sen stranden igår

lite bilder från igår.













stunder jag saknar<3

Detta är bara jätte lite av alla dom minnen som vi har tillsammans. Alla har sina för och mot gångar, starka och svaga sidor men det betyder inte att vi inte är gjorda för varandra, för det är vi lavioo tjejer<333
nu och för alltid
xoxo A

SOL

Hej Hej bloggen!
som ni vet blir ju bloggen tyvärr lite lidande när det är fint väder meni försöer blogga så mycket vi kan. tisdagen och onsdagen har varit jätte soliga med långa dagar p stranden med kompisar och träning.
idag var vi uppe tidigt igen för att träna på mrgonen. så har duschat och så nu så tror jag att jvi sticker ner till stranden och solar lite.
xoxo E



bild från Ven<3

stranden!

hej hej!!
idag var jag uppe tidigt och skulle träna vid nio. Man kände sig verkligen duktig måste jag säga. sen åkte vi bara hem och så och sen vidare till stranden med Emma, Matilda, Hanna, Daniel och hans kompis m.m.
Så härligt det va så himla varmt så man nästan svimmar och jag har faktiskt tagit mitt första dopp i havet idag. Det var så himla kallt men vi hade ju vattenkrig typ haha så man kunde inte låta bli :) Om en stund ska jag hem till Emma och Matilda och sova där i natt och i kväll ska vi träffa några kompisar på stranden ha en bra kväll.
xoxo A<3

Mitt första tidsinställda inlägg :)

Hej Hej!!

Tänkte göra några tidsinställda inlägg nu framöver för det är så tråkigt att sitta inne vid datan när det är så himla fint väder. Igår var det ju jätte härligt och skönt väder så det kändes att sommaren har kommit nu. Har ju precis tränat och nu ligger jag förmodligen och steker på stranden med mina polare innan vi ska till Spanien. Gud vad jag längtar det är bara två veckor kvar helt otroligt så himla kul det ska bli kan inte vänta haha men ha en fortsatt bra dag!!
xoxo A



Bild sen förra sommaren!!



Trött!!

Hej Hej!!

Idag så jobbade jag från halv tre till halv sex så nu är jag helt slut. Men det var nog sista dan idag tror jag så det är skönt. Annars har jag inte gjort så mycket idag sov länge i morse, var ju tvungen att vila upp mig efter Emmas och Matildas konfirmation igår det var jätte fint i kyrkan och vi hade jätte kul på festen. I morgon blir det en efterlängtad och behövlig träning med laget ska bli jätte skönt och kul behöver verkligen det och sen ska jag till stranden med Emma och Matilda kanske någon mer får se ha det så bra :D
xoxo A


KONFIRMATION

Hej Hej bloggen!
här kommer några bilder från konfirmationen igår!









Fick inte ta så många bilder i kyrkan men här är några igalla fall!

Måndag 27 Juni

Hej Hej bloggen!
Glömde berätta går att vi även fick en jättefin biebel av höllvikens församling för att vi konfirmerede oss.
Såhär ser den ut!
 
 

Guldig och svart, signerad av alla ledare och med bibel texten "Alla ska förstå att ni är mina lärjungar om ni visar varandra kärlek"

idag då är det jätte fint väder ute. jätte soligt, inga moln och det blåser absolut ingenting. så ska städa mitt rum lite nu på förmiddagen efter igår. sen lite senare blir det ner och sola på stranden var ju längesen man låg på stranden och så. har ju inte så här fint väder här på länge.
Hörs senare!
xoxo E 

Bildbomb!

Hej hej bloggen!
Jag tänkte inte skriva så mycket eftersom Emma har redan skrivit hur underbar konfirmationen var och så. Så här kommer en liten bildbomb från Ven, Midsommar och Konfirmationen!
Som man brukar säga en bild säger mer en tusen ord!
XOXO M<3



Vår konfirmation! <3

Fler bilder kommer snart!

