Ooyyyjjjjeeeee!♥

Hej Bloggen!
kom inte på någon överskrift så ja...
Det har varit en lugn och skön dag idag enligt mig, jag tycker att dan har gått väldigt långsamt men det är bara skönt. Har inte hänt så mycket idag en vanlig dag med lite plugg när jag kom hem m.m.
Imorgon börjar dagen med slöjd, så himla skönt nu ska jag göra mig i ordning och gå och läsa min tidning hihi puss&kram Amanda♥

Sov gott!!❤

Hej bloggen!
Min dag har inte varit något speciellt. Första dan i skolan efter lovet, kändes inte bra. Längtar tillbaks till värmen alldeles för mycket. Men nu är det inte så lång tid till påsklovet då jag och Emma åker till Norrköping haha. Nä men det är inte så illa i skolan, helt okej ändå när man får träffa alla och så. Men ja måste sova nu innan mamma får damp ;p puss&godnatt!


27 februari 2012

Hej hej bloggen!
Har precis kommit hem från träningen. Slutade skolan två och sedan var det hem och plugga och sedan träning fyra så ny är jag lagom trött. Känns bra att vara död efter första skoldagen och veta att det är ganska långt till sommar lovet. Jaja annars då?? Just det har ju fått upp lite foton på min vägg nu sin jag hoppas så småningom ska fyllas med foton men just nu är det bara fem uppe.
Hörs snart!
Puss och Kram Matilda <3


Tell a girl she's beautiful a million times and she'll never believe you. Call her ugly once, and she'll never forget it.❤

.

Nu va lovet slut :(

Hej bloggen!
Var precis ute och gick med mamma och hunden och det känns så overkligt att jag låg och solade/kokade igår morse i bikini dessutom och nu precis va jag ute och gick i dunjacka och frös ihjäl. Haha lite sjukt men ändå lite coolt.

Imorse sov jag ut ordentligt och efter frukosten var jag tvungen att städa för här såg ut som kriget. Sen kom min farmor, farfar, pappas kusin och hans familj det betyder ju att mina nästkusiner var här och dom är så sjukt gulliga. Ellis 2 och Elliot 4 mån, dog lite när dom kom & gick. Så nu ska jag packa inför i morgon och sen tagga skolan puss&kram Amanda❤


Sälen

Hej bloggen!

Idag åker vi hem från en underbar vecka i Sälen! Har haft toppen väder hela vecken och åkt en massor. Har inte gjort så mycket mer än åkt skidor och kollat på film på kvällarna. Nu är vi i gällafall på väg hem. Resan tar cirka tio timmar så kommer hem ganska sent ikväll.
XOXO E
Under tiden får ni lite bilder från veckan!!


image description

image description

 


Gran Canaria ♥

Hej Hej bloggen!
Det har varit väldigt dålig uppdatering nu på lovet men det beror på att vi alla har varit bortresta. Jag har varit på Gran Canaria och haft det underbart skönt med strålande sol varje dag. Vi har inte gjort så mycket mer än att sola, bada och lata oss. så här kommer lite bilder puss&kram Amanda♥

22 februari 2012

Hej hej bloggen befinner ju mig i Sälen i fyra dagar till så uppdateringen kommer vara lite låg några dagar till. Vädret är lite så bra här men det hår ju att åka så det är ju inte så farligt. Hoppas i alla fall att jag kommer hem till våren. Efter en så kall vinte kan vi ju hoppas på en lång och varm sommar!
Hörs senare!
Puss och Kram Matilda <3


Frukost

Hej hej bloggen har precis ätit frukost eftersom vi är på resande fot så blev det på Mac donalds. Det blev pannkakor och varm choklad. Mums!!!
Puss och Kram Matilda <3


18 februari 2012

Hej hej bloggen.
Klockan är nu halv sju och vi ska köra om en liten stund när vi har packat in allt i bilen. Är trött som tusan så få se till att sova lite i bilen. Hörs snart!!
Puss och Kram Matilda <3


Packat gör fullt!!

Hej hej bloggen håller på och packar för fullt men tar en liten paus nu för att kolla på senaste avsnittet av stylisterna!
Bild på packning och Emma.
Puss och Kram Matilda <3


FREDAG 17 FEBRUARI

Hej bloggen!
Idag är det fredag!
Håller på och packar för fullt här hemma för imorgon bär det av till Sälen. Ska bli så himla kul att åka skidor, var två år sedan sist! Men först väntar en lååååång biltur imorgon. Det tar ungefär tio timmar. Ska blogga så mycket vi bara kan!
Hörs imorgon!
XOXO E

Juste glömde berätta att vi fick cupcakes imorse på slöjden, såååå himla mysigt!


