Onepiece..

Hallå!
Idag har det varit en jobbig skoldag med massa tråkiga ämnen.. Skönt att komma hem till familjen. Bästa känslan som finns att komma in till sitt hem. Sånna här dagar behöver man verkligen bara ett hem att kunna chilla i. Jobbigt när det kan vara för mycket oväsen överallt och att man kan knappt fokusera. Inte illa menat mot skolan, jag tycker också det kan va kul att ha mycket att göra och mycket folk att prata med. Men ibland är hemma bara bäst. Chillar i onepiece nu och ska titta lite tv. Ha en mysig tisdagskväll.

Julia.


TISDAG 31 JANUARI

Hej bloggen!
Idag var det en lång dag i skolan! Tur man har sina kompisar så man får skrattat lite gälla fall!! Kom hem lite i fyra och sedan dess har jag pluggat. Blev tyvärr ingen träning med laget idag heller..... Nu blir det lite mer so plugg och sen mys framför tv och favoriten House!!
XOXO E


Skola/spanska

Hej hej bloggen!
Sitter och väntar på att spanskan ska börja. Har bara haft eng än så länge men det blir en lång skoldag idag få det lär komma upp fler inlägg puss&kram Amanda
Sen bokade jag och Emma biljetter till Norrköping på påsklovet och då ska vi upp och shoppa och ha kul💗


Trött tjej!

Hej hej bloggen!
Idag har typ hänt nada varit i skolan och varit trött och hängig hela dagen. Efter skolan gick vi hem till Emma och Matilda och ja jag övade på vår dans som ni vet... Jag sen har min tid spenderats i hallen fram tills nu typ. Hoppas att ni har haft en bra dag puss&kram Amanda❤

 

 


En vanlig måndag..

Hallå!
Idag är det måndag och det betyder att vi går i skolan till 2.. Skönt som in i att slippa gå till 3 eller 4. Nu så ska jag snart äta med familjen. Calle och Elias är även här så blir en mysig måndagskväll. Skönt att man har pluggat klart. Skoldagen har varit som vanligt.. En charmig bild på mig och Sara kan jag bjuda på.
Ha det bra!
Julia.


Träning!

Hej hej bloggen måndag Idag. Bara fem dagar till helg. Har varit en vanlig dag i skolan idag. Kom hem för en stund sedan och har pluggat och ätit och nu blir det träning.
Puss och Kram Matilda <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_186952964.jpg" class="image">


MÅNDAG 30 JANUARI

Hej bloggen!
Har nästan precis kommit hem från skolan. Idag har det inte varit en så jobbig skoldag så är inte så trött som jag brukar vara på måndagar. A är här och vi tränar på vår dans som vi ska lära vår tjejgrupp sen. Hörs senare!
XOXO E&A

Bild på A när hon dansar!


Dop!❤

Hej hej bloggen!
Idag har jag varit på min nästkusins dop hela dagen och han är så otroligt söt och skrattade hela tiden förutom när jag just skulle ta foto på oss haha men det var jätte mysigt och det är typ det ända jag har hunnit idag. Nu ska jag sova puss&kram Amanda❤


Plugg söndag..

Hallå bloggen har precis pluggat hela förmiddagen och ska göra mer ikväll.. Längtar verkligen tills jag ska till Florida då.. Men det är bara att plugga tills man inte har mer läxor. I alla fall har inget mer att berätta.. Bild från Mallorca.. Som Matilda skrev jag saknar sommaren också..

Julia.


Vill ha sommar nu!!

Hej hej bloggen sönda idag. Det innebär träning och plugg och som Emma så ska vi även göra en dans till imorgon. Jag till rubriken så vill jag som kanske väldigt många andra ha sommar nu och inte snö och kallt. Tänk själva vad underbart det skulle vara att ligga på en varm strand nu och sola. Åh vad jag längtar.
Bild på mig på midsommar!
Puss och Kram Matilda <3


SÖNDAG 29 JANUARI

Godmorgon bloggen!
Hade en jätte trevlig kväll igår!
Idag så väntar plugg nu på dan och så ska jag och Matilda även göra en dans till vår flickgrupp. Sen ikväll blir det träning med laget!
XOXO E


Super trött!

