Onsdag!!

Hej Hej bloggen!!

Vet att det var länge sen jag bloggade men så är det ibland. Har precis kommit hem efter en helt sjukt fantastiskt gympa och dans uppvisning. Dom var as grymma så nu har kämpinge lite att träna på haha :) Men dom har ju typ tävlat i hela världen och så, men jag denna veckan har inte varigt så speciell än så länge, men ni vet inte vad som väntar haha ;) Idag, uppvisning, i morgon, dömma på kämpar hoppet (hopprep) skit kul+uppvisning för dom, sen på freda händer kanske något helt fantastiskt och vår livs dröm, får vi verkligen hoppas men vi kan tyvärr inte berätta vad det är. Så nu har ni lite att tänka på. ha det bra ses i morgon.
xoxo A<3

Idag från uppvisningen...






Tjockisar.se haha<3





Tisdag 29 Mars

Hej Hej bloggen!
det känns som att det var jätte längesen man blogga men det är bara för att det var jätte mycket den här helgen som hände och den här veckan händer också jätte mycket. i söndags var det ju konfirmationsträff från elva till tre och sen var det hem och byta om snabbt och sen iväg till träning. i går hann jag inte heller blogga eftersom vi hade engelsk prov idag så jag var tvungen att plugga till det. men idag är det ju sen träning och bara plugg efter skolan så idag hinner jag blogga. ska göra allt för att hinna blogga i resten av veckan men den är väldigt full. imorgon blir det ett besök på Ungdoms mottagningen med skolan och sen efter skolan ska jag, Matilda och Amanda och kolla på ett danskt showteams uppvisninng. det ska bli väldigt skoj vi har ju bara sett lite från när de har tränat. och just det imorgon missar vi hemkunskapen men vi skulle ändå bara gör vilt gryta så det gör inte så mycket. på torsdag ska jag och mitt lag döma på en tävling i hopprep i Vellinge kommun. det ska bli väldigt spännande eftersom vi alödrig har gjort det innan. sen ska vi även ha en uppvisning för dem med lite andra lag oså jag hoppas att vi klarar våra fresstylar hyfsat bra:) sen inför helgen har vi inte bestämmt så mycket så vi får väll se vad vi hittar på. nu ska jag gå och äta och sen gå och träna.
Hörs senare!
xoxo E

Här fån ni några bilder jag tog innan Never say Never!










Lördag!

Hej hej bloggen! Nu är jag hemme från en super mysig dag i stan. Det blev lite shopping köpte ett par solbrillor, ett linne, en mascar, ett puder och ett hårband. Jag blev jätte nöjd. Det var verkligen en jätte lyckad dag. Kolla bilderna i förra inlägget. Älskar er brudar det här får vi göra oftare.
XOXO M <3



Stan i bilder!





















Bilder från stan!
lyckades fånga några fina gälla fall!<3
skiiiit mysgt hade vi!:)
xoxo E

Lördag!

Hej Hej bloggen!
idag är det Lörddag och äntligen helg!
idag så bär det av till stan för att shoppa lite tävlings kläder med laget. sen blir det väll en fika och sen eftersom alla i laget är rätt shopping galna så blir det väll en del annan shopping också. tar med mig kameran så får se om det blir några fina bilder. det är ju tur att de är fint väder gäll fall då blir det ju lire roligare!
Hörs senare!
xoxo E





Hittade ingen bild med hela laget sammlat men här är alla!<3

Bild bomb<3

Hej Hej!!

Vet att vi har haft mycket att göra och inte riktigt haft tid för det att blogga, men nu är det helg så nu kommer ni få mycket att läsa :) Har precis kommit hem efter skolan och det har varigt en ganska lugn dag som typ hela veckan. Ska hem till Emma och dom i kväll och det ska bli jätte mysigt och sen i morgon ska vi in till stan med laget för att köpa kläder till tävlingen för det är ju bara någon vecka kvar ;) och Sandra känner en som jobbar på ett tryckeri, så om vi har tur så kan han trycka våra namn och kämpinge Sweden på dom :). Det hade ju varigt riktigt coolt. Men eftersom jag inte pallar skriva om allt jag har gjort de senaste dagarna så kommer här en bomb av bilder.
xoxo A<3


Först i söndags var jag ute och red med Louise :)




Var hemma hos Emma & Matilda på håltimmen i måndags<3




Tvillingarna ser lika dana ut på väg till träningen<3




efter filmen kunde man ju inte annat än att älska honom<333


Och när vi satt i skolan i dag på so:n och lyssnade på musik i Jakobs feta högtalare så jävla ballt!!
haha och mycket mer :)




OMG!!!