Söndag 27 Juni KONFIRMATION

Hej Hej bloggen!
idag var det äntligen dags för den efterlängtade konfirmationen!
imorse gick vi upp halv åtta för att hinna göra vi oss och så. vi sammlades i kyrkan klockan tio för genrep av sångerna vi skulle sjunga. halv elva öppnades kyrkan och folket gick in i kyrkan och då gick vi bakom och satte på oss våra koper tände ljus och förberrede oss för ingång. vi gick in till Pirates of the Carabien låten, riktigt coolt! det var inte så pinsamt som man hade förestellt sig. allt gick jättebra och när jag läste hörde alla vad jag sa. vi gick ut till The final countdown och det var riktigt skönt för då släppte nervositeten. känns riktigt coolt nu när man tänker på det i efterhand.
 efter det gick vi bakom kyrkan och kramade och sa hejdå till alla. sen var det dags grupp fotograferingen. sen kramade man all i sin släkt och sen begav sig till fest lokalen.
konfirmations festen var jätte rlolig och trevlig. fick jätte mycket fina presenter!! är jätte glad!!
bilder från konfirmationen och festen kommer senare!
xoxo E
Här är presenterna jag fick!



onverse-Converse red, hjärthalsband-Guldfynd, Presentkort-ginatricot, mobilhögtalare, öronhänge, ring-guldfynd by Kenza, blommhalsband-guldfynd, öronhönge-montini, halsband graverat med mitt namn-ThomasSabo, fyrklöver berlock-ThomasSabo, Blommberlock-ThomasSabo, kronberlock-Mood, Armbanb, klocka-Regal

Midsommar!!

Hej Hej bloggen!!

Hade en helt underbar midsommar igår. vi var först vid midsommarstången och dansade och hade jätte mysigt och där träffade jag bl.a Emma och Matilda. Sen drog vi oss hem till Jens och Jeanne med jätte mycket folk och åt världens godaste mat och hade jätte kul. Sen träffade jag Louise ett tag och sen var det fest hela natten med värsta stereo anläggningen och vi spelade typ 90% JUSTIN BIEBER så jävla ballt. Sen var det en kille som var så himla rolig och han och jag körde lite 80 tals dans inför de andra. Den roligaste midsommaren på länge måste jag säga tack alla som var där :D
Idag så sov jag till halv elva och sen kom Julia och Emma efter ett tag. Vi gjorde inte så mycket chillade, snackade och tog det lugnt. Alla var ganska trötta efter igår och så skrev vi packlistor till Spanien för det är bara 2 veckor kvar tills vi åker helt otroligt :) tiden går så himla fort men vi kommer ha så jäkla kul där borta. Sen gick vi hem till Jens och dom igen idag och åt lunch, mat och efterrätt för det var jätte mycket över från idag så där har jag tillbringat resten av kvällen. Vi bor ju typ hos varandra men det är ju mysigt ska träffa dom i morgon också haha .I morgon Är den ju Emmas och Matildas konfirmation så jag ska dit och fira dom eller vad man nu säger och det ska såklart bli jätte kul. Då ses vi i morgon
xoxo A







Dagen innan

Hej Hej bloggen!
vaknade vid elva imorse. riktigt skönt att sova ut efter lägret och midsommar. sen vid halv ett var jag hos Amanda och då var redan Julia där. så jag var där hela dagen och umgicks med dem. vid fyra så åkte vi till lokalen och gjorde vi alt för imorgon, den stora dagen. Då gäller det!! är redan nervös för hur det ska gå men jag tror att det ska gå bra. 
Dagen igår var också lyckad hade det jätte mysigt hs mina kusiner. vi dansade runt midsommar stången, åt jordgubbar och kvällen slutade med att vi spelade singstar, så himmmla roligt!!
Måste gå nu ska måla naglar och fixa håret inför imorgon!
xoxo E

 

