Panik

Hej bloggen!
skulle bara berätta att jag börjar få lite panik!
skolavslutningen är om en vecka och på avslutningsdag åker jag och Matilda till Ven med konfirmationen. så inom en vecka måste jag hitta minst två klänningar och ett par skor. har tittat lite på en avslutnigs klänning på Nelly.com men man vet ju aldrig hur de sitter eller om de överhuvudtaget passar så vi får se. ska in till stan en sväng på på fredag så får jag se om jag hittar något då annars börjar det bli lite kört! det löser sig nog, hoppas jag!
xoxo E

Måndag den 30 maj

Hej Hej bloggen!!

Idag är det exakt en vecka tills jag fyller år :) har ju knappt hunnit längta men det ska såklart bli kul att fylla 15. Det har varigt en lugn och mysig dag i skolan idag och det har inte hänt något sådär speciellt. ikväll eller om en liten stund så ska jag iväg och kolla på skor till skolavslutningen så jag hoppas att jag hittar något. Sen ska vi nog hämta mina grejer på posten för dom har kommit. När jag kom hem från skolan så gick jag en liten runda med Tyzon och så började han rulla sig och hålla på i gräset och sen när jag skulle lyfta upp honom så brände jag mig på bränn nässlor asså fy fan vad ont jag har och det går ju aldrig över:(
ja i morgon ska vi hit och ha det mysigt och kanske sola eftersom det ska bli fint väder och sen på kvällen blir det träning och på onsdag ska vi in till stan och just det i morgon har vi brännbolls turnering hela dan i skolan så chill ha en bra dag :)
xoxo A<3



Måndagen Den 31 Maj

Hej hej bloggen!
Idag är det måndag och strålande sol ute. Äntligen börjar sommar värmen äntligen komma till Höllviken!
Imorgon ska vi ha stor brännboll turnering på skolan vilket jag tror komer bli jätte kul. Efter skolan ska vi hem till Amanda och kolla på hennes hund sen på kvällen ska vi träna. den här veckn går vi bara i skolan i tre dagar sen är det kristihimmelfärd så då är vi lediga. På lördag ska vi hem till några kompisar och käka och ha kul. På måndag så är det sveriges nationaldag men även Amandas födelsedag så då ska vi hem till henne och fira henne. Jaja det var allt jag ville berätta för stunden nu ska jag gå och baka.
XOXO M<3


Söndag 29 Maj

Hej bloggen! idag har jag haft en riktigt bra dag. imorse så vaknade jag vid nio, skönt. för mig är det som att sova till tolv för vissa. sen var vi ute och cyklade en runda, var skönt att komma ut har typ inte varit ute på hela veckan. nu ska jag bara chilla lite och så. sen vid fem blir det träning!:)

Kvällen igår då,det var ju kalas för Daniel som fyllde femton, den var jätte trevlig med massor av prat, skratt och såklart fotboll!
matchen igår var min första hela fotbolls match jag någonsin sett. slutade ju tre-ett till Barcelona. stannade inte så länge men ett litet tag efter att matchen var slut. det var också första gången igår jag åt grillat på hela året, vi fick grillspett och klyftpotatis. sen fick vi ju också såklart godis, chips och tårta!:) 
Hörs senare!
xoxo E

Outfiten från igår!



Vitblus-ginatricot. blåashorts-ginatricot, kofta-H&M, smycken-glitter, ThomasSabo

har ingen ide!!

hej hej!!

idag så gick jag upp vid lite över nio, helt imponerad eftersom jag brukar sova längre :p eftersom min släkt är här så får jag se vad som händer. Vi ska fika om en liten stund mums. Imorgon är det ju träning få se om jag går hoppas att jag kan för det känns verkligen som att jag behöver det nu. Har ingen ide på vad jag och mina kusiner kan hitta på vi bara sitter här och snackar och gör ingenting :) ja nu när jag inte har något att skriva om så kan ni ju få veta vad jag önskar mig :) eftersom jag fyller år snart.
-kamerafodral
-one piece
-dubbel ring
-pengar
-kläder

m.m kommer inte på mer nu :p
Just det jag beställde min skolavslutnings klänning från nelly.com igår blev jätte nöjd så nu hoppas jag verkligen att det passar :)



xoxo A<3


lördagen Den 28 Maj

Godmorgon bloggen!
Har precis varit inne och duchat så mitt hår ska kunna själv torka till i kväll. Mamma kommer och hämtar oss vid typ halv fem så det är några timmar dit. Igår var en lung kväll då jag lov i soffan hela kvällen och kolla på tv. Hinner nog inte uppdatera mer idag men imorgon hinner jag. Nu måste jag gå och fixa mina naglar och läsa ett nytt nummer av veckorevyn som jag köpte igår.
XOXO M<3


helghelghelg!!