Asså allt jag kan säga just nu är OH MY GOD!!!! Har precis kommit hem från bion där jag har sett Never say never! Asså jag har aldrig i hela mitt liv gråtit till en film men när man såg hur helt fantastisk Justin Bieber är kan man ine annat än att gråta. Jag satt och gråt nästan hela filmen asså det var helt sjukt det gick inte att hålla tillbaka tårarna. Jag säger bara en sak kommer han till sverige gör jag vad som helst för att få n biljett. Så om det är någon av er som vet något om saken säg till mig! Jaja nu ska jag ta och lugna ner mig lite och sluta böla! hörs imorgon!
XOXO M<3

Här får ni en bild på han bara för att han är så jävla snygg!<33

NEVER SAY NEVER!!!

Asså jag tror jag dör har precis kommit hem efter NEVER SAY NEVER Sverige premiär. Kan bara säga att det var den bästa film jag någonsin sett<3 Det var jag, Emma, Matilda, Sandra, Olivia, Lina, Louise, Julia & Elvira. Asså jag vet inte vad jag ska säga så bra var den ni alla som läser detta måste bara se den jag grät nästan hela filmen och det gjorde alla. Men mest Matilda, hon hade ju kunnat göra allt för att få honom haha We love Justin Bieber asså OMG SE DEN!!!!
xoxo A<3

 

<3333


Bildregn Vårbilder Mars

Hej Hej bloggen!
Äntligen är det vår här i Höllviken, såå skönt! i veckan tog vi lite bilder på rasten. Titta och njut!!
xoxo E



















Var så goda!<3
 

Onsdag!

Hej hej bloggen idag är det onsdag och ännu en solig dag här i skåne. Så himla skönt med lite sol man blir mycket gladare och det är lättare att stiga upp på morgonen. I kväll smäller det för då är det sverigepremoär på Justin Biebers film. Never say never och det kommer bli så jävla ball. Är så taggad så jag vet inte vad jag ska skriva men det kommer nog upp lite bilder från det sen. Om en liten stund kommer det ett bildregn med bilder som vi tog idag.
XOXO M<3


Mina senaste dagar!!

Hej Hej!!
Som ni säkert märkt så har jag inte hunnit blogga så mycket i helgen eller nu i veckan. Har ju ett ganska stort NO prov i morgon KUL... Men tänkte berätta lite om vad jag har gjort dom här dagarna lite snabbt :) I söndags så var jag ute och red med Louise, och det var jätte mysigt. Red jätte länge och i det fina vädret<3 sen igår så hade vi fullt upp igen, gick ju i skolan hela dan sen körde vi hem till Emma & Matilda och hann precis äta innan det bar av till träning var ju hemma sent och var tvungen att plugga och jag glömde att säga att vi stack hem till dom på lunchen också och åt,vi hade jätte mysigt och kul med alla :) För det var ju inte så god mat i skolan haha ;p Ja och idag så gjorde vi ju prov hela förmiddagen och efter det så kände man sig ju helt död så vi fick hoppa över matten och gå hem och nu har jag precis pluggat färdig.
xoxo A
kommer bilder senare<3

IGÅR

Hej Hej bloggen!
om ni säkert vet vid de här laget så är det ingen av oss som hinner blogga på måndagarna. eftersom vi hinner knappt hem från skolan innan vi ska sticka till träningar lixom och sen är det ju läxor och sånt. men i gälla fall så hade vi håltimme från spanskan och då åkte jag, Matilda, Sandra, Olivia och Felicia hem till oss. Amanda kom också sen. vi lagade lunch och hade jätte roligt!:)
xoxo E

Här kommer lite bilder från i måndags!<3



Olivia, Amanda, jag



Matilda, Sandra



Felicia

Tisdag!

Hej hej bloggen idag är det tisdag men inte vilken tisdag som helst utan en solig tisdag vilket jag i alla fall gillar. Hela förmiddag i skolan idag var vår klass med i en undersökning om kunskaper i matte och no. Jag trodde inte det skulle vara så seriöst men vi fick inte ens använda våra egna pennor utan fick andra pennor. Jaja det var i alla fall roligare än vanliga lektioner. Imorgon smäller det och jag är så jävla taggad för då ska vi se Justin Biebers film Never say never på sverigepremiär i 3D. Det kommer bli så jävla ball! Imorgom har vi även prov i optik så jag ska spendera eftermiddagen med plugg, plugg och lite mer plugg. I kväll blir det äver träning. Hörs sen!
XOXO M<3


Hell Cats, Kanal.5

Hej!

