Söndagen den 30 Oktober

Hej hej bloggen!
Har varit vaken sedan klockan nio och gjort vi mig för idag smäller det nämligen uppvisning på mobilia är faktiskt ganska nervös men det går nog bra. Ska snart stick måste vara där lite innan. Bilder kommer senare.
Puss och Kram Matilda<3


Lördagen den 29 oktober

Hej hej bloggen!
Har precis kommit hem från en heldag sin har innehållit först jobb på mobilia och sen en runda på Ikea för att leta nya sängar. Nu ska jag städa mitt rum rensa mina garderober och sedan ska jag läsa det nya numret av Vecko revyn. Hörs snart!
Puss och Kram Matilda <3


Fredagen den 28 oktober

Hej hej bloggen!
Hemma från skolan och har slappat framför tvn lite. Vet inte vad som händer ikväll men det blir säkert bra. Imorgon ska vi ju jobba på mobilia så få får vi gå upp ganska tidigt men det kommer bli skit kul. Nu ska jag bara chilla och göra ingenting.
Puss och Kram Matilda <3


Snart träning!

Hej hej bloggen!
Sitter i soffan nu och kollar på One Tree Hill efter en massa plugg. Ska snart gå och göra vi mig gör snart är det dags för träning och Gud vad jag är taggad.
Puss och kran Matilda <3


Torsdag

Hej hej bloggen!
Hemma från skolan nu och ska sätta igång att plugga idag med. Inget kul hände i skolan idag gick ju bara halv dag. Imorgon inledda dagen med som vanligt afrodance på morgonen som elevensval. Har valt nytt elevens van nu och denna gången tog vi kör kan ju ändå vara kul fast jag inte sjunger så bra. Hörs snart.
Puss och Kram Matilda <3


TORSDAG 27 OKTOBER

Hej hej bloggen!
Har precis kommit hem från skolan. Idag är det utvecklingssamtal så därför slutade vi efter lunch. Har redan haft alla mina samtal så jag är ledig. Idag har det inte hänt så mycket, en helv vanlig dag i skolan. Idag ägnar jag eftermiddagen med att plugga Kemi och spanska. Har  prov i båda imorgon. Ikväll blir det träning, och jag är sjukt taggad! Idag ska vi träna till uppvisningarna vi ska ha på Mobilia på söndag, det kommer bli jätte roligt! Kommer även att vara värdinnor där hela lördagen. Ska också försöka hinna med lite lag träning efter det!
Hörs senare!
xoxo E



Saknar sommaren♥    


Onsdag

Hej hej bloggen!
Har pecis ätit och ska nu fortsätta plugga men tar en lite blogg paus. Idag var det en rätt chill dag i skolan inget speciellt hände. Man känner verkligen att det snart är vinter för jag är i alla fall typ skrid trött eftersom det är mörkt alltid. Nästa vecka har ju vi höstlig och det kommer om jag får säga det själv väldigt behövligt. I helgen så ska mitt lag och jag vara värdinnor på mobilia och jobba där lite och vi ska även ha en liten uppvisning så har ni vägarna förbi så kom och kolla. Nu ska jag fortsätta med spanskan. Puss och Kram Skumbanan Matilda <3


ONSDAG 26 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Har så himmmmla mycket att göra hela tiden!
Hinner inte riktigt med allt jag hade velat göra typ som att blogga lite oftare! Jaja, idag är har jag varit i skolan precis som alla andra dagar i veckan. Hade vanliga lektioner innan lunch. Men efter lunch var det ett musik gymnasium som hade konsert på vår skola. Efter det skulle vi haft Kemi men eftersom det var sista gången med vår lärare så hade vi fika och satt och prata om vår klassresa istället, det kommer bli överbra!
Nu då skulle jag egentligen plugga men jag fastnade som vanligt på facebook!
Skulle egentligen tränat idag men har massor att plugga och mitt kort är slut så ska gå och fokusera lite på skolan nu!
Hörs senare!
xoxo E
 

Tisdagen den 25 oktober

Idag slutade vi efter lunch för sen skulle alla ha samtal så det var skönt. Nu är jag hemma och har precis pluggat en timme elektrokemi och tyckte att jag förkänna en paus och blogga lite innan jag sätter igång med spanskan. Efter det ska jag äta byta om och träna och idag är det ju tisdag vilket innebär House. Hörs senare.
Puss och Kram Matilda <3


Hemma!