Hej Hej bloggen!!

Idag har det varigt en helt normal fredag i skolan. Jag har haft kul i alla fall med mina vänner :D Sen när jag kom hem så hade mina kusiner min mormor och farbror kommit och det var jätte länge sen jag träffade dom eftersom dom bor uppe i Norrköping så det var jätte mysigt. Ska bara ta det lugnt i helgen och och umgås med släkten. Sen är det ju i full gång med Tyzon också antingen sover han som en stock eller så har han över mycket energi :p haha men han är så gullig. Eftersom jag fyller år den 6 juni och min mamma och syster precis fyllt år så blev vi firade idag med massa tårta och presenter mums :D. Av min mormor fick jag shower gel, body cream, hårinpackning, 10 ansiktsmasker :D, och något till naglarna+ mina rosa shorts som jag hade bett henne köpa så det var jätte gulligt :) och jag blev jätte glad för allting. Det är grejor som man alltid behöver. Sen av mina kusiner och min morbror fick jag pengar :) så nu blir det ännu mer shopping. Jag hade ju beställt en klänning från gina tricot som jag skulle ha på skolavslutningen men jag blev inte helt nöjd så jag har hittat en klänning nu som verkligen är jag. Kul. Jahapp på måndag så har vi fått ledigt från spanskan och så har vi fått i uppgift då att laga Spaniens nationalrätt. Så då ska jag och Lina åka hem hit och se om vi kan lyckas med det där haha, hoppas att det går bra ;p Nu ska jag gå ner och slänga mig i soffan ha en bra kväll.
xoxo A<3


Tyzon<3




Mina grejer!!


Fredagen Den 27 Maj

Hej hej bloogen!
Idag är det äntligen helg, åh som jag har väntat. Idag har det inte hänt så mycket. Innan idag var vi och kolla på en lokal till konfermationen. Ikväll blir det en lugn kväll med tacos och något bra tv program. Imorgon blir det födelsedags kalas för Daniel som fyller 15 ska bli kul. På söndag händer inte så mycket bara träning tror inte att så många kommer eftersom det är morsdag men i alla fall.
XOXO M<3




P.S. Glöm inte fira era mammor!!!


Bild på snygga Justin Bieber!<3

Nu är det freeeedags mys!

Har inte bloggat på länge men jag sa börja. Kikar runt på internet efter vanliga digital kameror som jag kan använda till mina resor. Då lovar jag att jag bloggar mer. Ska snart packa till pappa och ärdär över helgen ni får ha det.                                                                                                           



XoXo J.






Mys!!

Hej hej!! Nu är vi snart hemma och här i mitt knä har jag världens mest underbara lilla Berner sennan valp sovande. Vi har bestämt att han ska heta Tyzon. Det kommer upp lite bilder i morgon. Nu är jag ganska trött efter att ha gått i skolan hela dan och sen åkt bil i fem, sex timmar men ha en bra kväll hörs i morgon xoxo A<3

God morgon!!

God morgon solstrålar!! Hur är det?? Här det jätte bra i alla fall sitter och äter frikost och är pigg och glad :D idag börjar min dag med hemkunskap och rabarberpaj sen NO och slöjd efter det ska vi upp och hämta vår äffterlängtade vovve som vi får idag ska bli så himla mysigt ni förstår inte hur mycket jag längtar :) men nu måste jag göra det sista innan jag sticker till bussen puss puss xoxo A<3

Tisdag!!

Hej hej bloggen! Det händer inte så mycket för tillfället i skolan och det känns ganska onödigt att gå i skolan faktiskt men det kanske är lika bra eftersom det är dåligt väder här hemma i skåne. Imorgon är det onsdag vilket betyder en chill dag i skolan. Det är så skönt att komma hem från skolan nu för man kan göra vad som helst och inte behöva känna sig stressad inför några prov eller läxor. Jaja nu ska jag snart gå och kolla på House. Hoppas ni ser det för det är sjukt bra!
XOXO M<3

Tisdag 24 Maj

Hej Hej bloggen! Har precis kommit hem från träningen. Det gick jättebra idag och jag hoppas att vi hinner blir klara innan EM det hade varit så coolt:) har inte hänt så mycket idag i skolan, men det är så himmmmmmla skönt att gå i skolan nu när man inte har några prov eller läxor alls. Imorgon då ska vi laga rabarber paj på hemkunskapen, såååå gott!! Nä, nu ska jag gå och duscha och sen äta. Hörs senare! xoxo E

Que tal??

Hej Hej!!