Lördagen Den 25 Juni

Godmorgon bloggen!
Idag är det dagen efter midsommar och jag har precis gjort vi mig. Idag så står det inte så mycket på schemat förutom att vi ska åka till lokalen där vi ska ha vår konfirmations fest imorgon och fixa den så det blir fint för allt måste vara helt perfekt eftersom detta är once in a life time. Emma åkte till Amanda imorse och jag tror att även Julia skulle vara där. DEt var meningen att jag också skulle vara med men när jag vaknade imorse kända jag att jag inte orkade. Jag hr varit uppe klockn sju varje dag i tio dagar och vi ska ha konfirmation omorgon så jag kände att jag ville ta det lungt och sova ut. Det känns ite tråkigt att jag inte kunde vara där eftersom det här är Julias sista dag i sverige på några dar så det känns tråkigt atta jg inte kan träffa henne och säga hejdå. Jaja nu ska jag gå och fixa inför imorgon. Bilder från midsommar kommer!
XOXO M<3
 

Fredag 24 Juni

Hej och glad midsommar på er alla glada blogg läsare!
idag ska jag och Matilda fira midsommar hemma hos min moster hennes man och våra kusiner och en annan familj. kommer bli jätte roligt!!! har inte träffat mina kusiner på jättelänge, så ska bli kul att träffa de igen. imorse när jag vaknade ös regnade men det verkar som att solen ska hålla i sig under dan så vi hoppas på det. ska också träffa Amanda och kanske Julia en sväng idag vid dansen. måste gå nu och måla mina naglar!
Hörs senare! xoxo E


inte den finaste bilden på mig och Matilda men Glad Midsommar!

Midsommar.

Hej.

Känns helt omöjligt att det är midsommar idag. Känns som jag fortfarande väntar på att skolan börjar på måndag. Piss dåligt väder alla dagarna här hemma. Absolut inget intressant har hänt utom att jag har flyttat upp till övervåningen. Egentligen var meningen att jag skulle skriva lite saker om mig själv nu som behöver skrivas ner.

Jag ska sluta oroa mig för saker och ting nu i sommar och sluta hålla på att tänka på det negativa.
Av 2 månader av 12 ska man inte gräva ner sig i ett hål och tycka synd om sig själv.
Sommaren är tillför att man ska glömma bort de 10 månaderna och starta om på nytt.

Så nu tänker jag att jag ska sluta tycka synd om mig själv och känna mig nere hela tiden. JAG ORKAR inte vara den som alltid ska vara ledsen och behöver stöd. Sånt här händer alla med massa krims krams kärleksproblem. Jag borde bara sluta tänka på sånt och njuta av mitt sommarlov.

Och alla andra som läser våran blogg så tycker jag att ni läsare ska också njuta av er midsommar och ert sommarlov för vi alla kommer komma tillbaka till skolan med 10 månaders slit framför oss med massa problem.

Varför inte bara njuta av de 2 månaderna vi har nu och göra det bästa av det?


















Underbart!

Hej hej bloggen!
Nu har det gått lite drygt 2 veckor av sommarlovet och mitt sommar lov har bärjat helt fantastiskt. Det började ju med att vi åkte till Ven en konfan, va kom hem i onsdags alltså i går och resan har varit helt underbar. Skulle få den möjligheten att åka på en sån resa så skulle jag ta den utan att blinka. Det var verklign underbrt och jag tycker jätte mycket om de personer jag var där med. Och på söndag smäller det då äntligen ska vi konfirmera mig och vår konfirmation kommer bli bäst.
XOXO M<3
 

Torsdag 23 Juni

Hej Hej bloggen!
idag var det upp tidigt igen. det var rep i kyrkan inför konfirmationen idag från nio till ett. kommer bli en jäkligt bra konfirmation!
allting satt idag så det blir ingen träning på lördag, skööönt!
ska läsa en text inför alla och det kommer bli jätte pinsamt eftersom det är så mycket folk och jag är inte så jättebra på att läsa långsamt. men det måste man för annars hör inte alla eftersom det ekar jätte mycket i kyrkan. sen när jag kom hem kom Amanda och Julia hit. vi har ju inte träffats på evigheter känns det som så det blev ett stort kramkalas när de kom. de är fortfarande kvar och vi har mycket kvar att snacka om. måste gå, nu kallar knas dansen!! till Steve Angellos låt knas...
xoxo E 