Matteprov nu då!

Hej bloggen!
Sitter och taggar matteprov nu med Matilda och Louise här, hoppas att det går bra sista provet innan lovet så nu köttar vi tjeje❤
Puss&kram Amanda

Bild från vår seriösa svenska!


15 februari 2012

Hej hej bloggen slutade skolan vid tre och nu sitter jag och pluggar det sista inför matte provet och så gör jag ett engelsk tal tills imorgon. Nu ska jag fortsätta plugga ville bara säga att jag lever. Hörs senare!
Puss och Kram Matilda <3


Skolan i bilder!❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_189518051.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_189518061.jpg" class="image">


Fika - check

Hej hej bloggen!
Hemma nu efter fikna och ska sätta mig och plugga matte till provet på torsdag. Här kommer bilder från idag.
Först Alice, Linnea, Isabel jag och Sara. Linnea och Isabel.
Emma, Hanna och Alice.
Jag och Sara( födelsedags grisen)
Glöm inte House idag klockan nio.
Puss och Kram Matilda <3


Alla hjärtans dag

Hej hej bloggen! Alla hjärtans dag idag och jag går i skolan. Tycker faktiskt de kunde satt de som en studiedag. Jaha idag efter skolan så ska jag och några kompisa fika. För idag fyller min vackra och söta vän Sara sexton år!!!
Foto på vackra Sara! <3
Puss och Kram Matilda <3


Happy valentines day!❤


13 februari 2012

Hej hej bloggen!
Idag är det måndag och som sagt hade vi volleyboll turnering och vi kom trea så vi var inte sämst. Bara nästan. Hade också träning idag som gick helt okej. Nu sitter jag färdig duchad och mätt och nu väntar jag på att familjen annurlunda och sedan blir det ett nytt avsnitt av två och en halv man.
Glöm inte kolla in det nya avsnittet av stylisterna!
Puss och Kram Matilda <3


ORLANDO

Hej alla!
Gud så mysigt det är här i Florida.. Vi har varit på universal studios och chillat. Det var rätt häftigt. Nu så är jag på hotellet och har över mycket jetlag.. Så ni får ta och titta på lite bilder så ser ni va jag har gjort.

Julia.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_189151990.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_189151990.jpg" class="image">


Volleyboll turnering! ❤

Hej bloggen!
Idag har det varit en chill dag i skolan. Det började med volleyboll turnering fram till lunch. Vi spelade massa matcher och kom tillslut trea. Tjejerna och killarna som vann fick möta Ängdala som kom till oss och både killarna och tjejerna på vår skola vann så det var riktigt kul. Vi skulle haft gympa sen men fick ledigt så vi hade en liten matte genomgång inför provet. Nu sitter jag och väntar på bussen och senare blir det träning puss&kram Amanda ❤


Galet rolig kväll!❤

Hej bloggen!
Idag var jag/ min familj och mina kusiner ja hela släkten och firade min farfar som fyllde år. En helt galen kväll. Det började med mys och snack framför brasan med kusinerna, sen farmors goda räkbakelser till förrätt mums, efter det var det huvudrätt, prinsesstårta och fastlagsbullar. Mm efter det höll man på att sprängas.. Men gott var det. Men det bästa av allt var nog när jag och Sofia blandade drinkar eller mest Sofia. Vet inte hur mycket sprit och grejer hon hällde i men det var så himla gott haha ups får ju inte dricka egentligen men man får ju passa på haha. Älskar mina kusiner vi har alltid så galet kul tillsammans och hittar på massa galna saker. Man kan inte ha bättre släkt än mig. Nä nu ska jag sova puss&godnatt Amanda❤

Våra grymma drinkar!


Dagens outfit!

Glömde ju att berätta det viktigaste innan att jag har gjort mitt gymnasieval nu hoppas att det blir bra. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig men nu är jag nöjd :D


Vill inte lämna min säng!