Idag har jag gått i skolan hela långa dagen :p Det kändes jätte bra med NO provet så nu hoppas jag att det gick bra också :) har suttit och pluggat lite eng nu men jag pallar inte mer så nu skiter jag i det. I morgon ska jag äntligen träffa mina underbara vänner :D Det var så himla länge sen vi var alla. Så det ska bli jätte mysigt. Nu är det ju lugnt i skolan så nu kan man ju bara göra det man känner för som=INGENTING :p sisi nu ska jag kila och äta byby.
xoxo A<3


Louise, Matilda; jag & Emma

Sommar!!

Hej hej bloggen!
idag var det fint väder här nere i skåne så man kunde gp i shorts. Jag kolla hur vädret skulle bli imorgon och det stod regn så det blir väl att dra på sig jeansen igen då. Jag är så trött på att drt ska vara kallt och dåligt väder. Jag vill ha sommar nu!!!!
Tänk att istället för att gå i skolan kunna ligga på stranden hänga med kompisar hela tiden och bara ha det mysigt!
XOXO M<3

Jag och Amanda några veckor sedan!<3

Måndag 23 Maj

Hej Hej bloggen!
Nu är det äntligen vår här nere i underbara Höllviken!
var sjutton grader idag så man kunde gå i shorts. idag har det inte hänt så mycket roligt. Julia var sjuk idag men hon var bättre nu så hon skulle komma till skolan imorgon. har gjort alla prov för terminen nu så det är knappt inga läxor och inte ett enda prov. så det är rätt skönt att vara i skolan nu inte alls så stressigt som innan, såååå skönt!!
Tog lite vårbilder idag!









Nya fotlänken som jag fick i Lördags!

xoxo E 

Söndags Shopping

Hej Hej bloggen!
Tänkte visa upp vad jag köpte i söndags när jag var i stan!



Jacka-Intersport, Blåa shorts-Ginatricot, Vit blus-Ginatricot



Silvrig LOVE ring-Ginatricot

xoxo E

åska!! :p

Hej Hej!!

Herre gud vilket väder det har varigt här nere i kväll. Helt sjukt. När jag var och tränade så seriöst skakade hela hallen så vi trodde att taket skulle rasa in :( skit läskigt jag hatar åska och blixt det är så himla otäckt. Min pappa var i väg och när han körde hem så såg han att det kom brandbilar och ambulanser körande. Så då var det blixten som slagit ner i nått hus, fy fan asså. Men annars gick väl träningen bra. Fick bli körd hem för jag vägrade att cykla hem i det vädret. När jag cyklade till träningen mitt ute på åken så började bullra och sen började blixtra fatta vad rädd jag blev och förra gången det blixtrad slog det ner där otäckt :/ jaja. I morgon är det ju skola och förmodligen ska jag väl göra mitt NO prov och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra min syster fyller år så vi får väl fira henne och ha det mysigt sen ska jag väl träffa lite kompisar och annars är min vecka ganska fullbokad :p men ha en bra kväll.
xoxo A<3



Söndag den 22 maj

Hej hej solstrålar!! Gud vad jag längtar till sommarlovet nu och det är bara drygt 3 veckor kvar. Gud vad härligt men det är mycke som ska hända och som ska göras till dess. Vi hämtar ju vår lilla vovve på onsdag, Gud vad jag längtar det ska bli så himla mysigt. Sen var jag ju sjuk ganska mycket förra veckan så jag ska nog göra det provet som jag missade i fredagi i morgon i stället :p va ju och shoppade lite igår men inte så himla mycket men däremot beställde jag en del kläder i går kväll. Bl.a. Bikini underdelen, en annan bikini, en byxdress, en klänning som jag ska ha på skolavslutningen, det är ju alltid svårt att beställa klänningar för man vet ju inte hur dom sitter eller om dom passar men jag hoppas att den blir bra. Sen hittade jag ett par shorts från Gina samma som dom svarta jag köppte fast i rosa men så fanns inte dom i min storlek så nu har jag bett min kära mormor uppe i Norrköping att köpa dom till mig för hon kommer ner i helgen. Så himla snällt. Så nu känns det som att jag har shoppat för ett tag ska bara hitta ett par skor också sen är allt fixat. Ska och träna sen vid fem och sen när jag kommer hem så ska vi fira min syster med farmor, farfar och kusinerna. Ha en bra dag!! xoxo A<3

shopping!!

Hej Hej!!