Bildbomb VEN JUNI-11

Hej Hej bloggen!
nu har alla tömt sina kameror och lagt ut bilderna från Ven på Facebook. det är både jättefina och fula bilder. men här komer några bilder som jag tycker är fina och några fula kanske jag bjuder på!
xoxo E













































Jobb,jobb,jobb

Hej hej bloggen!!

har inte pallat blogg nu på ett tag men nu är jag här igen :) Har fått sommarjobb :P så Det var första dan igår med Josse och det gick skit bra sen har hon sovit här tills idag och så var vi där vid elva idag igen och vi hade så himla mycket att göra så när vi kom hem här så var vi helt slut men det är samtidigt kul och gå där och snacka lite samtidigt som man får lite färg och ja jobbar såklart haha. Imorgon ska jag träffa Emma och kanske nån till vet inte riktigt för dom har ju kommit hem från ven idag. Jag har verkligen saknat henne jätte mycket. men vi ses i morgon. xoxo A



Borta bra, Hemma bäst!

Hej Hej bloggen!
är hemma från Ven nu!
åkte från Ven med Landskrona-Ven båten vid elva. båten gungade jätte mycket eftersom det blåser idag. från landskrona åkte vi sen till Kyrkans hus för att prova ut våra koper som vi ska ha på konfirmationen på söndag. har jobbat på våra konfirmationer och så på lägret och vår konfirmation kommer bli så jäääävla bra!! det kommer bli så himmmla kul! har varit nio helt underbara dagar. det har varit en fantastisk upplevelse att få träffa all nya och gammla kompisar. har hittat på så mycket roliga grejer och haft det så himmmmla bra! är skitnöjd med hela resan och den hade inte kunnat bli bättre. man kommer bli lite ensam och rastlös nu när man är hemma. från att ha sovit sex stycken i samma rum och ha aktiviteter nästan varenda minut till att sova ensam och behöva hitta på vad man ska göra själv hela tiden. har fått gå upp hsju varje morgon eftersom frukosten var åtta varje morgon. men det var det värt.  
kramade hejdå till alla i Landskrona, träffar ju bara hälften på söndag eftersom vi är delade i två på själva konfirmationen.
har redan hunnit packa upp min väska och så. vet inte riktigt vad som händer ikväll eller resten av dagen/veckan men har inte träffat tjejerna här hemma på nio dagar så det blir väll stranden med tjejerna om det är fint väder.
imorgon blir det upp tidigt igen. ska va i kyrkan från nio till ett imorgon för att öva till konfirmationen.
Här kommer lite bilder från resan som våra ledare har tagit! lånade från svenskakyrkan.se/höllviken 



när vi går av båten på Ven!



Vår utsikt!



på väg till vandrar hemmet!



badplats med flotte och 18 grader i vattnet!



Hamnen!



utanför s:t Ibbs museet!



matilda och Nicklas, väldigt intresserade!



S:T Ibbs kyrka!



Utanför kyrkan med hela grupen! fan va kul vi hade!



Fika i gräset!



våra underbara och jättesnälla ledare daniel och Louise!

 

Nu äntligen bloggar jag Amanada.. SLUTA GNÄLL :(

Hej!

Just nu är jag hemma hos Sara med Amanda och vi chillar och snackar lite. På söndag åker jag till Frankrike med bil! Stackars mig.. Jaja ha en trevlig måndag!
xoxo J

Eze.. - France.




jag har så mycket att gör just nu verkligen!!!!!!

hej hej!!

