Första dan :(

Hej Hej bloggen!!

Jag fattar helt seriöst inte vad man ska med den här "jävla" skolan till ;p Man måste gå upp tidigt, komma hem sent och sitta uttröttad på typ 20 lektioner. Det hade liksom inte gjort mig något att vara hemma alltid och umgåtts med sina kompisar och ha allmänt kul. Men nä så är det inte haha. Ja det var första dagen i skoan idag och jag tror att ni vet vad jag tycker om det :( Men skit samma nu är jag hemma. Kom hem snabbt efter skolan och jag han inte mer än att äta och byta om sen var det dags för träning igen. Hade först snabbhets träning och sen tränade vi småkillarna :) Det var ju kul och nu är jag helt slut. Emma var sjuk och det gjorde det ju ännu tråkigare för vi har ju alltid så kul tillsammans men jag hade kul med dom andra också :) Idag på NO lektionen så kollade vi på film eller ja vi kollade inte så mycket haha jag och Matilda satt och gjorde vid varandras hår och så hittade vi hennes sminkväska i hennes väska så jag satt och sminkade mig lite kul asså och sen smörjde vi våra händer med Matildas body lotion och så gjorde vi hand massage, JÄTTE skönt haha. Ja och jag har varigt helt spidad och stimmig idag vet inte vad det har varigt med mig men nu känner jag lite lugnare. Detta var min underbara dag ses i morgon nu ska jag hoppa in i duschen.
xoxo A<3






Detta hade passat bra nu<3

Måndag & Sjuk!

Hej Hej bloggen!
min förkylning och huvudvärk har inte släppt så därför är jag hemma från skolan idag. fick ju inte träna igår så jag satt bara bredvid när laget träna det var faktiskt rätt jobbigt man ville bara vara med och träna men jag ville ju inte bli mer sjuk så jag fick sitta bredvid. jag hjälpte ju till att träna små tjejerna lite och de var jätte snälla så det gick bra. idag då så har jag nästan precis gått upp från sängen. ska väll ta och göra lite engelska har tydligen läxa till imorgon så måste ju ta igen de dem gör på lektionerna idag. eftersom jag är hemma från skolan idag så får jag ju inte träna idag heller men hoppas på att vara frisk till imorgon så att jag kan träna då.
hörs senare!:)
xoxo E

Två bilder från träningen igår!<3






Söndag :(

Hej Hej bloggen!!

Nu börjar man höra att folk börjar komma hem igen efter sina skidresor. För det är ju sista lediga dagen idag och sen börjar skolan igen, och då kommer jag att längta skit mycket till sommarlovet haha :) Jag hade en mysig dag här hemma för mig själv igår. Vi skulle egentligen bort men jag pallade inte följa med och Emma skulle ju ha varigt här men hon kände sig så kass så det var bättre att hon stannade hemma och vila. Men i alla fall så såg jag världens bästa film i går kväll, The LAST SONG. Gud vad den var bra, jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film innan i hela mitt liv så jag måste se om den idag. Ja den var skit bra och sen åt jag lite godis, men jag var inte så sugen på sånt igår. Inte likt mig men skit samma det är ju bara bra. Idag ska jag träna kl fyra till sex. Kl fyra ska vi träna små hopprepsttjejer eller killar för dom hade inga tränare nu när alla är borta och så, och sen blir det träning med laget, och det ska bli skönt. Men just nu ska jag göra mig i ordning och sen får vi se vad som händer.
xoxo A<3




Lördag!

Hej Hej bloggen!
har dragit på mig världens förkylning! men det är kanske inte så konstigt Amanda kände likadant tidigare i veckan och Olivia ligger hemma och har maginfluensa. man jaja vi hade en jätte mysig dag igår i stan. vi fikade och så som vi brukar. det var ju lyckat för de andra. de båda hittade gällafall något. till skillnad  från mig då. Jag vet det är heeeltt otroligt att en tjej kommer hem från stan helt utan någoting! men jag hittade inget jag tyckte om så då fick jag bli utan. vill ju hellre shoppa loss sen där det blir sommar kläder det är ju mycket roligare att handla till skillnad från tjocka vinter kläder. i dag då så har Farmor och Farfar varit här och det var väldigt trevligt. ikväll då skulle jag ha sovit och haft det trevligt hemma hos Amanda men eftersom jag mår jätte dåligt så är det inte så bra att jag smittar ner henne också. så idag ska jag vara hemma och kolla på melo med familjen och villa upp mig för imorgon. vill ju så gärna träna imorgon!! men då måste jag ju vara helt frisk så jag orkar. så nu ska jag vila:)
hörs senare!
xoxo E

Dagens outfit!

 

Nytt!<3

Hej hej bloggen! Igår var vi ju i stan och shoppade kändes jätte bra har inte varit i stan på jätte länge. Det var jag, Emma och Amanda som var i stan. Vi hade frågat Sandra med men hon kunde inte synd. Får bli en annan gång. I alla fall pappa skulle ändå in i stan så han skjussa oss. Sen gick vi i stan ca typ tre timmar. Jag tyckte det var en lyckad shoppingn runda för jag hitta tre snygga toppar två på gina och en på jc som jag och Amanda har likadana. Idag har jag städat mitt rum känner mig duktig. Farmor och farfar var här precis och fikade med semlor och hela köret. De hade tagit med sig min gammel farmor också så det var roligt att få träffa de och bara sitta och prata. Jaja här får ni bild på mig i mina nya tröjor den sista är dagens outfit!
XOXO M<3




Lördag<33333

Hej Hej bloggen!!

Vi hade en jätte lyckad dag igår, och vi kom in till stan vid halv två. Vi kom hem med en del saker. Eller inte alla men men .. Jag hittade en tröja på JC, och där brukar jag typ inte hitta någonting så det var ju bra. Sen köpte jag tre par örhängen, ett nagelack (en jätte fin färg till sommaren när man är brun :)) och en deodorant, sånt nödvändigt. Sen fikade vi på espresso house, Som vanligt för det är ju så himla mysigt. Jag älskar det<3. Jag och Matilda tog en morotsmuffins och Emma en marshmallow cocci, tror att det heter så +E&M tog chailatte men det gillar ju inte jag ;p och efter det var vi propp mätta :) sen gick vi en runda till och sen bar det av hemåt. Sen när vi kom hem så var vi as trötta så jag somnade nästan på golvet ;p Emma satt och kollade på film eller nått i sin iphone och typ Matilda med. Så det var ju lite skönt att slappa lite efter en hel dag i stan. Men nu måste jag gå och göra mig i ordning för jag Ska va med Emma sen. Här kommer lite bilder från igår.
xoxo A<3


Dessa ville ju Matilda ha såklart<3


Jag tyckte att dom var skit coola haha :)<3


och dom här ska jag & Emma köpa till balen i nian ;p nä bara skoja



Shopping!