Hej hej bloggen! Är på väg hem nu. Först var vi på resturang och åt och sedan åkte vi hem och fika med prinsesstårta. Smarrigt värre!! Är super trött nu eftersom jag var uppe tidigt i morse. Ska lägga mig när jag kommer hem.
Bild vi tog i hissen på väg upp i lägenheten.
Puss och Kram Matilda <3


Mysig kväll..

Haft en hel okej lördag, Cirque du soleil var över kul att se på.. Men tyvärr fick jag inte ta bilder när alla akrobater var där så blev inte så många bilder. Har varit hemma på kvällen för jag fick inte gå ut för min lunginflammation så då tittar man tv och chillar istället.. Hoppas ni fick gå ut och ha kul i alla fall!

Julia.


På väg!

Hej bloggen såg att bilderna i mitt förra inlägg kom två gånger. Hann inte fixa det innan så får fixa det när jag kommer ikväll. Nu är jag på väg in till Malmö för som jag sa innan ska jag och min familj och släkt äta på resturang. Bild på hur jag ser ut ikväll!
Puss och Kram Matilda <3


Tjejkvällen!

Här är lite bilder från vår galna kväll igår!


28 januari 2012

Hej hej bloggen! Kom hem från träningen för en stund sedan som jag såg att Amanda hade skrivit om. Har precis duchat och käkat lunch. Nu ska jag göra vi mig för senare ikväll ska jag ut och äta med familj och släkt.
Bild på mig och Sandra i hallen.
Puss och Kram Matilda <3


Cirque du soleil..

Snart dags att dra till Malmö arena och se cirque du soleil! Dagens outfit på mig får ni en bild på! Hoppas ni får en kul dag!

Julia.


Stressig lördag!❤

Hej hej bloggen!
Vaknade vid halv tio idag, gick upp och åt en mysig frukost med min familj sen vid elva var jag i hallen redo för träning. Det blev lite missförstånd för vår tränare hade glömt att säga att vi inte skulle träna så när vi kom dit så va inte hon där haha men vi tränade på ändå. Efter träningen cyklade/stressade jag hem hoppade in i duschen för nu ska vi in om stan och fixa present och sen snabbt hem byta om sen är det dags för kalas eftersom min kära kusin fyllde 20 igår. Puss&kram Amanda❤


Snart lunch..

Hallå!
Snart ska man äta lunch och ta en dusch.. Hade över kul igår men är fortfrande lite trött.. I alla fall ska jag och min familj till en föreställning i Malmö arena.. Ska bli kul och kommer nog ta lite bilder. I alla fall så ha en fi. Lördagskväll.

Julia.


Just crazzzzzzy nu!!!!!❤


Fredagsmys!

Hej hej bloggen!
Är lite sur över en grej som hände i skolan idag så har inte känt för att blogga. Efter skolan åkte jag, Emma och vår mamma till borlöv center för vi skulle shoppa. Blev dock inte så mycket bara en tröja från Gina och så köpte jag också en earcuff som jag sedan råka ta sönder så jag måste se om jag kan gå en ny. Ganska typiskt för jag vet att såna saken händer bara mig. Efter stan åkte vi hem och så har vi precis ätit tacos vanlig fredags mat i min familj. Nu ska jag åka hem till Amanda och träffa alla tjejer där och så ska vi mysa.
Bild på mig och Emma lite suddig men det går duga!
Puss och Kram <3


Så sjukt sant!!

Haha!
Puss&kram Amanda❤


Vilar i Julles soffa!!

Hej hej bloggen!
Har precis tagit bussen hem eller ja är hos Julia just men vi bor ju typ grannar för hon skulle ta sina tabletter sen ska vi hem till mig och äta mellis. Senare ikväll kommer alla tjejer hem till mig och så ska vi kolla fil, snacka och tjocka oss med godis, bara ha en mysig kväll alla tillsammans för det var ett tag sen sist puss&kram❤


Håltimme!!

Hej hej bloggen!
Har håltimme just nu så sitter här och chillar med Julia, Lina och Louise, vi lyssnar musik och smackar eller ja vi gör typ ingenting. Sen blir det spanska, lunch och no. Uppdaterar mer senare puss&kram❤


Min dag

Hej hej bloggen! Har inte hunnit blogga idag men nu är jag hemma. Idag sluta vi skolan vid två och sedan åkte jag och Emma och passa våra kusiner en stund sedan var det träning och nu är jag hemma och har precis duchat. Fredag imorgon vet inte riktigt vad som händer men har lite saker på g som kommer bli bra. Nu ska jag läsa senaste numret av Vecko Revyn och sedan blir det tv:n.
Puss och Kram Matilda <3


Fredag here I come!