Hej hej bloggen!
känner verkligen inte för att lämna min säng en snöig söndag som denna. Jag hade verkligen en jätte rolig kväll igår med alla som var här. Vi hittade på massa roliga saker så kvällen kunde inte blivit bättre. Bland annat satt jag, Linnea, Ida & Hilma i bubbelpoolen och snackade, över mysigt ♥. Dom åkte väl hem vid tvåtiden och då var jag över trött så gick och la mig direkt.
I morse vaknade jag vid lite över elva, riktigt skönt att sova haha. Och så kollade jag ut och såg att det snöade, för mycket så kände inte alls för att lämna min sköna varma säng men blev tvungen efter ett tag :(. Ska göra mig i ordning snart för idag ska vi och fira min kära farfar för att han fyller år. kommer bild på min outfit sen.
Puss&kram Amanda♥

New in

Hej hej bloggen!
Glömde ju visa upp vad jag shoppade i fredags. Jag köpte det här linnet inne på Bik Bok för 150 kr. Tänkte att jag skulle ha på mig när vi ska se Mange Makers.
Puss och Kram Matilda <3


Lördag 11 februari

Hej hej bloggen!
Sorry för att jag inte bloggade igår. Var på kurs hela dagen och sedan var det Kämpiad på kvällen. Kämpiad är en fest som kämpinge har vartannat år. Det var jätte roligt. Det var en kväll med god mat,dans och uppträdanden och annat kul. Bilder kommer senare. Idag vaknade jag vid halv tio och har nu ätit frukost och så har jag precis kollat på senaste avsnittet av Stylisterna. Nu ska jag gå och packa inför skidresan som vi åker på om fem dagar. Vi ska till Sälen. Ska bli jätte kul. Har intr åkt skidor på jättelänge. Bild på mina rosa skot som jag skulle haft på mig igår. Hörs senare!
Puss och Kram Matilda <3


Pigg❤

Hej bloggen!
Sov till halv elva idag så himla skönt :p och ändå la jag mig inte så sent igår för jag mådde dåligt. Men nu känner jag mig utvilad. Idag har jag städat lite, duschat och ätit typ, inte så mycket... Ikväll så ska vi ha gäster här och det är fyra eller fem familjer som kommer hit så det kommer bli mycket folk och det blir ca tio barn om dom nu räknas som det ;) så det ska faktiskt bli riktigt kul. Nu ska jag gå och göra mig i ordning, ses.
puss&kram Amanda❤

Bild på mig&Emma sen i julas❤


Stan med bästa tjejerna♥

Hej Hej bloggen!
idag efter skolan så åkte vi in till stan. Vi ar haft det jätte mysigt med lite shopping, fila och vi har helt enkelt haft det över ball i alla fall. :D Sen när vi var färdig shoppade så satte vi oss inne på juicebaren och tog oss en varsin supergod smoothie.
Mysigt värre ;)
Idag fick jag inte jätte mycket med mig hem men ett puder är ju alltid något... Ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa framför tvn för jag är så himla trött och sen imorgon skulle jag gått på Kämpiaden men bestämde mig för att vara hemma i stället för vi ska ha jätte mycket folk här och jag har varit sjuk till och från så ja det får bli så, det kommer ju fler gånger..
Puss&kram Amanda♥
Hittade världens snyggaste skor I`m in ♥

10 februari 2012

Hej hej bloggen fredag idag jä himla skönt. Gick i skolan till ett idag och sen åkte vi in till stan och shoppa, fika och hade fredagsmys. Julia åker till Florida imorgon så det var kul att vi kunde träffad alla. Nu ska jag gå och prova kläder till Kämpiaden som är imorgon.
Hörs senare!!
Bild på god smothie och ett par skit snygga skor som jag hitta. Jag dog lite när jag såg de!!
Puss och Kram <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_188736502.jpg" class="image">


Fredag!!

Hej bloggen!
Sitter på bussen på väg hem från skolan nu. Så fort den andra delen av tjejmaffian har slutat drar vi in till stan!
Ska upp tidigt imorgon så blir inte så sent ikväll!
Hörs senare!
XOXO E


Håltimme!

Hej bloggen!
Har håltimme och sitter här med några i vår klass och gör ingenting. Ska in till stan sen så puss&kram Amanda❤


Torsdags kväll..

Idag har jag haft nationella i 3 timmar.. Jobbigt men hoppas de går bra. Idag så har jag ätit ute med love och mamma på nama. Har inget mer att säga så vi ses!

Julia.


Uppsats check

Hej bloggen!
Har precis skrivit nationella uppsatsen och jag vet inte hur det gick om jag ska va helt ärlig ska kolla film nu och sen någon konsert sen slutar vi puss&kram Amanda❤


Chokladboll Onsdag.

Imorgon är jag jätte nervös för nationella provet men herregud vad taggad jag är också.. I alla fall så idag har jag gått i skolan och sen varit hemma och pluggat lite. Sen så bestämde jag och min lillebror att göra chokladbollar till familjen. Väntar på att de ska stelna i kylen och kollar tv gör jag nu i alla fall. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Julia.