Hej Hej bloggen!
har precis gjort vi mig klart. för idag är det fredag och jag, Amanda och Matilda ska in till stan och shoppa. det var ju längesen sist. Amanda kommer när som helst då ska vi äta lunch om en stund och sen bär det av till stan. kommer vi hem med nåt nytt får ni ju såklart se det sen:)
Hörs senare!
xoxo E



senast vi va i stan!<3

Sjukling :(

Hej Hej bloggen!!

Idag skulle jag ju varigt med Emma eftersom vi inte hade varigt på ett tag men nä då ska man bli sjuk mitt i allt. Jag har nästan inte sovit på hela natten för jag har varigt så himla varm och kall på samma gång men jag har inte haft någon feber. Sen i morse hade jag jätte ont i huvudet men efter att ha sovit i två hela timmar i sträck och ätit en bra lunch tagit en huvudvärks tablett så känner jag mig som vanligt :) så jag mår mycket bättre och ska träna i kväll men jag får ju ta det lite lugnt. Man kan ju inte ligga hemma hela dan och ha det tråkigt. Jaja har ju inte hänt så jätte mycket pratade med Emma för en stund sen och hon var också rastlös. Men i morgon ska vi in till stan och det ska bli jätte mysigt och sen på lördag ska Emma sova här också jätte mysigt. Så jag tror att det kommer bli en lyckad helg. Ha det så bra :)<3
xoxo A<3



Torsdag!

Tja bloggen! Visst är det härligt att det äntligen är lite solsken här nere i skåne. Igår blev en ganska slapp dag och som jag sa i tisdags så passa jag och Emma våra kusiner och vi hade jätte mysigt och vi bara lekte hela dagen. Det började med att vi hämtade de på dagis. De blev jätte glada när det var vi som kom och hämta. Sen gick vi hem till de och bara lekte, lekte och lekte. Barnet inom en kom verkligen ut. Vi lekte både med barbie och bilar. Idag kommer det också bli en slapp dag och jag ska typ bara ligga i soffan och slappa till ikväll för klockan sex väntar träning med laget. Känner mig inte helt hundra och är inte super taggad men det kommer säkert. Jaja ska snart gå och äta lunch men här får ni en dagens outfit!

XOXO M<3

Torsdag 24 Februari

He Hej bloggen!
vaknade för ungefär två timmar sen. jag vet, jag är jätte dålig på att sova länge men jaja.  igår hade jag och Matilda en jätte mysig dag med våra kusiner Clara och Isak som är fyra och fem år. det var jätte längesen vi träffade de sist så vi hittade på en massa roliga saker. och de blev jätte glada när jag och Matilda hämtade dem från förskolan. idag ska jag va med Amanda vi har ju inte vat sen i måndags så nu har vi mycket att snacka om. och senare idag så ska vi också träna med laget såklart. det var ju längesen nu. har inte tränat med laget på hela veckan. nu måste jag gå ner och äta frukost och sen göra vi mig:)
Hörs senare!
xoxo E 


Klippning&Stan<3

Hej Hej bloggen!!

Nu har jag precis kommit hem efter en jätte mysig dag. Jag gick upp ganska tidigt i morse och duschade och gjorde mig i ordning, för jag skulle vara hos frisören kl elva. Jag älskar att bli klippt och sitta där och kolla i skvallertidningar m.m. Det är så mysigt :)<3 Det tog väl ca en timme och sen åkte jag in till Entre`. Det blev en del shopping som en jeansjacka, ett par jeans, en tröja och ett armband + lite annat smått som klämmor och tofsar och sånt. Glömde säga att jag blev nöjd med mitt hår, hon klippte bara topparna denna gången. Jag pallade inte slinga det eftersom det tar typ 3-4 timmar ;p och sen klippte hon upp det lite. Alla får ha det bäst nu ska jag gå och ringa Emma
xoxo A<3

Bilder från idag<3


Tröja, Gina tricot (rea) 49;-  Jeans, Monki 300;-  Jeansjacka, Gina tricot 299;-  Armband, hantverkshuset ;p 129;-



Hej!!

Hej hej bloggen! idag har dagen spenderats mestadels i soffan. Jag vaknade vid halv nio tiden och tog mitt täcke från sängen och la mig i soffan och satte på tv och låg och slö titta, Efter att jag hade tittat på tv en stund blev jag så rast lös och bestämde mig för att sätta mig och plugga lite. Ja vet nu tänker ni säkert plugga på lovet? Men det är faktiskt så att jag var tvungen. Jag plugga i hela två timmar. Jag pluggade matte och jag hann typ hälften och får ta andra hälften någon annan gång. Imorgon väntar en fantasktisk dag jag och Emma ska nämligen passa våra kusiner som är 4 och 5 år gammla. Det var jätte längesen vi träffa de och imorgon ska vi hämta de på dagis och passa de på eftermiddagen för deras mamma ska klippa sig. Så imorgon kommer jag nog inte blogga så mycket men ska fårsöka göra ett inlägg på kvällen. I mars så ska ju appen till blogg.se vara klar så då kommer vi ju kunna blogga från våra telefoner så förvänta er mer inlägg då.
XOXO M<3
Bild på mig och Sandra. Längtar till träningen på torsdag!<3

Tisdag 22 februari

Hej Hej!!!

Känner mig ganska trött idag och har typ gått runt och slöat halva morgonen men nu känner jag mig piggare. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag hittar väl på något. Emma är ju iväg och Matilda skulle plugga och nästan alla andra är iväg och åker skidor, jätte avundsjuk fast vi kan ju snart åka skidor här med eftersom det snöar jätte mycket :P Ha det så bra
xoxo A<3



make-up<3

Hej Hej!!