Jaha, redan kväll.. Ska se lite tv och chilla.. Skola imorgon! Jag får gå! Det var en bra nyhet.. Kommer säkert vara över trött men det är sånt man får ta. Nu blir det 5an i 2 timmar först once upon a time och sedan ska jag se revenge.. Ha en underbar torsdags kväll!

Julia.


Vi har bloggat länge..

Jag tittade runt i vår blogg och såg att vi har ungefär bloggat i 1 år! Hurra! Det borde firas, vi kanske borde göra ett video inlägg? Vem vet! Kommentera gärna vad ni vill att vi ska göra! I alla fall har jag ändrats super mycket på ett år. Då menar jag RIKTIGT mycket.. Det är bra tycker jag att man förändras och att man går vidare. Jag tror personen som jag var för ett år sen är inte samma som jag är nu. Mitt självförtroende har nog blivit bättre och jag har ändrats med hur jag ser ut. Men något som inte ändrats är att vi fyra är fortfarande bästa vänner även fast vi har gått igenom svåra perioder med problem så klarat vi alltid det och vi förlåter varandra till sist. Det tycker jag bästisar är till för, en kompis accepterar bara dina bra sidor men en bästis kan göra det och förlåta dina dåliga sidor. I alla fall så kommer jag blogga mer och låta er läsare vara med om mitt liv. Fredag imorgon och hoppas jag är frisk för jag saknar mina vänner..

Julia

En bild på min tvilling bror Love som kör moped.. Wow vad vi har blivit stora haha..


Billys pizza..

Hallå bloggen!
Tyvärr fick jag inte går till skolan idag heller så nu sitter jag som en soffpotatis i soffan och ska käka Billys panpizza.. Typiskt sjukling mat. Nu zappar jag runt i alla tv kanaler.. Finns inget bra på den här tiden.. I alla fall lägger kanske in ett inlägg på kvällen så ni får ha det gött!

Julia.


Sjuklig nr2 👎

Hej hej bloggen!
Idag är jag också sjuk så sjukligt tråkigt. Så idag blir det Amanda+onepiece framför tven så att jag kan bli bättre imorgon för det kommer ju hända så mycket roligt den här helgen och det vill man ju inte missa. Puss&kram Amanda❤

Saknar❤


Filmmys med syrran❤

Hej hej bloggen!
Sitter här och har pluggat färdigt min engelska nu det tog lite tid för jag har inte varit så himla koncentrerad haha... Men nu blir det filmmys med syrran framför tvn. Puss&kram❤


Cupcakes

Hej hej bloggen har precis bakat cupcakes och ny har jag satt mig vid datorn. Försökte blogga innan men det funka inte. Dagen idag har varit som en vanlig dag. Inget speciellt har hänt. Ska snart äta och sen blir det mys framför tv:n.
Puss och Kram Matilda <3


25 Januari.. Julias dag.

Hallå!
Idag så har jag ju sett film käkat glass och käkat tabletter. Så ser mitt liv ut nu och det SUGER! Jag vill kunna träna, kunna träffa kompisar och umgås utan att bli så himla trött.. Ser på handboll. Tråkigt som vanligt och svenska landslaget suger. As usual.. I alla fall hoppas jag att mina kära vänner bloggar så jag kan se hur deras dag har varit.. Kommer nog inte till skolan imorgon heller.. Tyvärr. Men ska namne mig komma på fredag! Jaja, ha det bra!
Xoxo J.


BIKINI

Hej bloggen!
Tänkte bara visa upp min nya bikini som kom idag. Den är beställd från hm.com. Nu längtar jag jätte mycket till sommaren och tills jag får använda min bikini!!
XOXO E


Outfit in school!

Nu kommer en seriös xoxo Amanda❤


Dagens outfit in school

Hej hej bloggen!
många inlägg som kommer upp nu men vi har ju det som uppgift sååå chill här kommer dagens outfit puss & kram♥

xoxo Amanda, Adam och Nicklas♥

SOFT DAG MED ADAM!