sitter här med Julia (kusin) sitter och snackar med några av hennes kompisar via skype haha lite kul ;p jaja har läst Emma och deras typ blogg som de skriver under lägret hon sa att jag var tvungen att göra det så nu har jag läst typ ett inlägg. Ja som vanligt så inleds ju sommarlovet med så jävla tråkigt väder, så jag sitter här inne och typ har inget att göra. Pratade med Emma i morse. Allt var bra med dom och så. ska nog träffa henne på ons eller tor ja den dan de kommer hem. Känns jätte tomt nu när det bara är jag som skriver här. Men jag fikade här för en stund sen med kusinerna, moster och hennes man. Hugo min lilla kusin är så himla gullig och jag har lärt honom massa bra saker så det är chill. Men ja när vi fikade så passade de på att fira mig och min syster och jag fick ett jätte fint armband och presentkort på gina. Men nu ska jag gå ut och bada. Hej då :D<3 juste glömde säga att jag precis ramlade ner från sängen så jävla kul som jag skrattade haha jag lixom snubblade över min egen fot, vadå klumpigt såg nog ganska kul ut tror jag och sen son jag till 12 i morse kan det bli bättre?? Puss. xoxo A<3

kommer bilder sen pallar inte nu

fredag!!

Hej Hej!!

Har inte gjort så himla mycket idag. Mina kusiner och dom kommer strax och är här hela helgen så jag kommer inte blogga så mycket då, tyvärr. Men det bli mer sen när Emma och Matilda kommer hem på torsdag. Skulle bara säga att jag lever ha det bra. xoxo A<3

bilder

Lite blandade bilder. Detta är när vi skulle till Mikaels student :)
När vi träffade Hanna och Sara.
xoxo A

Torsdag!! Eller??

Hej hej bloggen!! Idag var jag tvungen att gå upp kvart över sju när mamma gick för att ta hand om Tyzon. Och jag som brukar få sova till elva. Ja dom här mornarna kommer roliga, not. En liten valp som har över mycket energi på mornarna och kvällarna och det är då jag är trött haha ;) sov ju hos Julia med Sara från tis-ons och vi tog det bara lungt, snackade, åt supergod tårta som Julias mamma hade gjort till oss och kollade på två filmer. Det var verkligen jätte mysigt. I kväll ska jag nog på student, kul. Sen i morgon så kommer min muster, hennes man och såklart mina kusiner Julia, Oliver och Hugo från Norrköping och dom är här hela helgen. Sen har jag smsat med Emma och jag saknar dom verkligen jätte mycket men dom har det jätte bra nu kommer snart Louise hit och så får vi se vad som händer. Ha en bra dag. xoxo A

Sommarlov!! 14 juni den bästa dagen ever<3

Hej Hej!!

Kan inte fatta att vi har sommarlov nu i typ 2 månader. så himla härligt :D Emma och Matilda och många andra är ju på väg till ven nu med konfan i nio dagar. Kommer sakna dom så extremt mycket men jag hoppas att dom får det bra. Vi slutade ju vid elva och sen när jag kom hem så fick jag ett jätte fint hänge till mitt halsband + 100kr av mamma och pappa. Så tack så jätte mycket :) var iväg innan med Hanna, Sara och Julia och fikade sen skulle Hanna iväg så då åkte vi till stranden och snackade och hade det skönt. I kväll ska jag och Sara sova hos Julia och vi ska bara ha det mysigt och kolla på massa filmer ha det bra. xoxo A







taggar!!


Hej Hej!!

Nu är jag färdig med allt som ska fixas tills i morgon så skönt. Sitter bara att målar naglarna men annars är allt klart. Gud vad härligt det känns bara några få timmar från ett härligt långt sommarlov. Kan det bli bättre??
Det är så himla mycket som händer nu i sommar och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, tiden går ju så himla fort. Det känns inte som att det var så länge sen som det var skolavslutning förra sommaren och det skulle bli jätte stort att börja åttan. Nu är vi färdiga med åttan och när vi kommer tillbaks har vi bara nian kvar haha, ja ni får ha en jätte härlig skolavslutning (om ni nu slutar samma dag som mig)
xoxo A

Jag just nu ;p

Plattat mitt hår det tog seriöst en timme :)

Skolavslutning!

