runt 40 grader när vi är där härligt eller???

Idag ska vi ju träna snabbhet själva först och sen ska vi ju träna små killarna men innan det ska vi hämta våra Newbody saker som vi ska sälja för att få in pengar till resan så om det är någon som vill ha så är det bara att skriva tillbaka haha :)
Sen på söndag så är det invigning för det nya parkeringshuset på mobilia och eftersom dom sponsrar vår förening så ska vi stå där och dela ut något till bilar och säga välkomna typ nått sånt haha ses!!
xoxoA<3



Måndag 4 April

Hej Hej bloggen! Vi vet att vi har blivit jätte dåliga på att blogga men vi har haft det rätt fullt upp den senaste veckan. Men nu ska vi anstränga oss extra mycket för att hinna blogga. Blogg.ses app har fortfarande inte kommit ut men när den kommer blir det lättare för oss att blogga var vi än är. Idag då så var det ju måndag igen. Inte de roligaste dagarna men vi överlevde. Helgen var jätte bra och den helgen som kommer blir säkert jätte bra. På fredagen så ska jag hitta på något med tjejerna och sen på lördag ska jag och Matilda till vår morfar på kalas som fyller år idag. Grattis Morfar!:) Arn på söndag ska jag in till mobilia med laget och inviga derans nya pakerings hus gemon att hjälpa till att dela ut typ pustdukar tror jag att det va. Sen blir det ju träning precis som vanligt. Det blir det ju även idag. Jag ska också gömmes ut mina New body grejer idag som jag ska sälja så jag sammlar in pengar till EM, så om du vill köpa strumpor eller underkläder så hör av dig! Ska gå och byta om nu! Hörs senare!:) xoxo E

En helt vanlig dag!!

Hej Hej bloggen!!

Det har nog aldrig hänt så lite som dom här dagarna haha. Ja jag är lite deppig eftersom några av mina kompisar sitter på konsert i Herning (Danmark) och kollar på JUSTIN BIEBER :( Jag som ville dit så jäkla mycket, men det får bli en annan gång det kommer väl fler hoppas jag haha. Men jag hoppas att dom har det bra i alla fall eller gör jag verkligen det??? ;P, själv sitter jag här hemma och lyssnar på honom på spotify så jag får väl ha min egna lilla konsert ;p men i går så hände det något skit roligt på vår träning :) Vi slog rekord i dubbel snabbhet. Vårt förra rekord var 310 och i går fick vi 357 helt sjukt kul och jag är så stolt över vårt lag. Sen dömde vi ju kämpar hoppet och det var riktigt kul, har aldrig gjort det innan så det var kul att prova på det och det måste vi ju göra fler gånger och man fick ju en gratis fika efter det var ju det bästa haha :) Har varigt en chill dag i skolan idag har inte gjort så jätte mycket hade en valfri gympa lektion, helt galet haha men riktigt kul nu ska jag gå och kolla på Stylisterna och sen i kväll kommer nog Matilda till mig så får vi se om vi sitter uppe hela natten och kollar på film eller något annat mysigt.
xoxo A<3



Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0