Nu har jag precis kommit hem från Emma och jag är faktiskt ganska trött. Men det är ju för att vi har haft så himla ballt idag haha :) Vi har gjort våffler, sminkat oss, Emma var ju på sminkkurs för ett tag sen, så hon visade mig lite :) sen gjorde vi massa coola frisyrer, masserade varandra, spelade dance och hittade nya bra låtar på spotify och sen tog vi ju en runda till affären också och det var ju lite kul ;p
xoxo A<3

bilder från vår dag<3







Min & Emmas dag<3

Hej Hej blggen!!

Idag åkte jag till Emma vid halv tolv. Sen låg vi och snackade för Emma hade mycket att berätta om och jag med eftersom vi hade varigt på olika håll igår och det hade hänt jätte mcket roliga grejer, skit kul haha :) Sen var det dags för lite lunch och det blev mackaroner med köttbullar och våfflor till efterätt. Vi åt till vi höll på att jag vet inte ...... haha ;p Nu sitter vi här och nördar spotify och gör det man inte kan leva utan, håller på med våra iphones älskar mitt liv<333333333333333333333
xoxo oss A&E<3

lite bilder från idag :)








Måndag 21 Februari

Hej Hej bloggen!
vaknade för ungefär en timme sen. såå skönt att kunna sova länge nu när det är sportlov. idag så ska jag va med Amanda som är på väg hit nu. vi har inte bestämmt vad vi ska göra men vi hittar väll på något kul som vanligt:) har inte hunnit blogga så mycket i helgen eftersom jag har varit upptagen hela helgen. på fredgen var jag hemma hos Amanda och vi var så trötta så vi kollade på desperate housevives. sen på ördagen spenderade jag hela dagen tilsammans med mamma, Matilda, simon, Daniel, Carro och Mats och åt på resaurang, bowlade och såg på melodifestivalen. sen på söndagen var det kalas för Mats brors son Erik. det var jätte roligt. sen på kvällen var jag så trött att jag inte orkade blogga. man nu i veckan kommer jag att ha tid med det eftersom det är sportlov. nu måste jag gå eftersom Amanda kommer snart.
xoxo E






 
Två bilder från helgen den första på mig i fredags och den andra på Matilda i lördags!<3

hej hej

Det har varigt något fel med vår blogg men nu så tror jag att det är fixat förutom att man bara kan skriva i stor text men vi håller på att fixa det i alla fall xoxo A


Söndag 20 februari

Hej Hej bloggen!!

Nu kom precis våra "gäster" mammas kompis och hennes familj. Det var jätte länge sen jag träffade henne och hennes söta små barn, så det är ju alltid mysigt att ta en liten fika, vem gillar inte bullar liksom? Sen vid tre ska vi hem till farmor och farfar för farfar fyller år ska bli jätte mysigt att träffa hela släkten och min farmor göt dom godaste tårtorna i hela världen så det längtar man ju också till haha :) nu måste jag gå ner och vara lite social men ni får ha det så bra
xoxo A<3


Det här är jag,min syster, mina kusiner och farmor och farfar för typ 4 eller 5 år sen haha<3 men vi ser inte riktigt ut så längre ;p

städdag :(

Hej Hej bloggen!!!

Idag gick jag upp klockan elva och det var riktigt skönt att sova ut och känna att man har ett helt lov framför sig haha :) Idag ska jag verkligen göra det tråkigaste som finns, STOR STÄDA mitt rum. Jag har likson börjat men det går ganska segt och jag vet inte när jag gjorde det sist. Emma och Matilda kom in snabbt för en stund sen för Matilda hade glömt sina smycken här igår så det var kul att säga hej till dom eftersom dom ska iväg idag och i morgon ska jag hem till min farmor och farfar för han har fyllt år och då ska jag ju träffa mina underbara kusiner :) och Emma och Matilda ska på kalas till sin kusin och Julia åker till Åre idag. Jag är inte alls avundsjuk ;p jo det är jag vi brukar åka skidor varje år men inte detta, så himla tråkigt för skidor är ju så himla kul :) och som ni vet så var vi inte på strandbaden igår för dom kollar leg stenhårt och det var ju 16+ så det kändes liksom inte lönt att chansa hehe :p men vi hade mysigt ändå låg i soffan och kollade desperate housewifes i typ fem timmer, vi såg ju ut hela box två under förra jullovet och nu måste vi se ut hela denna boxen haha hoppas ni får en bra lördag och sen glömde jag att säga att vi ska till ett par kompisar i kväll så jag ska inte sitta hemma och rutna hela dan eller "kvällen".
xoxo A<3

lite bilder från igår sista dan i skolan<3








Lördag!!

Hej hej bloggen! Äntligen lördag. Igår blev det inget strandbaden för oss utan vi slängde oss i soffan hemma hos Amanda istället. Det blev desperate housewifes. Vi låg säkert i soffan och kolla på det i fem timmar i sträck. Idag skulle jag behöva plugga lite men det får vänta till imorron. Idag blir det jag, Emma, lilebrosan Simon och Mamma och mammas nya Mats och hans två barn Daniel och Carro, vi ska äta lunch bowla spela laserdome och bara umgås kommer bli en toppen dag. Hoppas alla får en bra dag! XOXO M<3

Bild på mig och Emma. Så söta vi är! <3

Trött som.......