Idag har jag varigt i stan och shoppat lite bla. Ett par svarta shorts från gina tricot, En bikini överdel från HM och lite annat eftersom min syster fyller år på måndag. Jag var så himla dum så jag gick in och köpte shortsen och sen när jag kommer hem så kommer jag på att jag hade ett present kort med mig som jag glömde använda haha klantigt :p Sen fanns det inte bikini byxor i min storlek så jag får väl beställa dom, så himla störigt att dom inte har överdel och underdel i samma storlek :p. Ja så det var väl en lyckad runda förutom att jag inte hittade någon klänning eller några skor till skolavslutningen :( så jag vet inte riktigt när jag ska hinna in och köpa det? får väl dra med mig tjejerna in någon dag :) Yes det var min dag. I morgon så blir det träning, pluggning och sen kommer släkten för att fira syrran och det ska bli jätte mysigt. Ha en bra kväll!!
xoxo A<3




Dagens Outfit

Hej Hej bloggen!
här får ni en Dagens Outfit inför släkt kalaset. visar presenterna imorgon!:)
Puss E



Lördagen Den 21 Maj

Hej hej bloggen!
jag ville bara kika in här för att säga hejdå till alla eftersom jorden ska gå under idag. Jag hoppas verkligen inte att den gör det för jag vill inte dö nu jag har inre ens levt halva mitt liv. Det skulle vra rätt surt att dö nu när man har spenderat alla sina 15 år här på jorden med att gå i skolan. Men å andra sidan så sa folk att den skulle gå under år 2000 men gjorde den det, nä. men de har ju sagt det på tv och nyheterna och så så man vet ju aldrig men det återstår att se. Idag ska jag och Emma ha släkt kalas för släkten på mammas sida. Kommer bli jätte kul, det blir det alltid. Imorgon ska vi gå i stan på förmiddagen. På eftermiddagen ska vi träna med laget. Hoppas bara på att alla kommer och att träningen ska gå bra men det brukar den göra. Jaja nu ska jag gå och göra mig färdig hörs sen!
XOXO M<3

Bild på mig i Cypern!<3

Torsdag 19 Maj

Hej Hej bloggen!
har nästan precis hoppat ut ur duschen. är i full gång med träningarnainför Em nu. tror att det kommer gå bra  för oss, eller jag hoppas det gälla fallhade varit så himmmmmla roligt! tävlar inte mot något annat lag från Sverige så det är ju skönt:)
idag då har det inte hänt så mycket roligt eller speciellt i skolan, bara en vanlig torsdag. hade matteprov idag och jag tror att det gick rätt så bra för mig. som ni kanske märkt så har det inte kommit någon bildbomb från Cypern som vi sa men det är bara för at vi inte tog så bilder.så ni får få någon bild någon gång ibland istället. vi njöt mest av semestern! det var den bästa semestrn jag någonsin varit på och det krävs väldigt mycket för att något annat resemål ska slå Cypern!:)
xoxo E

Jag och Matilda i Cypern!


Inte igen :(

Hej hej!! Ja hinner bara vara i skolan en dag sen är man sjuk igen :( så jävla tråkigt jag hatar att vara sjuk. Just nu ligger jag här i min säng med feber, ont i magen och yr, amen kan det bli bättre?? Skulle igentligen träna idag men det fick jag ju hoppa över. Har inte mått så himla toppen i skolan idag heller och det kändes seriöst som om jag skulle svimma när jag kom hem. Har verkligen inte tid med att vara sjuk nu men nu ska jag fortsätta vila så att jag blir frisk någon gång xoxo A<3

Trött!

Hej hej bloggen!
idag är det onsdag och som Emma sa så har vi varit och hoppat på en skola idag. Det gick ganska bra med tanke på vilka omständigheter vi hade. Det är nämligen svårare att både hoppa och slå på asfalt eftersom repet studsar och nte glider på marken. Efter vi hade varit p skolan så bjöd Kajsa på lunch på Burger King. De var jätte gott och det var längesedan jag åt där. När vi satt inne på Burger King så prata vi lite om EM och så och vi fick reda på att det är hela 10 länder som tävlar i EM. Med tanke på att det är typ sex lag som ska tävla från sverige och i typ Belgien som är jätte duktiga måste kvala in till EM för de har över 30 lag och man får bara ha 5 från varje lnd så vi måste verkligen kämpa eftersom vi ska möta de bästa av de bästa. Vilket fall som helst så kommer vi ha jätte kul och lära oss jätte mycket på träningslägret so de ska ha efter tävlingen. Så att man inte ska tappa motivationen att göra det man verkligen brinner för så måste man sätt upp mål är, dt kanske är lite överrealistiskt men jg hoppas verkligen att vårt lag någon gång  framiden kan vinna EM och kanske VM också om alla kämpar och verkligen vill lägga sin tid på detta som jag hoppas att verkligen alla vill göra!!
XOXO M<3

Bild på mig och Magda i Halmstad i fredags!<3

Onsdag 18 Maj

Hej Hej bloggen!
har precis pluggat klart för idag inför fysik provet. kom hem vid två efter att ha varit på en skola hela dan och lärt ut och visat upp hopprep. skulle ju egentligen gått tillbaka till skolan efter det men vi hann inte eftersom eleverna var så hoppglada och inte ville släppa oss. det gick rätt så bra idag förutom att det gjorde lite ont i händerna att göra de gymnastiska övningarna eftersom det var på asfalt med en massa små sten på. men så himmmla roligt det är att verkligen få göra det man binner för en hel dag ch lära ut det till andra. fr oavsett hur dåligt vi tycker det går så tycker ju de at det är ass coolt!! 
Hörs senare!
xoxo E

 

sjukling!!