Hej hej!

Hemma nu ska plugga nu och sen hoppas jag att jag hinner träna ikväll sjukt taggad för det.
Har just nu världens sötast bebii som ligger och sover och drömmer i mitt knä


Måndagen den 24 oktober

Hej hej bloggen!
Idag är det måndag och jag har varit i skolan som vanligt. Efter skolan åkte jag hem och åt och plugga sedan var det dags för att vara tränare för tjejerna. De ska snart tävla så vi tränar jätte hårt nu så det är kul. Nu har jag precis kommit hem och ska snart äta men nu ska jag plugga en liten stund till. Idag är det ju den 24 oktober vilket innebär 2 månader kvar till julafton och Gud var jag längtar!!!!
Puss och Kram Matilda<3


Plugg, plugg, plugg

Hej hej bloggen!!
Kom hem för en stund sen med 15 burkar kakor eftersom vi ska på klassresa så är det bara att sätta igång och börja sälja. Men just ny försöker jag plugga lite no men det går inte så bra orkar inte vill bara ha lov nu. Jaja måste fortsätta kommer blogga dåligt ett tag nu men ska göra mitt bästa. xoxo A


Söndagen den 23 oktober

Hej hej bloggen!
Idag har hela min familj varit i ängelholm för att min lillebror tävlade i gymnastik. De var jätte duktiga och kom etta i trampett och tvåa i tumbling så det var jätte kul. Tyvärr blev det ju ingen träningidag då men de får jag ta igen en annan gång. Det är nu bara en vecka kvar i skolan förrän vi har en vecka lov. Det känns som om det behövs ett lov just nu faktiskta att kunna sova ut och göra prcis som man själv vill. I lördags var jag bara hemma och tog det lungt och kolla film. Skulle ju gå upp tidigt idag så det var lika bra. Jaja nu ska jag gå och förbreda för imorgon.
Puss och Kram Matilda

Bild på mig och Julia sen i somras! <3


trött.se

Hej Hej bloggen!
Ni fattar inte hur trött jag är kom hem hyfsat sent igår och sen va jag uppe halv nio i morse för jag skulle hjälpa till på nån barngympa för deras ledare var typ sjuk. Men det gick bra så är hemma nu i alla fall. Vet faktiskt inte alls vad som händer idag så vi får väl se. Hoppas ni får en bra lördag♥
det kommer bild på mina kläder som jag hade beställt senare!

Fredagen den 21 oktober

Hej hej bloggen!
Idag är det fredag vilket är jätte skönt. Kom hem från sklan vid tre och sedan dess har jag bara chillat. Idag ska vi hem till Julia och bara ta det lungt. Imorgom ska jag  en runda in till stan. Man kan ju aldrig få nog av kläder! På söndag så blir det tyvärr ingen träning för mig för jag ska till ängelholm och kolla på när min bror tävlar i gympa vilket kommer bli jätte kul. Nu ska jag gå och måla naglarna.
Puss och Kram Matilda♥

Bild på oss fyra i Spanien. Vi är oslagbara tjejer!

Dagens outfit!

Här kommer min dagens outfit:
Linne-JC, tröja- bikbok, svarta jeans- zara


Villllll hemmmm!

Hej hej!

Sitter med Julia och väntar på bussen. Den kommer om ca en halvtimme :( ska träffa tjejerna ikväll, får se vad vi gör. xoxo A


Torsdag!