Hej hej!! Nu har vi precis ätit lunch och snart väntar matten ;p Det som emma skrev om att vi inte var duktiga stämmer värkligen inte. Vi är det bästa bordet jag,Julia och Adam vi är alltid klara först och vår mat blir alltid bäst. Och hon är bara avensjuk för att vi sitter i den roliga sidan där allt skvaller kommer ut och dom sitter helt tysta längst bort i hörnan haha<3 men vi har alltid grymt kul på våra hemkunskapslektioner :) Just nu är jag jätte trött och vill bara hem men det är ju två tråkiga lektioner kvar xoxo A<3

Onsdag 16 Februari

Hej Hej bloggen!
det var rätt så länge sen jag bloggade sist faktiskt men det är bara för att det är så himmla mycket nu innan lovet och så. men så har det ju alltid varit. tror att vi kommer att ha haft fyra prov plus andra läxor den här helgen. man jaja idag då är det ju onsdag. det är ju vår så kallade chill dag. först imorse lagade vi pizza på hemkunskapen. gott ppå morgonen lixom, NOT! men jaja eftersom Amanda och JUlia bara var två vid sitt bord så fick ju jag flytta ditt för ingenannan ville, haha populära de är då! sånt dreamteam alltså, NOT! jag och Amanda har inte så bra sammarbete vi bara klagar på varandra, vet inte riktigt men det bara blir så. sen då var det en timmes håltimme då vi hade tänkt att vi skulle vara duktiga och plugga men eftersom biblioteket var stängt idag var sofforna i cafe delen ett lockande alternativ. så då blev det ju istället att man satte sig där och snackade, de som vi är så bra på!:) sen var det att gi igenom den sista sexuallkunskapen eftersom det prov på fredag. sen var det dags för slöjd är nästan klar med min rosa och turkosa neseccär nu, sååå skönt! sen var det hem och plugga men det blev inte så mycket pluggade var ju tvungen att måla naglarna ju! jaja planerna inför helgen är väll inte klara men vi har lite förslag på vad vi ska göra men har inte bestämmt något så det måste vi göra imorgon!
Hörs senare!
xoxo E



Jag och Amanda på farmors fest!<3

 

Onsdag 16/2

Hej Hej bloggen!!

Här sitter jag och har överenergi. Har inte gjort så mycket idag men det är ju skönt ibland :) har ju beställt från H&M för ett tag sen så mamma skulle hämta det idag så jag hoppas att det blir bra längtar verkligen till sommaren nu<3 har inte så jätte mycket mer att skriva om. Men här kommer lite bilder från helgen,igår & idag.
xoxoA<33333


lite innan vi skulle åka i lördes<3


Julia & Matilda var ju lite trötta igår haha<3


Jag & Emma + Matilda skulle ha sned tofs på träningen igår skit snyggt<3


Snygga jag ;p
Sen hoppade vi och tog massa andra foton men jag pallar inte lägga in dom det blir så mycket då men jag kan sluta med min dagens outfit xoxoxoxA<3

kanske inte världens bästa men alltid något<3

god natt/snart!!!! :)

Hej Hej alla söta!!

Nu har jag precis kommit hem från träningen och det gick sådär bra idag men det var kul i alla fall och det gick väldigt snabbt. och nu efteråt känner man sig ganska trött och duktig. Hade ju spanskprov idag och det var jätte svårt men jag skrev på allt så vi hoppas att det går bra. Sen hade vi matte diagnos efter det och det gick väl bra hoppas jag. I morgon ska vi baka pizza på hemkunskapen och Adam är borta så antingen får vi två (jag+Julia) en hel pizza själva eller får vi flytta över till någon annan, får väl se.
xoxo A<3




Happy valentines day<3

Hej Hej alla hjärtan!!!
Hoppas ni har det bra. Det ska man ju ha när det är alla hjärtans dag och sprida massor med kärlek överallt och fira det med någon man älskar. Själv har jag bara varigt hemma och tagit det lugnt med min kära familj och pluggat, & plugga ska man inte ska göra på alla hjärtans dag men men. har varigt en rolig dag i skolan och alla har varigt glada och haft det jätte kul. Har precis fått en alla hjärtans dag present eller egentligen tre ;p: en film. Noblesse och något annat godis. JÄTTE GOTT :) så i helgen ska jag vara onyttig och kolla på min film och ha det mys. Ska kanske till strandbaden på fredag 16+ Ska bli skit ballt hahaha ha det bäst
xoxo A<333333333333333333333


TILL ER FRÅN MIG<333333

Hjärtan

Hej Hej bloggen!
idag är det all hjärtansdag därför ska jag sprida lite kärlek i bloggen!
med två kärleksfula bilder!





Glad alla Hjärtans dag!<3


Så trött!!!

Hej Hej!!

Hade en jätte mysig kväll igår och idag så klart. Julia skulle spela match idag så hon gick upp vid typ halv tio och väckte alla oss andra och som ni vet så är jag jätte morgon trött så jag blev ganska sur haha och sen gick det ju inte att somna om när hon gå där och göra sig i ordning och för det andra lös solen in i deras rum genom någon springa och sen helt plötsligt drar Emma upp hela rullgardinen så ja herregud jag trodde jag skulle dö så ljust det blev. Sen kom jag hem och skulle plugga men det gick jätte segt och så var jag tvungen att vila en timme för jag höll på att decka framför spansk böckerna. Sen var det träning KUL och nu är jag skit trött igen och orkar verkligen inte tänka på att jag ska upp vid sju i morgon och gå i skolan till fyra men ni får ha det bäst.(önskar att man kunde vara ledig varje måndag, tisdag, onsdag ja hela veckan alltid<3)
xoxo A<3


Jag och mina små kusiner i vintras längtar tillbaks<3

Resultat

Hej Hej bloggen!
här kommer resultatet från smink kursen igår!






man kanske inte ser sminkningen så bra men det blev väldigt fint!

Söndag!

Hej Hej bloggen!
jag och tjejerna har precis vaknat upp till en underbart solig söndag! vi är fortfarande i pyjmas men ska snart gå och byta om. idag är det pluggande inför språk provet på tisdag. sen blir det två timmars träning med mitt underbara lag:) igår då var en lyckad dag. först var jag på sminkkurs på dagen, det blev jättebra, kommer upp resultat sen. hittade tyvärr inga kläder igår men kom hem med en massa smink:) sen köpte vi även Just Dance till Wii igår så vi hann  dansa lite innan vi stak iväg på kvällen. kvälen var riktigt lyckad med hela gänget:) nu måste jag gå och göra vi mig och sminka mig i mitt nya smink så jag hinner plugga nåt överhuvudtaget. 
Hörs senare!
xoxo E

 
JAG INNAN TRÄNINGEN FÖRRA VECKAN!<3

godmorgon!!

Hej Hej!!!

