Stan & läger!

Hej bloggen!
Det kommer bli svårt att blogga fram tills på söndag eftersom vi har hoppreps läger hela helgen och har ett fullspäckat schema. Men i alla fall så var jag och Emma inne i stan igår, jätte mysigt och det blev fika och även lite shopping bilder kommer sen. Efter det stressade vi hem bytte om och iväg till öppningen av vårt läger och det var jätte kul. Och senare på kvällen stavk vi hem till Jonathan och träffade massa kompisar spelade kubb, spelade fotboll och hade trevligt. Dagen idag har då spenderats i hallen med alla från olika länder och olika delar från Sverige, riktigt trevligt och sen nu ikväll va vi alla på stranden och grillade och hade det mysigt +att maten var super god kan inte bli bättre. Kom typ precis hem och så visade min syster några videos sen vi va små så har suttit och skrattat ihjäl mig haha. Ikväll blir det sängen tidigt om jag ska palla hela dagen imorgon puss puss/Amanda<3


27 Juli 2012

Godmorgon bloggen!
Vaknade vid elva idag men var så trött så jag låg kvar i sängen och kollade på Paradise Hotel Danmark som är jätte bra. Har ni inte sett det så måste ni se det. Idag ska jag bara ta det lungt på dan inte göra något speciellt men ikväll så börjar vårt hoppreps läger med middag och hoppreps lekar vad det nu innebär. Lägret håller sedan på fram till söndag. Det är ett stort läger med folk från andra länder så det blir säkert jättekul.

Puss och Kram Matilda♥

Dagens!!

Klänning & tröja från H&M


Skolavslutning 2012

Hej bloggen!
tänkte skriva om skolavslutningen. Den här avslutningen var såklart det sorgligaste eftersom vi slutade nian och man skulle säga hejdå till alla och vi skulle aldrig mer umgps på de sättet som vi har gjort. Efter alla klasser hade uppträtt de hade delats ut stipendier och priser för årets brännbolls turnering så var det dags för all nior att gå upp på scenen och sjunga. Det var jätte sorgligt för det här var det sista vi gjorde tillsammans. Efter alla nior hade sjungit så umgicks vi och sedan var det dags för lärarmiddagen som var jätte mysig och rolig. Här är i alla fall en bild på när alla nior står på scenen och ska sjunga! 
Puss och Kram Matilda♥ 


I'm back!!

Hej bloggen!

Det var riktigt länge sen nu men det ska bli kul att börja igen. Idag ska jag köra en total städning och utrensning av min garderob eftersom den ser ut som f*n och det är jätte tråkigt väder ute. Så det är dagens mål 1 och sen mål 2 blir träning med laget ikväll, äntligen och eftersom jag har en skadad handled som fortfarande inte e helt bra så får jag ju ta det försiktigt men det gör det ännu roligare eftersom jag inte tränar på ca 8 veckor inte bra.. Hoppas ni får en bra dag puss och kram Amanda <3

Bild ifrån stranden för någon vecka sen, den mysigaste dagen på sommarlovet hittills. Vi solade, badade, åt frukost och lunch och spelade volleyboll mot våra killkompisar och vi riktigt klassade ut dom. En underbar dag.


26 juni 2012

Godmorgon bloggen!
Vaknade för en liten stund sedan och har precis ätit frukost. Ska snart gå och göra vi mig för idag ska jag och Emma hämta våra kusiner från dagis och sen ska vi umgås med de hela eftermiddagen.  Ikväll väntar äver träning med laget men nu måste jag gå och fixa mig!
Puss och Kram Matilda♥

Bild på mig och Emma sen balen!


New In

Hej hej bloggen!
För några dagar sedan så var jag inne i stan och shoppade och tänkte bara visa upp vad jag köpte. 

Leopadmönstrad shortsdress från HM 


Blommiga shorts från Sara


Bikini från Gina


Puss och Kram Matilda♥


Back on Track

Hej bloggen!
Det var länge sedan någon av oss bloggade nu men vi tänkte att vi skulle börja blogga igen. Vi har ju så himla många fina minnen här på bloggen och det kommer va jätte kul när man blir äldre och gå tillbaka i arkivet och kolla på gamla bilder och läsa gamla inlägg. Bloggandet börjar alltså nu!!!
Puss och Kram Maje♥

Spex 2010

Hej bloggen!
igår hade alla nior på vår skola spex! Här får ni bilder från dagen!

Tivoli med 9B

Hej bloggen!
i fredags var vår klass på tivoli som klassresa! vi hade en helt underbar dag med hela klassen. synd att det regna lite bara men vi hade superkul ändå!

Här får ni lite bilder från dagen!








Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0