Hej Hej bloggen!
Har precis kommit hem från skolan och sitter just nu och chattar med Emma via videosamtal på facebook visste inte ens att det fanns. Men det är ju lite kul fast hon på andra sidan har lite problem med sin kamera ;). Har inga läxor tills i morgon så det är chill men ska nog ändå plugga lite har ju massa inlämningar och grejer till nästa vecka och sen har vi ett sjukt härligt lov framför oss och det ska bli så himla skönt. xoxoA♥

Onsdagen den 19 oktober

Hej hej bloggen! Slutade skolan vid tre idag och sedan har jag spenderat eftermiddagen med att plugga. Har matteprov imorgon. Har ju gått tre av fem dagar i skolan vilket är jätte skönt att mer en hälften är avklarat. Imorgon har vi sy slöjd där vi syr våra egna kläder så det är jättekul. Imorgon är det ju även träning på kvällen. Alltid kul. Har inte bestämt så mucket för helgen men det blir nog en del plugg eftersom vi har jätte mycket som ska in nästa vecka. Nä nu ska jag gå och byta om för sen blir det dans arobic. Puss och Kram Matilda

I'm back!

Hej hej bloggen!

Är hemma från skolan idag för igår när jag körde hem började jag känna mig helt konstig och det visade dig att jag hade feber. Kul. Det blev bättre igår på dan men sen kom det på kvällen igen. Känner mig lite bättre men inte helt bra. Ska försöka gå imorgon för vi har matteprov och massa saker som man missar annars. xoxo A


TISDAG 18 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Idag var det riktigt pissväder hän nere i skåne! De har regnat nästan hela dagen. Idag då så gick vi bara en halv dag för att på eftermiddagen var det utvecklingssamtal. Jag hade inga utvecklingssamtal idag så jag slutade kvart över tolv. Ska ha nästa tisdag istället. Eftersom det regnade så mycket så orkade vi inte cykla så långt så det fick bli lunch på BK. Var hemma vid halv tre tiden. Sen dess har jag pluggat SO. Har prov imorgon. Tog en liten paus nu men nu ska jag återgå till pluggandet. Sen blir det fysträning!
Hörs senare!
xoxo E

 

Måndagen den 17 oktober

Hej hej bloggen!
Idag är det måndag och den första dagen på en ny vecka. Veckan börjat bra med kort dag i skolan och imorgon går vi bara till lunch. Så då får man jätte mycket tid att plugga på vilket kan behövas eftersom denna vecka har vi både so och matteprov. Nu väntar barngympa och det kommer bli jätte kul. Hörs senare.
Puss och Kram Matilda


BLUE

Hej Hej bloggen!
Hade på mig mina blåa jeans idag som jag har lovat och visa upp så här får ni dem!


Byxor-ginatricot, tröja-ginatricot, smycken-glitter och guldfynd by Kenza

MÅNDAG 17 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Idag är det måndag vilket betyder att vi bara går i skolan till två. Så skönt det är att börja veckan med en kort dag. Idag har det inte hänt så mycket, bara en helt vanlig dag. Idag hade vi gympa sist men kunde inte vara med eftersom det var bandy och jag sträckte mig igår på träningen. Så fick titta på istället. Imorgon då ska alla lärare ha utvecklingssamtal på eftermiddagen så vi slutar vid lunch. Och eftersom de serverar fisk på tisdagar i skolan så bestämmde vi idag med tjejerna att vi drar ut och äter istället!
Ikväll blir det att träna småflickorna!
Nu måste jag plugga har so prov på onsdag!
Hörs senare!
xoxo E
 

Snart kallar sängen!

Hej hej bloggen!
Har precis ätit middag. Idag blev det tacos och det är så himla gott. Hann göra klart allt plugg innan idag som tur är så nu kan jag bara chilla. Ska snart börja läsa min bok för den ska snart vara utläst. Hörs imorgon. Bild på mig sen Cyper. Åh vad jag längtar till värmen.
Puss och Kram Matilda


DONE!