Vaknade för en stund sen, sov inte så himla länge idag eftersom solen sken in genom min dörr så himla störigt och så pallar man ju inte gå upp och stänga den ;p men nu har jag kommit en bit på dagen. Idag ska jag bara fixa lite här hemma och plugga och så eftersom man inte hinner det så mycket de andra dagarna och sen i kväll ska vi (tjejerna) iväg hoppas det blir ballt :) sen ska vi sova hos dom. Jag var ju hos Emma & Matilda i går och vi hade jätte mysigt. vi snackade kolla på tv bakade efterrätt som stod inne lite för länge men den blev god ändå och sen satt vi och pratade med deras mamma och Mats och dom trodde nog inte att vi var kloka och dom lär nog vara lite oroliga för allt vi ska göra tillsammans den här sommaren ;) men vi ska försöka ta det lugnt vilket som är lite svårt när vi fyra är tillsammans. nu måste jag ringa Julia och fråga hur det gick igår....
xoxo A<3

lite blandade bilder från de senaste dagarna 







Lördag!

Hej Hej bloggen!
vaknade för en halvtimme sen. ska ju in till stan idag och gå på smink kurs hos Make-up store som jag fick i julklapp. sen efter det blir det väll lite shopping också. måste också byta min trikåkjol som jag köpte förra helgen eftersom den gick sönder efter att jag använt den en gång, KUL! sen ska hela tjejgänget hem till en kompis ikväll och sen ska tjejerna sova här, mysigt! men nu måste jag gå och göra vi mig så jag kommer till stan idag har ju en tid att passa:)
Hörs senare!
xoxo E



Jag och Amanda förra helgen!<3

Festhelg!!

Hej Hej bloggen!!

Nu sitter jag här hos Emma och Matilda och vi lysnar på musik, chillar och har allänt kul<3 Vi ska inte göra så mycket ikväll mer än att ta det lungt och kolla på tv och käka godis haha. Julia åkte för en stund sen för hon skulle iväg men imorgon, då jäklar ska i iväg alla fyra och det ska bli skit kul.imorgon ska jag och Julia även sova här känner på mig att vi kommer vara vakna hela natten och prata om vad som hände när vi var i iväg ska bli as ballt<3men innan jag åker tll E & M måste jag nog plugga lite på min underbara lördag för vi har så mycket att göra nu innan det blir lov näst nästa vcka LÄNGTAR LÄNGTAR då ska jag sova till tolv varge dag och umgås med mina kära kompisar. Nu ska jag gå och vara lite social med mina "systrar" ha det bra ses kanske senare +vi bakade precis chockladkaka som vi ska ha till efterätt längtar asså<3. 
xoxo A<3



Fredag!!!

Cha cha bloggen! Det var längesen jag blogga jag vet mem man har typ inte tid i veckorna men nu är det äntligen fredag!! Jag tycker det är väldigt längesen det var fredag sist. Tycker inte ni de? Jaja idag blir det inte någon större grej ska bara vara hemma ikväll. Amanda ska vara hemma hos oss på kvällen ocg vi ska typ bara chilla ocg snacka skit. Vilket vi är gansk duktiga på! Imorgon blir det full rulle jag och Emma ska in till stan och gå på sminkkurs som vi fick i julklapp och sen ska vi nog hinna med lite shopping också. Sen imorron på kvällen ska hela gänget hem till en kompis. Kommer bil as ball. Söndag kommer väl spederas med läxor. Tisdag, spansprov. Fredag, sexuallkunskaps prov. inte för att sexualls provet kommer bli svårt kan ju redan allt. Nä skoja bara men det är nog inte lika svrt som spanska. Jaja nu ska jag gå och fortsätta snacka skit. Här får ni en dagens outfit. XOXO M<3


Snart fredag<3

Hej Hej bloggen!!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och innan det så hände något väldigt väldigt pinsamt, jag smsade med "Emma" om jag kunde äta där i morgon för jag ska va hos dom och sen började jag fråga om deras mammas pojkvän skulle komma och jag fick inget sådär svar och så frågade jag om Daniel skulle komma (hans son)för det hade ju verkligen inte gjort något för han ses ju bra ut om man säger så, men sen visar det sig att jag har smsat med deras mamma och när jag fick veta det höll jag på att dö för nu vet ju hela deras familj det hahaha ;) så ja det var ju lite kul och sen har det hänt lite andra roliga saker men det kan Matilda berätta om hon vill för det handlar om henne. Men det har varigt en bra skoldag och jag vet igentligen inte vad vi har gjort sen har det varigt en kul träning och jag klarade min puch i chiningswil ja skit samma vet inte hur det stavas men jag klarade i alla fall efter typ tio träningar skit kul men nu måste jag gå och platta mitt hår och sen har jag ju SO-prov i morgon och jag behöver all stöttning som finns för jag är skit nervös men ha det fint
xoxo A<3



Kommer bilder på min senaste outfits dom tre senast dagarna i helgen xoxo A<3

Skoldag:)

Hej hej bloggen!!! Sitter här i skolan nu med Emma, Matilda, Julia och Louise. Och vi snackar och har det kul, vem har inte kul närt man har hålitmme?? Ska ner och äta nu är kyckling till lunch och jag är jätte hungrig :) sågad hoppas att det är gott. Niorna har precis haft nationella prov i svenska de berättade att de hade skrivit uppsats i tre timmar och jag längtar inte direkt Asså .men vi ses i kväll xoxoA<3

PLUGG

Jag avskyr att plugga.....

Seriöst jag fattar varför det ska finnas läxor? Nu har jag pluggat på SO:n och kommer ha prov på fredag. Men jag kommer aldrig ha nytta av det. Jag har egentligen inget att skriva mer om.. Utan att jag ska ta det ritkigt lungt idag. Längtar till helgen så jag slipper plugga. Juste,jag har franskaprovpå tisdag....... Kul.

xoxo J


Plugg dag!

Hej Hej bloggen!
har precis kommit hem från skolan. idag har vi ju vår så kallade Chill dag så vi har bara haft tre lektioner idag. hade hemkunskap dag, då bakade vi morotts muffins. de blev jätte goda! men idag har jag också så kallad plugg dag etersom jag inte tränar idag och sen har vi stort SO prov och svensk inlämmning på fredag plus en massa vanliga läxor.  så nu ska jag gå och äta lite mellis och sen ta tag i mitt pluggande!
Hörs senare!
xoxo E



Jag och Amanda förra helgen!<3

Kläder!!