Hej Hej!!

Idag har jag varigt hemma och varigt sjuk eller jag har haft en sån himla huvudverk och ont i magen. Tror att det är efter hela helgen och allt så jag har varigt så himla trött och förkyld och inte hunnit vila upp mig riktigt. Men efter att jag tagit huvudverks tabletter och vilat hela dan så mår jag mycket bättre nu. Var tvungen att sticka upp till hallen nu på kvällen för att fylla i dom sista papprena till EM i Ungern, hämta alla mina New body grejer och så skulle vi ta foton till våra medlemskort. Så nu var det fixat, sen körde vi igenom lite snabbt det vi ska göra i morgon. Ska ju och hoppa eller lära ut hopprep på en skola i rosengård i morgon ska bli spännande :) men fick ju inte ta i så mycket idag så jag får väl gå och lägga mig tidigt i dag så att jag orkar i morgon. Det som jag är bäst på, att lägga mig tidigt ;p NOT haha. Ja är ju ledig från skolan i morgon eller till efter lunch så jag kommer tillbaks till slöjden. Hoppas att jag kan göra färdigt min väska då för det känns som att den aldrig kommer att bli färdig annars. Men nu måste jag fixa det sista tills i morgon. Sov så gott när nu nu går och lägger er Puss<3
xoxo A


Jag & Olivia på första majuppvisningen :)



Längtar!!

Hej hej bloggen!
idag har det inte hänt något speciellt och det var typ en helt vanlig dag. Jag kan inte fatta att det snart är sommar lov det är regnigt kallt och folk går i vinterjckor. såna här dagar skulle det vara jätte skönt att bara ligga i sängen hela dan och kolla på film men det kan man såklart inte. När det regnar så här så vill ja bara tillbaka till älskade Cypern. Jag hade till och med velat flyttat dit så som läget är här hemma just nu!!!
Jaja nu ska jag gå och dusch och göra vi mig för imogon. sen ikväll väntar House på tv klockan nio på fyran.
XOXO M<3
     
Längtar tillbaka!!<3<3<3<3<3

Seg Dag

Hej Hej bloggen!
har precis kommit hem från skolan. har varit en riktigt seg dag idag. skulle egentligen varit med och hjälpt till och hoppat lite på hoppets deg men eftersom det regnade imorse så blev det ingenting. det blev istället att vi åker till en skola i Rosngård imorgon oc hoppar ite och hjälper dem där. sen är vi tillbaka efter lunch och går på slöjden efter lunch. sen ikväll blir det ett möte med Kämpinge om Em och fototagning till deltagarkorten.
Hörs senare!
xoxo E

Bild på flyget på väg till Cypern!


sjukt ball helg!!

Hej Hej!!

Idag är det ingen pigg Amanda som bloggar asså. Jag har varigt så jäkla trött idag i skolan så jag har knapt vatat vart jag skulle ta vägen :p höll på att somna på matten haha lyckat och sen skulle jag göra mitt so prov sista lektionen och jag hoppas att det gick bra för jag kunde knappt tänka ;(
Men ialla fall så har vi haft en helt underbar, mysig och rolig helg uppe i Halmstad på SM. Vi kom trea och det kändes jätte bra. Alla freestylerna gick jätte bra, tvåan klarade vi felfritt, trean var nästan felfri och det var inte alls mycket fel på dom andra heller så det var skönt. Sen på lördag kvällen var vi på mingel fest. Förs när vi kom dit så var där typ bara 20+ are så vi bara: eee vad gör vi här??
men efter en stund så drog det igång och det blev skit kul. Herre gud vad vi dansade och sjöng ;p så vi var tillbaks vid halv ett och då snackade vi lite innan vi la oss och sen skulle vi upp tidigt dan efter. Det var härligt asså. NOT. japp det var det och nu är man tillbaks i hel****t. Har tre prov denna veckan så det är bara att börja plugga. Nu måste jag dra mig ses.
xoxo A<3

Jag & Sandra


Sandra, Matilda, Olivia, jag & Emma


3:e plats


Vi<3

Bildbomb JSM & SM Halmstad 2011

Hej Hej bloggen!
som ni vet kom ju vi hem igår efter en fullspäckad helg i Halmstad med tävlingar och en massa andra roliga saker. kom hem vid tre igår men var tvungen och packa upp allt och sånt så hann inte lägga in alla bilder igår. men idag ska ni få en bildbomb med en massa bilder från helgen!! Bra va??
xoxo E



Amanda på vägen upp!