Onsdag 7 februari

Hej hej bloggen har varit hemma från skolan hela dagen idag för jag mådde jätte dåligt imorse och kände att jag var tvungen att vara hemma och vila om jag ska klara nationella imorgon. Idag har jag inte gjort så mycket bara vilat hela dan och kollat på en och annan film. Ska gå och fixa håret nu.
Puss och Kram Matilda <3


Hej!
Fick gå hem från so:n idag för det sprängde i hela huvet jag är genomförkyld och kände mig helt febrig igen. Har nationell uppsats i morgon och måste va där så det är bara att vila nu. Längtar verkligen till lovet nu och att komma bort ett tag, det är det jag behöver just nu puss&kram Amanda❤


Skolan..

Nu är jag på skolan och vi ska snart ha so.. Längtar till vi slutar!

Julia.


Gymnasieval...

Hej bloggen!
Var och kollade på söderslättsgymnasiet idag och det var riktigt bra. Nog det bästa jag har varit på faktiskt. Men det känns som att hela mitt liv är helt upp och ner med alla jäkla val och allt vill bara bort ett tag och ta det lugnt. Gjorde dessutom nationellt prov imorse och det kändes bra så hoppas på det. Men ja det är bara en vecka kvar innan valen ska va inne och det är så mycket man ska tänka på. Ni som också ska välja vet säker hur det är.. Det hade varit skönt om man bara hade kunnat välja en skola men det är så mycket mer som hur man ska ta sig dit, mm jaja vi får väl se puss&kram Amanda ❤

Mig i kort hår vad säger ni?


TUESDAY

Hej bloggen!
Idag hade vi vårt första nationella prov. Jag tror att det gick ganska bra! Har pluggat lite nu på eftermiddagen och nu blir det träning!
XOXO E


Tisdag 6 februari

Hej hej bloggen!
Tisdag idag vilket innebar vår längsta dag. Alltid lika kul! NOT!!!
Kom hem för någon timme sedan och sedan dess har jag bara ätit och gjort no. Ikväll är det House på tv som är typ mitt favorit program. Ny ska jag kolla på ett avsnitt av stylisterna och bara chilla festen av kvällen!!
Puss och Kram Matilda <3
P.s glöm inte att hålla tummarna på att värmen kommer snart!!


Måndag 6 februari

Hej hej bloggen!
Har inte bloggat på länge jag vet men tänkte göra det nu. Har varit en vanlig dag i skolan idag. Efter skolan var det hem och sen var det dags för träning som var roligare än vanligt. Sen åkte jag hem och nu har jag duchat och ätit och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli åtta för då börjar familjen annorlunda och sen är det dags för nya avsnitt av två och en halv män.
Förresten får vi inte glömma att hålla tummarna på att sommaren kommer snart och att vi får en lång och varm sommar för det är det verkligen dags för och vi är sssåååå värda det!!
Puss och Kram Matilda <3


Sjukt trött på att vara sjuk...

Hej bloggen!
Jag är sjuk, känner att det aldrig går över. Man är hemma och sen känns det lite bättre så går man till skolan och tränar som vanligt och sen mår man skit igen.. hemma, mår bättre, går till skolan, tränar, och är tillbaks hemma i sängen så känns det för mig nu och har gjort ganska många veckor. Gillar bäst att va frisk så inte alls kul det här. Imorgon måste jag gå för vi har nationellt prov i svenska och sen ska jag på öppet hus på ett gymnasium, puss&kram A❤


I bilen!

Hej hej bloggen!!
Just nu sitter jag i bilen på väg för att hämta min mamma och syster på tåget. Idag har inte jag inte gjort så mycket.. Skulle hjälp till på tävlingen men jag har helt slut sen igår och orkade inte stressa igenom hela dan så har bara chillat och sen var det träning med laget innan. Ja hoppas att det händer något kul imorgon så ni kan få läsa något kul. Puss&kram Amanda❤

Lite dåliga bilder från bion haha❤


SÖNDAG 5 FEBRUARI

Hej bloggen!
Hade en jätte trevlig kväll med tjejerna igår det slutade sådär men det har vi löst nu!
Idag då var det tävling i hallen och eftersom jag inte tävla så hjälptE jag och Matilda till. Skulle egentligen tävlat men tyvärr blev det inte så. Efter det så var det träning som vanligt med laget. Nu ska jag äta, duscha och plugga.
XOXO E


Hatar söndagar..

Hallå!
Idag så har jag bara varit hemma och pluggat kemi samt engelska men tror inte att någon av er läsare bryr er om vad jag pluggar. Jag skulle inte bry mig om jag läste något sånt. Kan berätta att igår var vi på bio och det var as kul! Svinkallt att cykla bara. Slänger in en bild på Hanna och Matilda som var med på bion samt jag,Sara,Emma och Amanda.