Hej hej bloggen!
slutade skolan klockan tre idag så himmla skönt!:) skoldagen har varit jätte rolig har bara skrattat bokstavligen hela dan:) tror jag låg på golvet i korridoren tre gånger för jag skrattade så mycket! efter skolan hämmtade jag och Matilda ut paketet med våra kläder från H&M. är så himmllaa nöjd, alla kläder passa perfekt. var ju dock bara sommar kläder så jag kan inte använda det än. hade även beställt en bikini:) gick helt okej på engelsprovet, så skönt!  nu väntar bara SO provet på fredag:( ska snart åka och träna, är så himmla taggad fick ju hem ett nytt tränings linne från H&M, det var jätte snyggt! tränar till åtta sen måste jag snabba mig hem för klockan nio idag är det HOUSE, det är en av mina favis program! men måste gå nu ska fixa håret och så.
Hörs senare!:)
xoxo E


Jag i mitt nya tränings linne och mina älskade tränings shorts!<3



Matilda i sitt nya linne och sina shorts!<3
(haha ser nu att lappen är kvar!)

HejHejBloggen<3

hola!!

Hej på er! Idag har varigt en galen dag och det är ganska skönt att den är över så att man kan gå och lägga sig och vakna upp till en tipp topp tisdag. Som ni märker så är jag på väldigt bra humör idag till skillnad från igår :) Det har varit en helt okej dag och det har gått så himla fort har aldrig varit med om att en måndag gått så fort innan men det är ju skönt. Efter skolan så gick jag ju med Emma & Matilda hem och Sandra följde med eftersom vi skulle träna sen. Vi hade as kul och snackade mycket snällt "skit" haha ;p Vi åt jätte goda mackor till mellis och jag var den ända som inte åt honung, jag vet inte vad det är men det är så himla sött och jag gillar verkligen inte smaken :p Har inte sådär jätte mycket mer att säga mer än att jag ska ha engelsk prov i morgon så ni får önska mig lycka till. Tack!!. ( En sak till detta inlägget är extra speciellt eftersom det är det 100:ade inlägget som vi har gjort<3)
xoxo A<3

lite bilder från idag<333333











kan man ha det roligare??? :)

Måndag 7 Februari!

Hej Hej bloggen!
har precis kommit hem efter att först ha tränat själv med laget och sedan tränat småkillarna i en timme. har varit en helt okej dag idag i skolan, skrattat rätt mycket faktiskt:) sen efter skolan så åkta jag, Matilda, amanda och Sandra hem till mig och Matilda. först fastnade vi i soffan och snackade en massa sen blev vi hungriga så då gick vi och gjorde mackor med honung sen fastnede vi vid matbordet och snackade. sen kom vi på att vi skulle träna en halv timme senare så vi fick slänga på oss kläderna och rusa iväg till träningen men vi kom ju i tid så det var ju bra:) imorgon då väntar ett engelskprov och spansk glosor:( tror nog att vi överlever det med!
Hörs senare!:)
xoxo E





Här får ni lite bilder vi tog inan vi sprang i väg till tränngen!<3
de är tagna med min iphone därför  är det lite suddiga!


Jag är så trött på skolan nu!!

Hej Hej bloggen!!

nu har jag precis kommit hem från träningen och det var as kul även om jag känner mig lite risig. Det har varigt en lugn dag idag, har inte gjort så mycket pluggat lite till eng provet som är på tisdag jag älskar verkligen prov. Och sen är vi tillbaka på den, jag vet inte vad jag ska säga för jävliga måndagen igen när man går i skolan till fyra hinner hem en snabb runda till Emma & Matilda och sen dags för en eller ja två hyfsat stressiga träningar och är inte hemma föräns vid åtta och då håller man på och däcka i soffan ja härligt asså ha det så bra
xoxo A<3



Söndag!

Hej Hej bloggen!
har precis kommit hem. först imorse var jag tvungen att ställa kloch en på halv tio eftersom vi hade konfa träff idag klockan elva. men det var lungt eftersom jag inte är så morgon trött så vaknade jag till och med innan klockan ringde och var hur pigg som helst:) sen då på konfa träffen var det först gudstjänst i en timme, lite drygt men jaja det gick ju bra. sen efter det gick vi till kyrkans hus och hade lite fika sen fick vi leka massa samarbets övningar. det var faktiskt skoj!:) sen efter det som slutede vid halv tre så hem och äta och byta hem snabbt sen iväg och träna två timmar med mitt underbara lag:) så nu är jag äntligen hemma och ska snart hoppa in i duschen och sen äta tocos, I love! ägentligen är det ju fredags mat men eftersom vi har hos Amanda i fredags och fick jättegod lasange och hos kompisar igår, som förresten var jjäättteee skoj, så fick det bli idag istället! den här helgen har varit helt underbar den med men imorgon är det tillbaka till skolan med två prov och en inlämmning den här veckn. jjiiippii:(  men vi överlever nog, hoppas jag!
Hörs senare:)
xoxo E



Tramsig bild på mig och Amanda!<3

Slut på Helg :(

Hej!

Har inte bloggat på ett tag för jag var hos min pappa och jag tycker det är onödigt att ha datan med mig. För jag är ju där för att träffa min pappa inte spela data. Hos min pappa gjorde jag inte så värst mycket för på fredagen var jag borta och hemma hos amanda med emma och matilda. Så jag kom hem vid halv 12? Jag var as trött och gick och la mig. Sov typ tilll bara 10 sen. Jag vet inte varför jag var bara inte trött och ville upp :). Vi spelade tennis då pålördagen jag, min bror och min pappa. Som vanligt blev jag ''spöad'' av min bror som hansäger. Men i själva verket så spela vi jämt bara poängen som tala för sig :p. På kvällen var det melodifestivalen och gissa hur kär jag blev i danny och hans låt :D den var as bra ju. Trodde det skulle vara en annan tråkig smörig balladsång som det brukar va när sånna killar som Danny är med i melodifestivalen. Men nej så blev det inte utan han sjöng med influerat beat från swedish house maffia :D. Coolt. Och nu denna söndagen har jag kommit hem till mammaoch gissa vad man hitta där.. MINA TAPETER TILL MITT NYA RUM :DDD. De är as fina! Kommer bli sjukt bra med de :p. Nu så tråkar jag och skriver detta inlägg.. Egentligen skulle jag göra något annat.. men nej det sket sig för min kära kompis Matilda skulle tränaoch jag har ingen aning hur jag skulle ta mig dit. Lite pinsamt att fråga min mamma om hon kunde köra mig hehe :). Ni undrar säkert nu ''vafan snackar hon om?'' Jag kan bara säga en sak. Det är lite privat. Bara mina närmaste som vet :p. Nej och nej.. jag skulleinte plastikoperera mig haha. Det är ingen stor grej. I alla fall inget som alla andra behöver bry sig om :). Nu ska jag sluta skriva och börja plugga.. suck engelska... Ni får alla ha det bra ! :) XOXO J!