Sandra, Matilda och Olivia i hallen!



Matilda och Magda!



Våra fina deltagar kort!



Amanda, Jag, Olivia



Sandra, Magda!



Olivia



Jag



Felicia



Olivia, Amanda, Jag



Matilda, Amanda, Olivia, Sandra och Jag i våra tävlingskläder!









På prisutdelningen kom trea!





Halmstad & jsm nästa!!

Hej hej!! Nu sitter jag, emma och Matilda här i bilen på väg mot Halmstad. Ska bli en riktigt grym helg även om jag för tillfället känner mig väldigt trött och en aning sliten från igår och Matilda har fått en vagel i ögat så det är lite svullet och hon har ganska ont. Vi är ju taggade till tusen haha :) har inte pratat med Olivia eller Sandra än men dom är väl också på väg så vi ses ju där uppe. Idag blir det fullt med tävlingar och sen middag i kväll i morgon ska vi tävla så det ryker om det och på kvällen är det mat och mingel fest ska bli skit kul och söndag, sista dan är det stora SM ja vi hör kanske av oss lite senare men det blir dåligt med bilder eftersom vi mobilbloggar ha det bäst xoxo A<3

Halmstad JSM

Hej hej bloggen!
har precis kommit hem från skolan efter att ha gjort so provet. så ska packa ner allt nu sen kommer Amanda och hämtar oss vid ett. sen åker vi upp till halmstad där vi ska vara hela helgen. vet inte hur mycket vi kommer blogga eftersom vi är där men nån mobilblogg kanske vi hinner med.
annars hörs vi på söndag!
xoxo E

Min nya resväska!


Surprise

Hej Hej bloggen!
som ni vet så fyllde ju jag och Matilda 15 igår. när vi kom hem från skolan så bakade jag och Matilda en godistårta. sen vid fem så körde pappa upp mig och Matilda på ovanvåningen och sa att vi inte fick komma ner fören han sa till. när vi kommer ner ser vi att det är dukat. sen när det ringer på dörren så kommer hela tjocka släkten. sen ringde de på dörren en gång till och jag och Matilda bara vem är det??
sen när vi öppnar dörren så hoppar Amanda, JUlia, Olivia och Sandra fram och skriker Surprise!!
Jag och Matilda blir skiträdda och skriker skit högt, vi blev såklart jätteglada. sen äter vi tacos och tårta sen går vi upp på mitt rum och pratar tjejsnack och en massor med skvaller hela kvällen. tjejerna gick vid tio efter en sjukt lyckad kväll.:)
xoxo E

Bilder från kvällen!






  

Snart SM

Hej Hej bloggen!!

Igår så hade vi en jätte mysig och rolig kväll med OliviaEngdahl, SandraKvant, EmmaWojnicki, MatildaWojnicki & JuliaWelin och några till men Emma och Matilda berättar mer sen.... ;P
I alla fall så blev det ganska sent och innan jag hunnit hem och packat och gjort mig i ordning så blev klockan ganska mycket. Sen skulle jag ju upp tidigt idag som vanligt kanske, men alla 8:er skulle cykla ner till Falsterbo och orientera där i tre timmar. Riktigt kul asså not. Men det var ju bättre än att sitta i skolan. Så idag har jag sammanlagt cyklat Lite mer än 2 mil, sprungit 4,5 km och nu ska jag snart träna. Så nu kan jag äta godis i helgen utan att oroa mig ;p Men nu måste jag gå och packa eftersom vi åker till SM i morgon längtar ska bli så himla kul. Ska försöka mobilblogga lite under helgen men vi får se annars ses vi på måndag<3
xoxo A<3



Jag och Emma idag på matten<33

Födelsdag!

Hej hej bloggen! Idag fyller jag och syrran år! Imorse blev vi ju såklart firade och då fick vi vars ett hänge till våra Thomas Sabbo. I skolan var också alla jätte snälla och sa grattis och på Facebook är det också jätte många som har sagt grattis. Jag och Matilda har precis bakat tårta men nu har pappa sagt till oss att vi bara får vara på ovanvåningen för att han ska fixa nåt och att det kanske kommer någon sen.:) undrar vem?? Ni kommer såklart få foto imorgon!:) Hörs senare! xoxo E (mobilbloggar därför är där ingen bild)

No & slöjd

Hej hej!! Nu har vi precis haft no och en timme håltimme. Hade ju håltimme på morgonen till tio eftersom dom andra skulle baka kanelbullar så kunde vi passa på att sova lite ;p men jag och Julia åkte hem till Matilda vid nio så körde vi tillsammans till skolan sen. Ja nu sitter vi och väntar på att få äta och idag blir det afrikansk köttfärsgryta med pitabröd. Hoppas varbölden att det är gott. Sen är det bara slöjd kvar chill att bara ha två lektioner idag. Sen fyller ju Emma och Matilda år idag så vi har grattat dom för fullt men nu måste jag gå xoxo A<3

Blogg för 3 dagar!!