Hej hej bloggen!
Idag i skolan hade vi ute dag och vi skulle gå som de flesta kallar det döds marchen. Och jag kan intyga att man var nära på att dö. Det var så jävla jobbigt och vi gick längs strandet typ hälften av hela vägen och när vi gick där så såg vi att alla de andra skolerna tillbringade sin sista dag med en heldag på staranden. Nä men vår skola kunde inte tänka att det skulle vara trevligt nä utan vi skule ut och gå. 
Jaja det var en upplevelse nu när jag kom hem så såg jag att jag hade fått blåser på fötterna kul när man ska gå i höga skor hela dagen i morgon men jag kommer gå i de vilket fall som helst som man brukar säga: Vill man vra fin får man lida pin!
det ska säkert gå bra.  
Vi slutar skolan vid elva imorgon och ska hem och äta lunch sen efter det bär det av till landskrona och sen vidare till Ven för konfaläger!
Håll nu tummarna för fint väder imorgon!
XOXO M<3

Snart sommarlov!!

Hej Hej!!

Asså jag kan inte fatta att vi slutar skolan i morgon, helt sjukt och så himla härligt. Jätte många i vår klass åker ju till konfa läger i morgon efter avslutningen men jag Julia och Sara är kvar så vi skulle nog hitta på något :) Kom hem från skolan typ precis och det har väl varigt helt okej. Hade ju ute dag idag och det började med tio kamp och det gick faktiskt ganska bra och sen skulle vi ut och gå 1,5 mil typ men eftersom mina och Emmas fötter är helt uppsvullna eftersom vi tvunget skulle upp och klättra på höbalarna i går tror jag att det var är helt yr på dagarna ;p Nu ska jag fortsätta fixa tills i morgon det ska bli så himla mysigt :) ha det bra. xoxo A


Bild från när jag fyllde år!!

Bildbomb!

Hej Hej bloggen!
här kommer en bildbomb sen tjejkvällen i fredags!
xoxo E
























Söndag 12 Juni

Hej Hej bloggen!
hade en jätte trevlig kväll igår med tjejerna. vi snackade lyssnade på musik och hade jätte roligt. dagen i stan i går var också jätte rolig.
idag då vaknade jag med värsta smärtan i fötterna. båda mina fötter och några av tårna har svullnat upp. så får gå runt på hälarna,haha...fan!
jag som skulle träna  och åka till stranden idag. så nu får jag istället packa till Ven, städa och kolla på när de andra tränar, jävla skit!!!
jaja jag hoppas att ni kära blogg läsare har en trevlig söndag!
xoxo E

Lördags shoppingen!

Hej Hej bloggen!
Tänkte visa upp vad jag köpte i stan i lördags. hittade allt jag letade efter så är nöjd med shoppingen!
xoxo E



Strandväska-Åhlens, Bikinitopp-H&M, Rouge-Lindex, Turkost linne-Ginatricot, vitt linne-JC

Bilder från fredes!!

Ni är bäst tjejer
xoxo A





kommer fler sen!!

Stan=shopping

Hej Hej bloggen!!

Har ju redan berättat vad som hände igår och så och jag kan inte sluta att tycka att det var så himla ,mysigt det måste vi göra om tjejer, ni är bäst älskar er<33
I alla fall så har jag nästan precis kommit hem från stan med en himla massa grejer :P det var inte riktigt meningen men det bara blev så jag är lixom så dålig på att hålla mig ifall jag hittar något fint haha. Jag Emma, Matilda och Julia åkte in vid halv ett och gick runt och kollade lite sen åt vi lunch på Jensen`s böfhus, så himla gott. Sen fortsatte vår galna shoppingrunda och sen mötte vi upp Lollo på Triangeln och efter några timmar till tog i och fikade med glass och hela köret en sjukt lyckad dag. Nu i kväll ska jag hem till Emma och Matilda till att börja med och möta upp Hanna och Sara sen får vi se var kvällen tar oss ha en bra kväll. xoxo A

Lite snabbt dagens outfit!!


Fick det rosa/lila linnet av Hanna och Sara igår.
Tack så jätte mycket tjejer<3

Dagens köp!!


Fin bild va??