.


Jag hinner inte med!!

Hej Hej bloggen!!

Idag har det varigt full rulle och jag hinner inte riktigt med det som jag vill hinna med. Jag vaknade vid halv tolv idag kanske lite sent, men jag hade ju gärna sovit till två som Emma skrev för sån är jag. Men idag har jag varigt med Louise. Vi har bakat men mest varigt i staller och det älskar ju jag. Jag älskar lukten av hästar och själva känslan, det är så mysigt. Har precis kommit hem och jag luktar bara häst haha. Vi hade det jätte mysigt igår och gjorde allt sånt som Emma redan berättat. Kommer lite mer bilder på det nedan. Har tyvärr inte träffat tjejerna idag men vi träffas ju så ofta så man dör ju inte bara nästan. Men jag har precis kommit hem så nu måste jag plugga denna underbara lördag kväll och lite senare ska jag bara slappa framför tvn hoppas ni har det bra
xoxo A<3


Det kändes så härligt efteråt<3



Naglar

Hej Hej bloggen!
har precis målat naglarna. de blir mycket finare när de är målade. senare idag ska vi iväg till ett par kompisar och äta middag och så. så idag har jag bara städat lite och sen pluggat inför de två proven som vi har i veckan. jag vet, kul sätt att spendera sin Lördag men var tvungen eftersom imorgon är det konfirmations träff och sen ska jag träna två timmar med laget så då hinner jag inte. 
Hörs senare:)
xoxo E



Bild på mina nymålade naglar!<3 

Kvällen!

Hej Hej bloggen!
vaknade klockan  tio idag. sååå skönt att sova ut efter veckan. för er som tycker att det låter lite att sova till tio så är jag inte så bra på att sova länge halv elva är yyp det längsta jag kan sova. till skillnad från andra som kan sova till två på dagen men då har man ju sovit bort hela dan, lite onödigt! jaja igår kväll var det en jätte mysig dag. vi satt först och åt i två och en halv timme och skvallra en massa. sen gick vi ut och satte oss i bubbel poolen i ösrengnet, det var också jäättee mysigt, fast att det regnade. sen gick vi och satte på våra ansikts masker. det märktes att det var länge saden vi gjore det sist, för det brände i hyn. men det var bara skönt för då vet man att de hjälper:) sen satte vi oss framför Desparate Housevives och käkade en massa godis och popcorn, mmuummss:) vi åkte från Amanda nångång vid halv tolv, tror jag. men det var en lycked och jjäätttee mysig kväll!!:) Amanda har tagit lite bilder på oss med ansikts maskerna och när vi bubblar så hon kommer lägga ut de under dan, så håll uutkik!
Hörs senare!
xoxo E



Bild på mig och Matilda från igår!<3

FREEEEEDAG<3

äntligen fredag :) längtat som in i.. Fast måste plugga imorgon och allt sånt.. :/ Vad är läxor egentligen till för? För att vi ska vra stressade och komma med en klump till skolan bara för man är rädd för man inte gjort sin läxa? -.- Så var det i alla för mig när jag var mindre. Inte nu längre lixom man bara '' I GIVE A SHIT '' haha eller inte.. Men jag vet att läxor inte är livet :) Utan det är att man har kul! Som jag nu har hemma hos amanda och chillar. Vi ska sen ha spa-kväll mysigt.. Sen ska vi käka as mycket godis och se desperet housewifes. Jaja ha en bra fredag!
xoxo J.

Spa-kväll<3

Hej Hej bloggen!!!

Hej hoppas alla har det bra för det ska man ju ha när det är fredag eller hur?? Nu är tjejerna hos mig och idag ska vi sitta hela kvällen i min bubbelpool och bubbla ;p göra ansiktsmasker, kolla på film och äta as mycket godis som man gör varje helg för att komma över de galna dagarna i skolan haha :) nä bara skojade nu ska vi berätta lite skvaller för varandra om vad som har hän den här veckan och se om man får reda på något kul ja det får vi säkert för vi är ju vi eller hur ;) måste gå bloggar kanske senare i kväll
xoxo A<3

Bild från idag<3


+


A busy day :)

Hej Hej alla underbara!!

idag har varigt en riktigt bisy day. Har ju varigt i skolan hela dan och kommer inte riktigt ihåg vad vi har gjort där men fort har det gått. Sen kom jag hem och pluggade spanska och nu sitter den som en smäck. Kom precis hem från träningen och det gick jätte bra idag vi satte verkligen allting :) förutom att Olivia var sjuk. Ska ju tävla JSM nu i sommar och så får vi se om det blir någon annan tävling också det hade ju varigt kul men vi får se. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen platta mitt hår, längtar tills jag ska gå och lägga mig är så trött. I morgon ska vi ha spa-kväll och det ska bli jätte mysigt ska först handla flera kilo godis som vi kan trycka i oss under kvällen LÄNGTAR, det behövs verkligen efter alla jobbiga veckor och fullspäckade helgen (spa-kvällen asså). Ha det så bra
xoxo A<3

lite bilder från idag när vi satt och alla hjärtans dag pysslade i skolan lite tidigt kanske men väldigt mysigt puss puss<3











Workout!

Hej Hej bloggen!
har precis kommit hem från träningen. idag hade vi en bra dag och alla tricken bara satt:) så hhhiiimmmlllaaa roligt! jag älskar mitt underbara lag vi har alltid så himla roligt på våra träningar!
imoron då blir det spa-kväll med tjejerna och bubblande i Amandas bubbel pool!:) Längtar!!
Hörs imorgon!
xoxo E



Bild på mitt underbara lag!<3


Torsdag 3 Februari!