Har precis pluggat tråkig fysik och bänkar mig nu framför tv:n för att se den nya serien Hell Cats. Har läst i en tidning att den ska vara riktigt bra så man får bara hoppas :). Här är lite bilder på de kläderna jag köpte igår. Tyvärr vill min kamera inte funka så jag har bara 2 bildersom kanske inte är i bästa skick men jaja, bättre än inget :)


Hej igen!

OMG jag glömde ju säga att på onsdag gäller det då ska vi äntligen se NEVER SAY NEVER! Kan inte bli bättre det är sverige premiär och i 3D. Jag menar det kan liksom inte bli bättre. I april så har Justin Bieber konsär i Danmark men tyrårr så kunde inte vi då men jag hoppas den kommer fler tillfällen. 
Här kommer en bild på honom i alla fall för han är så himla snygg!
XOXO M<3


Söndag!

Hej hej bloggen! Ja då var det snart slut på helgen då. Riktigt tråkigt faktiskt hade velat vara ledig några dagar till. L helgen har det hänt massa roliga saker. I fredags skulle vi haft tjejkväll men det blev ändrade planer så vi var hemma och så kom Cleas och Filippa hit och vi hade fredagsmys. Ju fler man är desto roligare blir det ju. Lördagen spenderades med mycket slappande och sen fick vi gäster till lunch som Emma har skrivit om tidagare. Och sen var det slut på det roligare nu är det bara plugg som väntar och sen som vanligt två timmars träning med start klockan fyra ska bli riktigt skönt och sen när man kommer hen så väntar solsidan!!
XOXO M<3

Söndag 20 Mars

Hej Hej bloggen!
igår var jag hos min mobror på 25-års kalas. det blev tyvärr ingen vild fest:( men det var kul ändå, med jätte god mat och god tårta och massor med lek med kusinerna!:) vaknade vid kvart över nio idag. sen dess har jag gjort vi mig och hunnit plugga lte optik eftersom vi har prov på det på onsdag och jag har inte så mycket tid att plugga på i veckorna så fick börja redan idag:( men tyckte att jag förtjänade att ha en liten pause nu så jag satte mig en stund vid datorn. ska gå och fortsätta med fysiken nu. sen väntar två timmars träning ikväll!:)
Hörs senare!
xoxo E

Här får ni min outfit sen igår!<3


MALMÖ FF FÖRLOORA :(

Vilken solig lördag det är idag!
Synd att Malmö FF förstörde den.

Hur kunde de förlora? Herregud.. Dåligt försvar och de bara tjonga upp bollen. Tråkig fotboll :(. Min pappa blev överlycklig när HIF gjorde mål.. Uppblåst helsingborgare. Nej jag skoja :D. Men i alla fall idag har jag shoppat loss i Malmö. Visar bilder sne imorgon för är hos pappa. Men jag hitta rätt så fina kläder faktiskt. På ONLY så hade de nagellack också 3 för 60 kr!!!! har ni hört? Jätte billigt och hon i kassan sa att de hade vunnit ett pris för finaste nagellack. Klart jag köpte då.. :p. Silvrigt,Någon ljus rosa och någon mörkare rosa. Jätte fina färger! Jag är jätte nöjd med den silvriga :).

Nu ska jag göra något vettigt :)

xoxo J.

Lördag 19 Mars

Hej Hej bloggen!
dagen igår var jätte lyckad. först va jag en liten stund med Amanda efter skolan. sen blev det fredags mys, tacos, med Claes och Filippa. det var jätte mysigt! först hade vi värsta discot sen kollade vi på en jätte bra film Life as we know it, den var jätte bra, ni måste se den!! sen idag har jag städat mitt rum, det behövdes. sen kom Stefan och Malin hit med lilia Nino och åt lunch. då kom även pappas bror förbi och mina två kusiner Oliver och Filip. sen var de här en stund och sen har jag duchsat och så och gjort vi mig inför 25-års kalaset för min mobror Fredrik. det ska bli kul!:) så nu ska jag gå och fixa det sista.
Hörs senare!:)
xoxo E


Nu ska jag slänga mig i soffan ;p

Hej Hej!!

Nu är jag tillbaka med Amanda style haha min tjocka text ;p det är ju lixom min grej. Idag så åkte jag hem till Emma efter skolan och vi tog det bara lugnt och snackade lite om allt som ska hända i sommar och allt annat, har ju alltid massa saker att snacka om :)<3 Men nu är jag hemma och har varigt det en stund. Ska bara slappa idag. Har inte varigt hemma och tagit det lugnt på hur många helger som helst, så denna helgen ska jag bara vila upp mig och sen ska jag med Louise ut och rida på söndag morgon KUl men ja vi får ju se hur det går haha. Nä det går säkert jätte bra och sen är det ju träning med laget längtar<3 Nu ska jag gå och slänga mig i soffan haha ses.
xoxo A<3

Lite blandade bilder från denna månaden<3


Fullt normalt ;)






älskar denna bilden<3333


Fredag!!!