Hej bloggen den sexiga och underbara Adam Nässel in Da house. Just nu sitter jag på en fucking jävla tråkig cepe damp svensklektion...soft. I eftermiddag är det plugg och träning som gäller, har engelskaläxförhör så det är bara engelska som jag ska plugga. Sen ikväll så ska jag träna och jag tränar gymnastik och är bäst på det! ;) Och nu är det bara TVÅ FUCKING DAGAR TILLS JAG ÅKER TILL FILIPPA ! <3 ciao.
från svensklektionen nu :)
pulig bild.

Jag igen..

Nu är jag tillbaka.. Har kanske fortfarande inget att säga. Men jag såg precis bad teacher som är över bra! Fattar inte varför jag inte sett den tidigare? I alla fall ska se Jag saknar dig och äta lunch.. Hoppas på skola imorgon så jag inte är inlåst resten av mitt liv.. I alla fall bara för jag är sjuk betyder det inte att jag MÅSTE ha one piece på mig varje dag..(som jag typ haft) men inte idag! Så slänger in en bild på vad jag har på mig.. Hoppas ni har det bra.
Xoxo J.


SVENSKA

Hej bloggen!
Har svenska nu i skolan. har som uppgift att blogga. det var ju inte så svårt för oss för vi har redan en blogg så vi passar på att blogga lite. det kommer snart att komma upp ett roligt blogg inlägg från gästbloggaren Adam....... i skolan idag då har vi gått ungefär halva dagen, slutar tre idag. hörs senare!
XOXO E&A&M




inte den bästa bilden, men det får duga!♥

Bad teacher!

Hallå ser på film, vaknade innan och tog mina tabletter. Gud vad jag hatar de.. Har inte mycket mer att berätta så jag skriver senare när något roligt händer..
Xoxo J.


25 Januari 2012

Godmorgon bloggen! Sitter på bussen på väg till skolan nu. Dagen börjar med språk och sedan blir det hemkunskap och då ska vi baka sockerkaka.
Puss och Kram Matilda <3


Ben&Jerry looove!

Ville bara slänga in ett kort inlägg om hur läget är.. Precis varit på hemmakväll och hyrt film till morgondagen! Ben&Jerry är gött också.. Saknar faktiskt skolan ändå. Mest mina vänner såklart, läxor klarar jag mig gärna utan..
Ha en underbar tisdagskväll!

Xoxo J.


2012

Hej hej Bloggen!
Slutade ju blogga för ett tag men känns skönt att vara tillvara igen. Nytt år- nya möjligheter. Idag har inte hänt så mycket hade lång dag i skolan idag men med vår klass blir lektionerna aldrig tråkiga. Nu ska jag gå och plugga engelska inför provet på torsdag och ikväll blir det House. Love it!
Puss och Kram Matilda <3


TISDAG 24 JANUARI

Hej bloggen!
Idag är det tisdag vilket betyder vår längsta dag i skolan. Hela dan idag ( som ni redan har läst) har varit jätte flummig och har typ träningsvärk i magen efter alla skratt anfall. Skulle egentligen tränat idag men har ont i halsen och de andra i laget var inte heller så krya så det får vi ta igen på torsdag!
XOXO E


Min dag har varit?

Hej hej bloggen!
Tisdag idag, gick i skolan till halv fyra och hela dagen har varit helt flummig och bara helt kaos haha. Alla har varit helt trötta men ändå haft helt mycket energi så ja här kommer lite bilder i stället...

Lunginflammation sucks!

Hej alla bloggläsare! (om vi nu har några kvar..)

Jag har varit sjuk hela veckan och var hos doktorn igår och fick veta att jag hade lunginflammation.. Så jag mår inte så bra. Ingen träning på 2-3 veckor så jag missar SM.. Tungt men sånt är livet. Jag ska börja blogga lite mer än vad jag gjorde innan och nu när jag är sjuk kan jag slänga in ett par inlägg om dagen om hur mitt sjuka liv är.. Jaja, hoppas ni får en fin tisdagskväll!
Xoxo J..


Absolut tillbaka för sista gången...

Hej Hej bloggen!
Det känns verkligen jätte kul att börja blogga igen, och den här gången menar vi det och vi kommer att blogga varje dag och flera gånger om dan.
Jag känner att alla vi fyra verkligen har förändrats en hel del på ett bra sätt sen vi börjat nian och sen vi slutade blogga för ett tag sen. Men vi blir ju äldre. Det är jätte mycket som har hänt och jag hoppas att ni ser fram emot att få fortsätta följa våra liv som blivande 15 och 16 åringar. Puss&Kram♥
XOXO MAJE

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0