Hej Hej bloggen!
kom hem från skolan för typ en timme sen. idag så hade biblotikarien ordnat så att det var alla HJÄRTANS dag pyssel på lunch rasten. så vi gick in där och satte oss och ritade varsin bild, lite barnsligt kanske men det var rätt mysig:) sen på läxhjälpen så fick jag skrivkramp för vi håller på och skriver en deckare på svenskan och det är jjjääätttee svårt att komma på vad man ska skriva så jag skrev bara två meningar på hela läxhjälpen. sen när jag kom hem var jag ju tvungen att kolla ppå O.C. på femman, julia som älskar O.C. har smittat mig! men jaja om en timme ska jag träna med mitt underbara lag:)  ska bli så hhiiimmmlllaa roligt:) vi har alltid så roligt!
Hörs imorgon!:)
xoxo E



Bild på mig och Matilda i rast hallen igår!<3

EnTröttDag!!

Hej Hej bloggen!!

Idag så hade vi ju hemkunskap i skolan och vi gjorde piroger. Det var väldigt mycket jobb man var väldigt förvirrad men det var väldigt gott. Har faktiskt aldrig ätit det någon gång så det var något nytt, och det är ju alltid kul att ha hemkunskap<3 Vi fick tillbaks våra hemska NO prov också, och det gick väl sådär men jag var ju godkänd i alla fall alltid något haha ;P efter skolan åkte vi hem till Emma & Matilda och åt dom ur huset och försökte plugga lite men det blev mer snack om man säger så. Nu har jag precis gjort mig i ordning för don som vill veta :) och det tog en timme att platta mitt underbara hår man blir inte alls trött :) men vi ses i morgon kommer lite bilder från idag
xoxo A<3


Såg att Emma & Matilda hade lagt ut mina bilder redan så här är en bild på mig<3

Hej!

Hej hej bloggen idag var det en chill dag i skolan precis som varje onsdag. Efter skolan som Emma sa så åkte vi hem till mig och Emma och bara slappa och prata skit och killar sålkart. Vi skulle pluggat men fyra tjejer som ska plugga tillsammans ja eller hur det funker aldrig. Idag så läste jag en jätte bra sak på facebook det var en av mina kompisar som skrev: Killar gör allt för att få en tjej men ingetför att få behålla henne. Jag tyckte bara att det var så himla bra sagt för det är ju sant. Som vissa killar de är bara såna idioter då kanske ni tänker att alla killar är ju omogna men man kan faktiskt hitta mogna killar. Ta vår klass till exempe vi är 50 stycken. Hälften av alla killar är omogna idioter som inte är något att ha. Sen finne det nördarna som jag också kallar svärdoms drömmar vilken svärmor ville inte att ens dotter ska vara tillsammans med en nörd som bara sitter hemma hela dagarna och pluggar. Sen finns det faktiskt de killar som är snygga, bra i skolan och som man kan prata med och som inte bara vill sitta hemma men nä då är de ju såklart upptagna. Jaja jag har hört att om man tror på sina drömmar så blir de sanna till slut jag vet inte om det är sant men jag får väl drömma att jag är tillsammans med en super snygg och perfect kille så kanske de slår in. Nu måste jag gå och förbreda inför imorgon. Imorgon är det äntligen dags för gympa i skolan vilket är mitt favis ämne men det är väl bara för det är det ända jag duger till i skolan.
XOXO M<3

Onsdag 2 Februari

Hej Hej bloggen!
idag är det onsdag vilken betyder att vi bara hade tre lektionen idag. vi skulle egentligen ha kollat på en konsert men eftersom att det var efter att vi slutat så orkade vi inte gå på den så Julia, Matilda Amanda och jag åkte hem till mig och Matilda efter skolan. vi skulle egentligen pluggat men det blir aldrig så mycket plugg när man ska plugga tillsammans:) men jaja vi hade det kul ändå:)
Hörs imorgon!:)
xoxo E





Jag och Amanda i rasthallen idag!<3  

Dagens!

Hej hej bloggen idag har det varit en vanlig dag i skolan och precis som varje tisdag som innebär fisk var det skitäklig mat. Istället för mentorsträff idag hade vi klassmöte. Det gick inte så där jätte bra eftersom alla i vår klass har väldigt svårt för att vara tysta. Klockan var över tre en tisdag då kan inte lärarna begära att vi ska koncentrera oss. Jaja nu ska jag gå och måla mina naglar och sen väntar träning med laget.
XOXO M<3
p.s. här får ni en dagens outfit.<3

Nu är skolan slut och jag är glad<3

Hej Hej !!

Kom hem från skolan för en stund sen och har precis ätit en jätte onyttig fastlandsbulle men det var jätte gott. Jag gick hem en halv timme tidigare från skolan för jag hade jätte ont i magen, eftersom jag inte ätit typ någonting idag förutom frukost. Det var inte så god mat i skolan. Har varigt en ganska bra dag annars förutom att jag har varit så himla trött hela dan men vem är inte det på måndag, tisdag & torsdag?? det är liksom dom tråkigaste dagarna i skolan men ses kanske i kväll
xoxo A<3

2 bilder från igår :)


Måndag 1 Februari

Hej Hej Bloggen!
kom hem från skolan för ungefär en timme sen. hade ingen mentor idag som vi annars brukar ha utan vi hade ett klass möte. det gick inte så jätte bra eftersom vi är femtio i klassen och ingen kan vara tyst. så det pratades konstant:) idag så va det jätte äcklig mat i skolan, tonfiks gratäng tror jag att det va. så jag åt ingenting. när jag kom hem var jag skit hungrig så jag och Matilda gjorde världens godaste mellis, rostade mackor med ost och hemmagjord chai latte, mmuummss:) vi skummade till och med mjölken själva. jaja men nu måste jag gå och plugga lite och sen byta om för ska träna styrka och fys sen med mitt underbara lag!:)
Hörs imorgon:)
xoxo E



Min hemma gjorda Chailatte<3

  

Har sjukt kul:)

Hej hej har rast nu sitter här och ja chillar med typ alla andra i vår klass Matilda försöker att igga mig det går inte så bra men ska lägga in lite bilder från igår när jag kommer hem annars har jag det bra lite rastlös bara men det är lugnt xoxo A<3

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0