Hej hej sorry för dålig uppdatering men idag är det i alla fall fredag. Ikväll blir det inte så vilt ska faktiskt vara hemma ikväll. Det var jätte länge sen jag var hemme så det blir mys med film och godis. Imorgon så fyller min kära morbror Fredrik 25 är så då blir det vild fest. Haha skoja det blir nog lungt ska bli kul att träffa alla och så. Söndagen kommer jag tillbringa tillsammans men matten och optiken. Eftersom vi har optik prov på onsdag. Sen blir det ju såklart träning med laget på söndag kväll. Denna vecka har varit en chill vecka med nästan inga prov för engångs skull. Nästa vecka blir nog också ganska chill har bara so redovisning och optik prov. Sen på tisdag har åttorna på vår skola blivit utvalda till att delta i en nationel undersökning i matte och no så hela tisdags förmiddagen ska vi ångna åt att göra prov. jag hörde idag att det var fyra del prov. Ska bli spännande att se resultatet för hur duktiga sverige är på matte och no. Jaja jag hinner uppdatera imorgon innan jag sticker på fest så ses då.
XOXO M<3

Bild på mig och Emma med Adam i bakgrunden på subway<3

SkitBraTräningLoveuLaget<3

Hej Hej!!
idag så har det varigt en ganska chill dag i skolan och vi har ju inte haft så mycket läxor denna veckan så det underlättar ju lite :) Vi la in en extra halvtimme idag på träningen så det blev två timmar och det behövdes och det var väldigt skönt. Jag älskar verkligen att träna det är så  skönt och det absolut bästa som finns<3 I morgon så är det fredag och då ska vi ha lite tjej mys,Jag, Emma, Matilda & Julia. Det var ju ett litet tag sen så vi har ju mycket att prata om även om vi ses varje dag i skolan :) men nu ska jag gå och göra mig i ordning ses i morgon.
xoxo A<3
Kommer bilder i morgon

Torsdag 17 Mars

Hej Hej bloggen!
det gick jätte bra på båda tränings pasen igår. det andra som var på Formtoppen påminde lite om boxning och det var jätte kul. ett tips för er som vill prova nåt roligt! idag då har varit en jätte bra i skolan. på gympan idag hade vi bip testet och det gick helt okej, är nöjd med mitt resultat, jag gick från 7/1 till 8/3. sen hade vi hål timme och lunch och eftersom det var äcklig lunck i skolan, idag med, så åkte vi till Subway för lunch. blev tyvärr inget shoppande idag:( sen på matten och elevens val blev det inte så mycket gjort men jaja. nu ska jag snart i väg och träna två timmar med laget är ju bara fyra veckor till tävling nu så det börjar bli dags att bli klara med freestylarna , man det är inte vi, så idag blir det hård träning och satsning på att bli klara. 
Hörs senare!:)
xoxo E

 

Spinning<3

Hej Hej!!
Nu har jag nästan precis kommit hem efter ett jätte härligt spinning pass med Emma och Sandra och det var riktigt skönt. Ska börja köra det nu varje onsdag :) Var ju med Emma idag och vi hade en jätte mysig eftermiddag här hemma hos mig så nu ska jag gå och göra mig i ordning ha det så bra så ses vi i morgon.
xoxo A<3
Fin bild efter träningen haha puss på er<3

Onsdag 16 Mars

Hej Hej bloggen!
har varit en helt fantastisk dag idag i skolan. för det först var det ju sol imorse när man vakna. bara det gör ju att man blir mycket piggare:) sen var det ju onsdag och då har vi ju bara tre lektioner och det är ju bra! på hemkunskapen idag gjorde vi köttfärs paj och den blev jätte god!! sen på slöjden spårade det väll ur lite med lite för hög musik på radion och sen helt plötsligt får vi för oss att vi ska göra pannband, hihi:) sen skulle jag och Amanda cykla hem till henne. men hon bor ju mitt ute på landet och så blåser det väldigt mycket nere i Skåne idag så vi fick gå nästan två mil för att komma hem till henne och så kunde vi ju inte cykla. sen ikväll blir det träning för imorgon har vi bip test i skolan så först blir det spinning med laget och en massa skojigt folk sen hem och äta sen vidare till Formtoppen där jag ska testa köra Kick & Bock för första gången. det ska bli väldigt skoj!!
sen är det ju bara sju dagar till Justin Bieber idag så nu sitter vi hemma hoa Amanda och knakar hans låtar!
xoxo E