Hej Hej bloggen!
Nu är jag äntligen klar med båda mina no inlämningar som ska vara inne på måndag. Har suttit hela dagen med dem så det känns skönt att vara klar med det nu.
Om ett tag då blir det träning med laget!
Hörs senare!
xoxo E

Söndagen Den 16 Oktober

Hej hej bloggen!
Sitter framför datorn och har gjort det hela morgonen. Jag håller på men två no uppgifter som ska vara inne imorgon. Jag är snart klar. Ska fortsätta med det nu sen halv fem blir det träning.
Puss och Kram Matilda


Mysig lördag!

IDAG!

Jag har hunnit med jätte mycket idag. Jag vaknade halv 9 och sen åkte in till malmö med min bror och pappa för att se MALMÖ FF ! Min pappa hade inte varit på malmö stadium och han har knappt tid att se Malmö spela så vi stack dit. VILKET ÖS! Vi hade överbra platser också.. Såklart vann Malmö :D Sen stack vi hem och har suttit och tittat dvd filmer och chillar.. Imorgon ska jag spela fotboll. Tjejcupen.. Hoppas på det bästa! Måste upp halv 7 så jag taggar nu!

Aja hoppas ni har en mysig lördagskväll som jag :)

xoxo J.




Lördagsmys!


Lördagen Den 15 Oktober

Hej hej bloggen! Idag är det lördag och jag har absolut nada bestämt så vi får se vad som händer. På Saras tjejmiddag igår hade vi jätte kul. Det var jag, Emma, Amanda, Julia, Frida, Linnea och Isabel. Vi hade det jätte mysigt hela kvöllen och bara åt chilla prata och så lekte vi även lekar som var jätte roliga. Jag skrev ju igår att ni skulle få bild på min outfit så det kommer här.
Puss och Kram Matilda♥

Framifrån

Bakifrån
Här kommer även det linnet jag köpte förra helgen:

Framifrån

Bakifrån
tröja- BikBok
byxor- Vero Moda
Topp- Lindex
Linnet- BikBok

Tjejmiddag!

Hej hej bloggen!
Sitter helt färdig här hemma och väntar på att Emma ska bli klar så vi kan åka till Saras tjejmiddag. Idag har det varit en jätte mysig studiedag. Först var vi några från vår klass här hemma och vi har planerat hela klass resan för vår klass och vi kommer ha jätte kul. Efter vi hade fixat allt stack vi och åt på subway och handla godis på henmakväll. Riktigt fredagsmys. Nu ska vi snart åka. Bild på outfit kommer senare.
Puss och Kram Matilda


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Har studiedag idag så passade på att ta lite sovmorgon. Idag ska jag plugga lite och fixa lite här hemma sen är det ju Saras tjejmiddag ikväll och det kommer bli jätte kul. Men nu ska jag gå ner och äta frukost.
Puss och Kram Matilda


Hej!

Hej hej bloggen!
Idag var det sista dagen i skolan för den här veckan vilken känns väldigt skönt. En extra dag helg har ju ingen dött av. Kvällen ska jag bara spendera genom att bara ta det lungt. Imorgon ska jag plugga lite och fixa lite här hemma men sen på kvällen så ska vi hem till Sara på tjejmiddag. Det kommer bli jätte roligt. Hörs imorgon!
Puss och Kram Matilda


TORSDAG 13 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Sista dagen på skol veckan så himmmla skönt!
Idag har det varit en helt normal skoldag. Eller ja den är aldrig så normal med vår klass, men kul har vi!
Bestämmde mig för att ge mig själv ledigt från läxor idag. Så har inte pluggat ett dugg sen jag kom hem får göra det på söndag eller imorgon. Om ett tag blir det gälla fall träning med laget!
Hörs senare!
xoxo E