Hej Hej bloggen och alla!!

Ni fattar inte hur mycket jag har att göra för tillfället. Det är helt sjukt. denna veckan har varigt och är helt fullspäckad med träning plugg och jag vet inte allt som ska hända. Vi åker ju till SM på fredag så då är vi lediga från skolan. SKÖNT :p. och träningen idag var verkligen helt grym vi klarade trean helt felfritt och innan det så missade vi hela tiden så nu känner jag mig skit taggad :) och det känns som att allt lossnade till slut. Bra jobbat tjejer, nu kör vi järnet i helgen<3
I söndes så var jag ju och kollade på min lilla valp gud jag blev helt kär och nu är det bara två veckor kvar :)<3 I skolan har det inte hänt så jätte mycket vad jag kommer ihåg men vi har ju varigt ute typ hela tiden eftersom det har varigt så underbart väder.
xoxo A<3

Bilder från sön!!



Mån!!




Tis!!



xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo A<3

Så sööt!!

Hej hej!!

Nu har vi varigt och kollat på det lilla trollet. Gud vad söt den var jag ville inte gå där i från men nu är det bara två veckor tills vi får den. Gud vad jag längtar. Det kommer upp lite bilder sen, just nu är jag jätte trött efter att suttit i bilen i fem timmar sammanlagt och vi var hos dom i två och en halv timme riktigt mysigt men men det gick så fort. Jaha så e snart måndag igen och äntligen har Emma & Matilda kommit hem ska bli kul att träffa dom men ni får ha en bra kväll. Min har i alla fall varit bäst ses i morgon.
xoxo A<3

hej hej!!

Hej solstrålar!!

Idag så har det varigt en jätte härlig dag. Har varigt med lollo och vi har gjort lite allt möjligt, bla så har jag ätit min första mjukglass på detta året eller hur man nu säger ;) Men hon har typ precis åkt hem nu och kl är halv elva vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Har råkat låsa min mobil i en timme, ups ;P klantigt. men i morgon blir det en skön dag som börjar med träning vid elva och sen ska jag och min familj och kolla på vår lilla vovve som vi får om ca två veckor :) mysigt!!
Fick ett sms innan av Julia Där hon skrev att det var en liten flicka som skulle få träffa Justin Bieber på TV så jag var ju tvungen att kolla och gud vad avundsjuk jag blev. Hon fick två biljetter till han konsert som var i Berlin och fick träffa honom back stage och hon fick till och med en puss på kinden haha asså gud vad coolt. Önskade att jag var hon ;p Och jag kollade till och med på biljetter till Berlin när det var men det blev inget :( tror jag dör men ses i morgon<3
xoxo A<3





Lördag 7 Maj

Hej Hej bloggen!
kom hem vid fem igår från flygplatsen. imorse vid halv elva blir vi väckta av mamma för att det ringer på dörren då står hela vår släkt där och sjunger eftersom mamma fyllde år på resan. de hade med sig bullar och tårta så har haft kalas för mamma nu på morgonen så är jätte trött nu. ska snart gå in i duschen eftersom vi ska bort ikväll till Linns konfirmations fest. ni får bilder från semestern sen!
Hörs senare!
xoxo E

Bye Bye Cypern!

Hej hej bloggen idag har det varit vår sista dag här i Cypern. Det känns tråkigt att behöva lämna och åka hem till sverige hade gärna stannat några veckor. Veckan här har varit helt fantastik ock vi har haft det bra fast vi har haft lite otur med vädret men det var nog varmare än i Sverige i alla fall och lite brunare har vi nog blivit. Nu sitter vi här i lobbyn och nördar oss innan vi ska äta för att sedan ta bussen. Jag vet inte hur mycket jag hinner blogga innan söndag för imorgon ska jag på min kompis Linns konfermation. Vi får höras senare och jag lovar att det kommer in bilder senare. Nästa helg blir det nog inte heller så mycket bloggande för då åker vårt lag till Halmstad för att tävla i JSM. Nu ska vi snart gå och äta. XOXO M<3

Fredag!!

Hej Hej bloggen!!