pigg :p

Hej Hej!!
Ja klockan är snart tio och jag är jätte pigg och helt överspidad eftersom jag råkade somna när jag kom hem från skolan haha och jag sov i typ en och en halv timme :p så snart ska jag platta mitt hår, börjar bli lite trött på det måste jag säga för det tar så lång tid och så måste jag ju göra det nästan varje dag :( men ja resten av veckan kommer vara ganska chill eftersom vi inte har fler läxor och inte så mycket att göra i skolan :) så vi får väl se vad som händer. Fick ju inte träna idag eftersom vi tror att jag har en spricka i min svanskota, jätte kul nu när det bara är någon vecka till tävling men jag hoppas att det läker snabbt. Har kollat på en vårjackor & kläder idag för nu vill man ju ha sommar så här kommer en bild på en jacka som jag vill ha. :)
xoxo A<3

 


Tisdag 15 Mars

Hej Hej bloggen!
idag har det inte hänt så mycket spannande i skolan. det har varit en helt vanlig skoldag. börjar bli lite trött på skolan nu har ändå gått nästan fyra veckor sen sportlovet så det är ju dags för lov nu, tycker ni inte det??:) 
idag är det exakt 8 dagar till Never Say Never
6 och  en halv vecka till Cypern och 
4 veckor till NM och vi är bara halv klara med all våra freestylar, hur ska det här gå??
om en stund då blilr det träning med laget eller ja de vill säga jag och Matilda vi är de enda i laget som är friska. tur att det bara är styrka och fys träning idag då! nu måste jag gå och byta om. 
Hörs senare!
xoxo E



Jag och Matilda!<3 

Tråkig söndag :(

Hej!

Hela helgen har gått jätte snabbt. Känns jätte tråkigt.. I fredags var vi på strandbaden, white party! Jätte kul, men inte så många som man kände igen.. I alla fall inte för mig :P I lördags mådde jag inte alls bra och tack vare det fick det bli en tråkig lördags hemmakväll när jag egentligen skulle ut :/. Men jag mår mycket bättre nu denna söndagen och kommer TYVÄRR gå i skolan imorgon. Idag så spela jag också match men tyvärr förlora vi. 2-0. Den dumma domar jäklen dömde hela tiden fel :S. Så tyvärr så är vi utslagna ur DM. Tror jag .. om vi inte gör 20-0 mot nästa lag.. Men det kanske går :P.

Ni får ha en bra söndags kväll!

xoxo J.


Söndag!

Hej hej bloggen! Då är det söndag igen och det innebär som vanligt träning. Ska bli super skönt att träna har inte tränat sen fredags. I fredags kväll hade vi en toppen kväll tycker jag. I lördags var jag, Emma och vår mamma och lillebror ute på en shopping runda vilket jag tyckte var en lycked sopping runda. Då undrar ni säkert vad jag köpte. Jag köpte: en magtröja ett linne och ett par skor på HM. Inne på gina köpte jag två t-shirtar och en jättefin ring med en blomme på. Jag blev jätte glag när jag hittade skorna de var precis min stil. De var såklart leopardmönstrade. Som ni kanske vet så är jag för tillfället elt kär i leopardmönstrat. Nu ska jag gå och plugga lite inför imorgon och sen ska jag träna. Här kommer en bild på skorna så hörs vi senare.
XOXO M<3


god morgon!!

Hej Hej bloggen!!

Nu har jag precis vaknat och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag kanske träffa Emma, vi får se. Nu ska jag städa undan lite här hemma och kolla om det är något jag behöver plugga till veckan :( tråkigt men men och sen i kväll ska vi träna, gud vad det ska bli skönt haha :)
xoxo A

Lördag 12 Mars

Hej Hej bloggen!
har nästan precis kommit hem från en runda i stan och Äntligen!! har min köp torka släppt:) kom hem med tre nya tröjer en mag tröja och två sladdriga t-shirts. igår kväll hade vi jätte roligt. lite gammal musik bara men det var roligt ändå!så idag är jag jätte trött speciellt eftersom jag både träna och dansa i många timmar igår så är helt slut efter att ha gått i stan nu. så nu ska jag snart äta Tacos sen ska jag slänga mig i soffan och kolla på finalen i Melo!:)
Hörs imorgon!
xoxo E



 

Kul kväll!!<3

Hej Hej bloggen!!