Onsdagen Den 12 Oktober

Hej hej bloggen!
Har precis kommit hem från träningen. Dagen idag har varit en vanlig dag i skolan med vanliga lektioner. Hela eftermiddagen har jag som igår ägnat framför mina engelsk böcker så jag tror att provet imorgon kommer gå bra. Det är så himla skönt för imorgon är det ju sista dagen i skolan för på fredag har vi studiedag och det innebär SOVMORGON så himla skönt. Kommer förmodligen behöva plugga då med men det tar vi då. Nu kallar duchen och snart kallar även sängen.
Puss och Kram Matilda


Helt slut!

Hej hej bloggen!
Har precis kommit hem från träningen. Vi var bara 12 stycken på träningen idag så det var kul. Inmana träningen och hela eftermiddagen har jag spenderat framför plugg. Jag har typ pluggat så det sprutar ur öronen känns det som. Jag vet inte om det finns så mycket mer att skriva allt har typ varit som en vanlig tisdag i mitt liv. På svenskan såg vi en film som handla om dödsstraff faktiskt ganska intressant. Ni ska jag läsa min bok för recentionen ska snart i och jag är inte klar med boken så det känns som att det är dags att ta tag i den.
Puss och Kram Matilda


TISDAG 11 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Slutade vid halv fyra idag efter en lååååång skoldag! Efter det har min eftermiddag bestått av plugg. Har inte så mycket att göra den här veckan. Men nästa vecka blir det värre. Nu blir det träning, ska bli skitkul!!
Hörs senare!
xoxo E


MÅNDAG 10 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Har precis kommit hem från hallen efter att ha tränat små tjejerna i gympa. Idag var det egentligen vår korta dag i skolan. Vi brukar sluta halv två på måndagar men idag var det en överlevare från andra världskriget som var och höll föredrag på vår skola. Det var intressant och spännande att höra. Det tog rätt så lång tid så vi slutade inte förrens kvart i tre så hade inte inte så mycket tid innan jag skulle till hallen men jag hann göra allt som jag behövde. Nu blir det duschen och middag!
Hörs senare!
xoxo E


Söndagen den 9 oktober

Hej hej bloggen! Har inte hunnit blogga idag har haft fullt upp. På förmiddagen idag så åkte vi in till entré där vi har gått hela dagen och shoppat. Visar upp till helgen vad jag har köpt. Efter attvi hade varit på entré så var det snabbt hem och byta om och sen iväg till träning. Till helgen har jag inte bestämt något men en bra grej är att denna vecka går vi bara fyra dagar i skolan för på fredagar är vi lediga för då har vi studie dag. Det kommer bli så himla härligt. Nu ska jag gå och slänga mig i soffan och kolla på How I met your mother. Puss och Kram Matilda

REEBOK EASYTONE

Hej Hej bloggen!
Här kommer två bilder på skorna jag vann!
De som är så speciellt med de här skorna är att de har tre balans ollar inbyggda i sulan som gör att de är ostabila. De ska tvinga musklerna i ben och rumpa att jobba. De är super snygga och jätte sköna!
(fast de inte ser så snygga ut på bilden)


TRÖTT

Hej Hej bloggen!
Har nästan precis kommit hem från Malmö. har varit en sväng på de nya stadium på svågertorp och hämtade ut mina skor som jag vunnit. Visar sen! Är jätte trött idag efter veckan och skolan så känner mig inte helt på topp. Så tror att det blir en hemma kväll idag!
Hörs senare!
xoxo E

 

Lördagen den 8 oktober

Hej hej bloggen!
Har inte bloggat på länge så tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite. Vi har haft jätte mycket i sklan så det är därför ingen av oss har bloggat. Igår så var Amanda och Julia här och vi hade en mysig fredags kväll tillsammans. Idag på dagen ska jag inte göra så mycket bara ta det lungt. Nu ska jag gå och göra vi mig så får vi se vad denna dagen tar mig.
Puss och Kram Matilda♥