Nu är vår bloggpaus över :p
Idag så kommer ju Emma och Matilda hem härligt för jag måste verkligen snacka med dom. Ja vi hade ju spanskprov idag och det gick väl helt okej hoppas bara att det går bra. På gympan idag så skulle vi orientera och det gick skit dåligt eller ja men skulle göra det en och en men det blev inte riktigt så ;p jag typ sprang efter Louise för hon kunde men jag fattar typ ingenting fast jag hade bara två fel utan min förtjänst. Det är ju en helt meningslös sport om man ens kan kalla det sport. Ja annars har inte den här dan varigt så himla rolig, tror nog att det tyvärr är en av den värsta fredagen i mitt liv :( inte mer om det men nu ska jag snart gå ut och lägga mig i solen och sen får jag se stannar nog bara hemma i kväll. Känns som att jag behöver det men ni alla som läser detta får ha det bäst och trevlig helg så ses vi i morgon.
xoxo A<3



Trött!! :p

Hej hej!! Jag tror att vi kan säga att vi typ har en liten blogg paus tills på freda för det är så himla mycket som händer nu och ibland måste man ju bara konsentrera sig på annat helt enkelt :) tänkte i alla fall gå igenom lite snabt vad som hänt i dag. Vi hade först hemkunskap och vi bakade världens största och godast kanelbullar<3 jätte gott och eftersom det var lite klyddigt och tog lång tid så var vi havklass som var = 6 stycken så det var väldigt lungt :) sen hade vi ett arbetsprov på slöjden lite klyddigt men det gick bra och nu sitter jag och pluggar min jä**a spanska det är ski mycket vi har minst 200 glosor + typ 20 övningar och 6 sidor text men lycka till Amanda... Kommer aldrig lära mig allt det känns det som men nu måste jag fortsätta xoxo A<3

Tisdag!!

Hej hej!! Vet att uppdateringen har varigt jätte dålig men Emma & Matilda är borta och jag och Julia har jätte mycket i skolan men vi försöker. I alla fall så har det varigt en lång men rolig dag i skolan idag på fredag har vi spa prov längtar!! NOT... Annars är det bra och så vet inte riktigt hur e & m har det för dom har inte smsat mig :( så ifall ni ser detta så skicka sms tack :) Vad har ni gjort idag då?? Min dag har varigt skolig och pluggig och det ska jag gå och fortsätta med nu ha det så bra skriver kanska mer sen<3 xoxo A

favorite girl!!

:p jag igen haha, har inget att göra typ eller jo det har jag men jag pallar inte lixom. har faktiskt varit iväg hela dan och tillbringat den med Olivia och det tar MYCKET kraft haha nä jag bara skoja det var jätte kul men jag har sålt Newbody idag också DUKTIGT. Har fått ihop jätte många paket så det är ju skönt. Egentligen borde jag typ plugga lite och så men jag pallar verkligen inte, jag sitter här och lyssnar på JUSTIN BIEBER, favorite girl på typ högsta volym och sjunger med haha. Vad gör ni då?? har typ jätte mycket energi men jag vet inte vad jag ska göra för att bli av med den ;p (Glömde säga att vi fick en present av kämpinge idag eftersom att vi är tränare för 6-års killar. Det var en jätte fin och helt underbar skön tjock tröja men kämpinges tryck m.m. jaja....
xoxo A<3

jag ;p







Uppvisning!!

Hej Hej bloggen!!

Har haft en ganska chill dag, varit i hallen hela dan med först Sandra och Olivia men sen var Sandra tvungen att gå så då blev det bara vi kvar. Mysigt och alltid lika kul att kolla på och vara med. Detta var typ min dag. I morgon blir det skola igen som Julia sa FAAAANN!! pallar verkligen inte har så himla mycket att göra den här veckan men jag hoppas att alla har haft det bäst!!
xoxo A<3

Bild på mig och Olivia idag!!

 

 

avslutningen!!




Skola imorgon. Faaaaaaaaaan.

Hej alla :D

Nu sitter jag hemma hos mamma och tittar igenom datan.. Kul väder helt regnigt :/.
Hela min helg har gått jätte snabbt.. I fredags var jag med hanna och sara och chilla lite, men jag fick gå hem rätt sent för jag skulle spela match i lördags. Vi vann då med 6-1 och sen hade jag ingen aning vad jag skulle göra resten av dagen.. Valborg.. Efter 4 h så stack jag och natta till fiskehyddorna ocvh tittade på bålet. Tyvärrhöll alla på att gå hem så ingen fanns därså vi gick till hemmakväll och köpte läsk.. Sen var hela höllviken tomt så vi båda stack hem.. Nu sitter jag här och bloggar, Hoppas alla andra fick en bra valborg :).

xoxo J.


1 Maj

Hej hej bloggen!! Ska sticka till hallen snart, det är ju första maj idag som alla vet hoppas jag och det betyder att det är gympa och hoppreps avslutning/ uppvisning :) ska bli kul men det är lite rörigt och så men då är det väl som vanligt :p Ja ska sitta där hela dan med Olivia och sen ska vi ju med också såklart men hur hade ni det i går/ Valborg?? Jag hade det jätte mysigt igår berättar mer sen nu måste jag gå... xoxo A<3

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0