Nu har jag typ precis kommit hem. Men vi hade en jätte kul kväll igår på strandbaden och eftersom det var white party så var ju nästan alla vita, lite kul ;) Vi var väl hemma någon gång efter tolv tror jag och då hade jag ganska ont i mina fötter haha :) men det var det ju värt ;) så det var en lyckad kväll. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt och i morgon är det träning fy vad jag längtar.
xoxo A<3


Matildas outfit<3



Emmas outfit<3


Min outfit<3


Jag & Emma<3


Sorry att bilderna är på fel håll men det gick inte att rotera dom så Emma fixar det sen xoxo

KUL :)

Hej Hej bloggen!!

Idag så har vi gått i skolan precis som vanligt och vi hade en jätte rolig gympalektion :) för det är ju det som vi typ lever för haha :) sen bar det ju av till träningen och det var nog den bästa träningen på hela terminen och vi fick reda på massa roliga tävlingar som vi ska vara med på som Emma redan berättat, vi är så jäkla glada :)<3 kan inte beskriva känslan. Så nu är det hårdträning som gäller tjejer!! men jag känner på mig att det kommer gå jätte bra. Ja sen i morgon ska det bli fest LÄNGTAR ska bli as ballt. Ni får mer uppdatering i morgon. Nu ska jag snart gå och lägga mig för alla kvällar har blivit så sena för mig så jag ska försöka ändra på det, vi får väl se hur det går, men jag är i alla fall jätte trött just nu<3.
xoxo A<3

Bild på mig och Emma idag<3



Träning

Hej Hej bloggen!
kom precis hem från träningen och vi fick jätte goda nyheter idag. först ska vårt duktiga lag tävla i NM om fem veckor. sen ska vi tävla i SM 13 maj och sen bär det av till Ungern för EM den 28 Juli. vi är så otroligt stolta över oss själva att vi med bara lite hjälp, de mesta har vi faktiskt gjort själva, har kunat ta oss så långt som EM. så bra kämpat tjejer!!:)
xoxo E





Bilder från tränigen idag!<3
Lånade av www.oliviaengdahls.blogg.se

Torsdag 10 Mars

Hej Hej bloggen!
idag har det varit en lugn och dryg dag i skolan. har inte hänt så mycket roligt. imorgon är det äntligen fredag! den här veckan har ändå gått hyfsat snabbt. helgens planer då först på fredag blir det träning och sen Strandbaden med gänget, ska bli grymt skoj det var ju längesen sist, lördag blir det stan på dagen för shopping och sen bir det Melodifestivalen hemma tror jag , måste ju se finalen. sen på söndag blir det träning!!
måste gå och byt om nu ska ju träna sen!
xoxo E



Converse in my <3 

VissteInteAttDetFannsSåDåligaOnsdagar!!!!

Hej Hej bloggen !!

Idag så har det varit en ganska lugn dag i skolan. och vi har inte gjort så jätte mycket :) Men nu när jag kom hem så blev jag helt plötsligt jätte trött, verkligen vad jag behöver :( och vi har 70 glosor i spanska tills på fredag och det är helt omöjligt att lära sig dom och just nu är jag så trött så jag tror att jag svimmar snart. Men nu ska jag nog gå och lägga mig en halvtimme så jag orkar plugga lite mer sen
xoxo A<3

Tårtan från pappas födelsedag man blir ju jätte sugen bara av att kolla på den haha :)



Eftersom jag är på lite tråkigt humör idag så tänkte jag ändå sprida lite glädje<3



Vanlig dag!!

Hej Hej bloggen!!

Idag så gjorde jag ju mitt matte prov och alla hade sagt att det var jätte svårt, med jag tyckte inte att det var så farligt så vi hoppas att det går bra :) Det har faktiskt varigt en väldigt lugn dag och vi har bara haft det skönt och pratat om lite allt möjligt sånt som behövs ibland<3 Vi hade en jätte rolig träning idag och vi var typ bara tio stycken så kunde göra lite svårare och roligare saker och jag tyckte att det gick ganska bra med tripplarna idag så det är kul :) Ja sen försov jag mig i morse så jag fick åka med grannen till skolan, ja så kan det gå när man är så trött som jag på morgnarna hihi ;) och jag hade bara 20 min på mig att göra mig i ordning, själv fattar jag inte att jag hann. Nu ska jag gå och platta håret som alltid och sen ska jag gå och lägga mig i min sköna säng. LÄNGTAR är så trött!!
xoxo A<3



Fest Outfit!