Ha det bra!
Julia.


MY SATURDAY

Hej bloggen!
Idag fick jag äntligen sova ut efter en hård vecka i skolan, såååå skönt!!
Idag blir det plugg hela förmiddagen till de Nationella proven som sätter igång på tisdag. Brukar ju annars plugga på söndagar men min söndag den här veckan är fullspäckad! Ikväll blir det bio med tjejmaffian vi ska se den nya humor filmen En gång i Phuket, hoppas den är bra! Filmen börjar ganska sent så bi hittar på något innan!
Hörs senare!
XOXO E


4 februari 2012

Hej hej bloggen!
Lördag idag vaknade vid tio och sen har jag ätit frukost och lunch och städat lite. Senare ikväll ska jag på bio med tjejerna och umgås innan de blir det en stund plugg inför nästa veck då de nationella sätter igång. Hörs senare.
Puss och Kram Matilda <3


Godmorgon!❤

Hej hej bloggen!!
Idag gick jag upp vid tio efter att ha vaknat typ tio gånger innan det. Ska träffa Lollo ett tag idag men innan det måste jag tyvärr städa lite sen ikväll blir det bio med mina älskade vänner och vi hittar förmodligen på något annat också men uppdaterar senare. Puss&kram Amanda❤


Fredag❤

Hej fredag!
Idag har det varit en riktigt chill och random skoldag. Det har hänt massa crazzzzyyy saker och efter skolan stack jag och Julia hem till Emma och Matilda. Julia åkte precis hem och nu sitter vi kvar här. Det blir nog en lugn kväll tror jag så hoppas ni får det kul. Puss&kram Amanda❤


Min dag!

Hej hej bloggen!
Har inte varit så bra på att uppdatera jag vet men det kommer bli bättre jag lovar. Idag har det inte hänt så mycket bara typ i skolan så förbereder vi oss på alla nationella prov som börjar nästa tisdag. Slutade vid två idag och sen dess har jag ätit och pluggat lite. Imorgon är det fredag vilket betyder att jag slutar tidigt. Imorgon på kvällen ska jag bara ta det lungt men på lördag ska jag kanske gå på bio led tjejerna men vi får se vad som händer. Bild på hur jag har sett ut idag.
Puss och Kram Matilda <3


Fan!

Hej igen!
Just nu är jag så jävla sur... Var på väg till träningen i vår jävla bil och så efter halva vägen börjar hela bilen tjuta och jag höll på att dö trodde ju att hela bilen skulle sprängas i luften. Ja så lyser en sån lampa som inte ska lysa för det är inte alls bra och sen startar inte bilen och där sitter vi miffon och bara ja... Vad gör vi nu då?? Så det slutade med att bilen fick stå kvar och vi fick gå hela långa vägen hem kul... Så nu sitter jag här helt sur och djupfryst och tycker synd om mig själv och dom i mitt lag dom slapp träffa mig ikväll.
Puss&kram Amanda❤


Tor=smart fre❤

Hej hej bloggen!
Idag har det varit en väldigt chill dag i skolan förutom att man har sprungit genom korridorerna hela dagen för att slippa bli utdragen och mulad i snön. Strax blir det träning med laget i en och en halv timme duktigt värre.
Puss&kram Amanda❤

Bild som min syster tog när jag kom hem från skolan vadå beroende? har hittat ett så sjukt bra spel haha..


Härlig dag..

Hallå! Idag har vi haft prov och sånt tråk. Nu är jag hemma kom precis hem från djursjukhuset för vår kanin behövde ta sprutor. Stackare :( Men i alla fall var han duktig och snäll. Inget mer att berätta så ni får ha det bra.

Julia.


ONSDAG 1 FEBRUARI

Hej bloggen!
Kom hem för ungefär en timme sen från skolan. Idag hade vi två prov, tror det gick bra på båda! Har inga läxor eller prov kvar den här veckan så nu ska jag bara chilla och ikväll blir det träning!!
XOXO E


Soprov!😃

Hej hej bloggen!
Sitter just nu i biblioteket och väntar på bussen som går om en halvtimme, kull. Skrev typ precis so prov och det kändes faktiskt ganska bra så hoppas det. Sen gjorde vi en snabb no labb och nu har vi slutat. Idag har det hänt nada, kanske ska träna dansarobic sen men är helt förkyl så vet inte om jag orkar puss&kram Amanda❤


Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0