En väldigt vacker bild på mig och Sandra på väg till Ven. Saknar Ven och sommaren ♥


ONSDAG 5 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Har så mycket i skolan hela tiden så är därför det inte bli så många inlägg. Men vi gör vårt bästa. Idag och igår var det rätt så lungna dagar i skolan. Men med mycket plugg på eftermiddagarna. Igår var jag också och träna på kvällen och det gick jätte bra. Idag blir det tyvärr ingen träning. Behövde ändå plugga kemi så det gör inte så mycket. Kör fullt ut på torsdag i stället!
xoxo E

 

Amanda tar bloggpaus!

Hejhej!

Rubriken säger ju en del. Nu ska jag tyvärr ta bloggpaus i fyra veckor. Kan behövas i bland känner att mitt liv inte bara ska behöva bestå av datan och iphonen alltid. Har mycket annat som jag måste lägga den här tiden på ses om en månad kram A

Kommer en bild från min och Julias laboration kan man va mer effektiv?


Skola i morgon :(

Hej Hej bloggen!
Tränade nu i kväll och det gick riktigt bra. Var helt slut när jag kom hem så nu har jag ätit duschat och fixat lite till i morgon. Det kommer vara en full vecka med träning, prov och massa inlämningar. Vet i stan igår med Emma och sen träffade vi Sara där inne och det var jätte mysigt. köpte två tröjor som ni får se om ett tag eller när jag hinner lägga upp dom det var i alla fall en tröja från Monki och en från Bikbok. hörs xoxo A♥

Helt slut!

Hej hej bloggen!
Hemma nu efter träningen. Det ju jätte bra på träningen idag. Helgen har varit jätte mysig och lyckad. Imorgon är det ju dags för veckans höjdpunkt mångag! Haha nä skoja bara. Men det sköna är att vi har bara kort dag imorgon och vi slutar typ tjugo i två så det är skönt sen har vi ju träning men hörs imorgon.
Puss och Kram Matilda


NYTT I GARDEROBEN



linne med djur uringning i ryggen-monki

Köpte även två par byxor, men de får ni se på istället!

SÖNDAG 2 OKTOBER

Godmorgon bloggen!
Igår blev det en galen kväll hos Amanda. Är hes efter allt sjungande. Blev också en hel del dans. Stackars grannar!
Idag blir det en lugn dag hemma med en massa plugg inför veckan som kommer. Har jätte många arbeten och prov som ska göras. Ikväll blir det träning med laget!
Hörs senare!
xoxo E


LÖRDAG 1 OKTOBER

Hej Hej bloggen!
Är hemma från stan nu! Åkte in med Amanda vid ett tiden. Sen träffade vi Sara i stan. Gick jättebra med shoppingen fick med mig två par byxor och ett linne hem. Visar imorgon! Ikväll blir det häng med tjejerna. Vi har inte bestämt vad vi ska göra. Men vi hittar väll på något kul!
Hörs senare!
xoxo E


Sommar!

Hej hej bloggen!
Idag har jag inte gjort så mycket men jag har varit en runda i västra hamnen och fikat. Det är ju så himla varmt ute så det hade kunnat vara sommar. Ikväll ska jag hem till Amanda med hela gänget så får vi se vad vi hittar på. Hörs sen.
Puss och Kram Matilda


Stan!

Hej Hej bloggen!
Om en stund så åker jag hem till Emma och hämtar henne och sen drar vi till stan. Får se hur mycket shopping det blir men det är mysigt att bara gå omkring och kolla också. Skulle faktiskt behöva ett träningslinne. Sen Skulle vi nog träffa Hanna, Sara och deras kusiner och fik och och snacka. Ska även göra något i kväll men det kan jag skriva om när vi kommer hem. xoxo A♥

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0