Hej Hej bloggen!
eftersom Matilda redan skrivit om allt som hänt idag i skolan så tänkte jag att de blir ju lite tråkigt för er att höra på en en gång till. så här får ni min och Matildas fest outfiter sen i Lördags!
xoxo E


Tisdag!

Hej hej bloggen nu är de tisdag igen. Jag vet att jag inte har bloggat på länge så tänkte att det var läge för ett inlägg. Idag har det inte hänt så mycket. Det var som man kan säga en helt vanlig tisdag. Okej inte en helt vanlig eftersom idag är det nämligen internationella kvinnodagen! Vet inte riktigt vad jag mer ska berätta eftersom det inte har hänt så mycket men helgens planer är: Fredag- strandbaden! Lördag- inget planerat än men kanske ska bort eller nå men vi får se. Söndag- veckans höjdpungt träning såklart! Jag tränar ju annars också men träningen på söndagar är alltid roligast. Idag är det exakt: 15 dagar till Justin Bieber Never say never!
125 dagar till Spanien
52 dagar till jag och Emma åker till Cypern
66 dagar till JSM
XOXO M<3

Bild på Justin Bieber!<3

Hemma :(

Hej Hej bloggen!!

Är hemma idag mot min vilja. Asså jag hatar och vara hemma och grejen är den att jag är liksom inte riktigt sjuk utan jag skulle göra handvolt på träningen igår men hopprepet i händerna (första gången) och så ramlar jag på ryggen så jäkla ont det gjorde, så nu har jag så ont i min svanskota så jag kan knappt gå och jag blev samtidigt sur för jag klarar den utan repet i händerna så jag får väl fortsätta träna lite till på de :(. Och nu är det ju bara typ två månader tills tävlingen är, så jag tror att hela vårt lag är en aning stressade eftersom vi inte är riktigt klara men det ska nog fixa sig :) det brukar det ju göra :). Men ja, jag skulle göra matte provet idag egentligen men nu måste jag ju göra det i morgon istället så håll tummarna för mig så det går bra. Ska nog gå ut och sätta mig i bubbelpoolen nu för det måste ju vara bra för min rygg ses xoxo A<3



Slut på helgen :(

Oj vad länge sen jag blogga :D. Har tyvärr inte haft tid eftersom läxor och annat. Men nu ska jag blogga innan jag ska iväg och spela DM-match :D. Måste tagga och vinna :). I fredags så kom min mamma hem och hade köpt en parfym till mig! Perfekt för min var slut :(. Den luktade as gott fast får passa mig att inte ta för mycket så dne tar slut också.. I lördags hade jag inte alls roligt utan jag bara åt godis och såg på en film. FEEL-GOOD FILM! Inga dystra tråkiga filmer som man bara blir ledsen av utan en film som man mår bra av, te.x 1000 gånger starkare som jag såg på. Jag rekomenderar den verkligen :P. Nä nu ska jag ner och fixa mig till matchen. Håll tummarna :)

xoxo J.


Söndag!

Hej Hej bloggen!
jadå var helgen nästan slut igen då. min helg har vatrit jättebra. i går så var jag på konfirmationsträff och sen var jag på kalas hos min kusin som fyllde fem år. det var jätte kul! idag ska jag inte göra så mycket. kanske kommer ett par kompisar över på lunch om de är friska. sen ikväll då ska jag äntligen få träna har ju inte tränat på länge för att jag har varit sjuk men nu änrligen är jag frisk. så idag ska jag träna stenhårt!
Hörs senare!
xoxo E

 

Helg igen<3

Hej Hej bloggen!!

Idag så fyller min pappa år så jag ska bara vara hemma och ha det mysigt och fira honom. Vi ska snart äta god mat och ärta prinsess tårta i kväll, Love it. Var en liten sväng hos Louise idag för dom har fått sin lilla hundvalp nu, och jag var ju bara tvungen att se den och den var oerhört söt och jag blev helt kär<3 i morgon kommer hela tjocka släkten och firar min underbara pappa så det är vad den dan kommer att gå till + måste räkna lite matte har ju matteprov på måndag. Jag måste säga att jag längtar. NOT.
xoxo A<3


lilla Smilla<3

Håltimme :)

Hej hej bloggen!! Nu har jag håltimme och sitter här med Lina. Alla andra har språk men vi har jobbat ihop det så vi är lediga idag jätte skönt. Snart är det ju lunch och jag är jätte hungrig så hoppas det blir gott :p xoxo A<3

Torsdag<3

Hej Hej bloggen!!

Idag var jag iväg till kl elva och sen hann jag inte tillbaka till skolan eftersom vi slutade då. Sen cyklade vi direkt till Subway där vi träffade några kompisar och efter typ tjugo minuter kom alla nior och typ halva vår klass och ja det blev propp fullt och alla tanter som kom in vände i gången så mycket folk det var haha as ball men sen spårade det ur lite när alla killar började skjuta pappers bollar genom sugrören med mera. Sen hittade jag världen finaste pälsjacka på Höllvikens outlet, den måste jag ha :) och världens finaste sommar skor på (jag vet inte vad det heter) men dom var nog lite för dyra :( Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter en kul träning med laget så nu måste jag göra mig i ordning.
xoxo A<3

Vår dag i bilder!

Hej Hej bloggen!
idag slutade vi skolan klockan elva efter det åkte vi Subway och åt lunck sen gick vi loss lite i affärerna! va där från halv tolv till halv två!

På Subway!







Sen gick vi loss på solglasögonen på M&G och Höllvikens outlet!















Sen gick vi loss på jackorna inne på outleten!









sen gick vi loss på Needs!
Amandas shopping! 
jag köpte bara det rosa nagellacket!

 

Hej Hej!!

Hej Hej bloggen!!

Idag så har det inte hänt så jätte mycket. Vi gjorde kyckling klubbor med couscous sallad på hemkunskapen och det var jätte gott. Sen på slöjden fick vi jobba vidare på våra väskor och det går framåt men det känns som att jag aldrig kommer bli klar. Efter skolan var jag med Louise och det var jätte mysigt, det var så länge sen jag var med henne. Och i morgon får dom sin hundvalp och den är jätte söt haha :) och jag får en till sommaren. Mysigt. Nu har jag precis kommit hem och vet inte riktigt vad jag ska göra. I morgon så är jag ledig från skolan för jag ska iväg på morgonen och sen slutar vi elva så jag hinner inte tillbaka till skolan härligt.
xoxo A<3

Onsdag 2 Februari

Hej Hej bloggen!
idag mådde jag bättre (fortfarande förkyld) så idag var jag i skolan för första gången efter sport lovet. på hemkunskapen idag gjorde vi cous-cous sallad och kyckling klubbor. det blev faktiskt rätt så gott! vår sista lektion idag var slöjd. jag är äntligen klar med min neccesär som jag har jobbat på i nästa sex veckor tror jag att det är så det är skönt att jag är klar med den:) efter skolan har jag bara varit hemma och räknat lite matte efterson jag inte har räknat nåt överhuvudtaget på en och en halv vecka så behövdes det eftersom vi har matte prov imorgon. förresten glömde säga att jag fick 54 av 56 på biologi provet!:)
hörs senare!:)
xoxo E

Bilder från slöjden idag!<3



min neccesär som jag blev klar med idag!<3



Amanda idag på slöjden, i sin nya jeans jacka!<3


Kul dag :)


Hej Hej bloggen!!

idag så har det inte hänt så jätte mycket i skolan men vi har ju alltid sjukt kul och på matten dissade jag och Sandra en kille i vår klass skit kul och sen var nog vår lärare inte på humör så han skickade ut typ halva klassen för dom pratade :p men jag klarade mig :) Efter skolan följde jag med Matilda hem och vi hade följe med Sandra och så packade Matilda sen åkte vi hem till mig och nu sitter vi här och är helt slut efter allt vi har gjort haha. Först så klottrade vi i hennes huvud inte så bra men vi tänkte in så långt ;p sen för att vi skulle bli kvitt så skulle hon sminka mig med hennes puder och jag såg ut som en riktig fjortis och som att jag hade bott i Thailand i typ tre år. Ja nu sitter vi här och jag bloggar och Matilda försöker plugga men jag vet inte hur bra det går egentligen haha glömde att säga att det är tur att vi ska träna idag för när vi kom hem så proppade vi i oss choklad puffar det var gott men onyttigt men det tar vi igen sen för vi är ju så himla smala haha kommer lite bilder från idag.
xoxo A<3










Detta var vår dag och ni får ingen bild på mig och pudret för dom blev .........<3

1 Mars 2011

Hej Hej bloggen! Min huvudvärk har inte släppt än så jag är hemma från skolan idag också. Har precis kollat klart på filmen, i rymden finns inga känslor. Den var jätte bra och rolig. För er som inte sett den, se den. Sen igår för att fördriva kvällen lite, när de andra var och träna, så bakade jag maränger. Det var jätte enkelt, man behövde bara äggvitor och socker. De blev jätte goda!! Det blir ju ingen träning för mig idag heller. Men ska försöka gå till skolan imorgon om jag inte har någon huvudvärk. Men nu ska jag gå och vila så jag blir frisk!!:) Hörs senare!! xoxo E

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0