Strandväska: Åhlens, Kamerafodral: Åhlens, Bikiniöverdelarna: H&M, blåa linnet Gina tricot, Vita linnet med flätade band bikbok, Tube top: Gina tricot :D Riktigt nöjd nu ska jag iväg hörs i morgon<3


Tjejkväll!! (till att börja med)

Hej Hej!!

Igår var det en jätte mysig kväll. Alla tjejerna kom hit vid sex, Sandra, Emma, Matilda, Sara, Hanna och Julia. Det blev en jätte lyckad kväll och vi hade det verkligen mysigt. Vi åt badade Både den stora och i bubbelpoolen satt vi i minst en timme och bara snackade så himla härligt. sen fick jag ju massa presenter av tjejerna eftersom jag har fyllt år :D. sen satt vi ute hel kvällen och lyssnade på musik tog typ 700 bilder var på Hannas och Saras systemkameror som dom har lovat att skicka till mig så det kommer massa bilder sen :) Senare när Hanna och Sara gick hem så blev det inte riktigt tjejkväll för då kom killarna och dom gick väl vid halv två sen gick vi upp och la oss och snacka någon timme. Det var ju från början Julia, Emma och Matilda som skulle sova här men tillslut blev det Sandra också och vi hade det så jävla ballt. Så nu har Sandra precis åkt hem och vi gör oss färdigt för att åka in till stan :) Ha en bra dag.
xoxo A<3

Student fest!

Hej Hej bloggen!
skulle bara berätta om studenten som vi va på igår.
vi slutade skolan igår vid elva eftersom det finns absolut inget kvar att göra. då åkta jag, Matilda och Amanda hem till Claes som festen skulle va hos och pyntade party tältet och blåste upp typ femtio ballonger. vid halv tre någongång vsar vi klra där. så då åkte vi hem och fixa oss plata håret, sminka oss och så. 
Mikaela som tog studenten gick på Sundsgymnasiet så vid halv fem var vi där och stod och kollade Mikaela gick ut fem i fem så det var rätt så mycket väntan men det var roligt att titta på folket och så. så jäkla skönt de måste vara för dem att vate att de lixom har klarat allt och kan bara ut och välja precis vad som helst att göra i framtidan. längtar verkligeb tills det är min tur. Då jävlar!!
sen vid halv sex var vi hemma hos Claes igen för mingel med alla släktingar och så. sen lite senare kommer Mikaela i cabben och då går alla ut och säger grattis till henne och så. sen blev det jätte god mat och tårta och så och en massa prat, mingel och presentöppning. 
vid tolv hade nästan alla åkt hem eftersom det är vanlig dag idag så då drog de igång med lite dans och det var jätte roligt. 
idag då var det jätte jobbigt att stiga upp innan man hade vakbat till men senare har det inte varit något problem. det är ju FREDAG idag!!!!!! 
ska hem till Amanda snart med hela tjejligan. så det blir bad i poolen, mat och en massa snack, perfekt!!
Bilder från igår!








  

Dagens Outfit!

Här kommer Dagens Outfit!

 

Tröja-ginatricot, shorts-H&M, smycken-ginatricot, Thomas sabo

xoxo E

Onsdag 8 Juni

Hej Hej bloggen!
idag har vi sovmorgon till elva. så himmmmmmla skönt!
sov till nio idag sen har jag tagit det jätte lungt och nu är jag helt vi gjord och klar för skolan. har bara en lektion idag sen så ska vi äta lunch i skolan sen ska vi gå upp till slöjden där vi bara ska få tillbaka våra arbeten sen får vi gå hem.
det är jätte skönt att gå i skolan alla lektioner sittar vi bara och snacker eller så får vi gå efter halva. har redan lämnat in nästan alla böcker så vi har absolut  inget att göra. lite drygt att de ibland håller kvar oss men de flesta lärare låter oss gå.
efter skolan kommer Amanda hit och då ska vi prova klänningar till Mikaelas student som är imorgon. kommer bli jätte roligt!
senare ikväll blir det träning med laget!
hörs senare!
xoxo E


Tisdagen Den 7 Juni

Hej hej bloggen! Idag är det bara en vecka kvar till vi slutar skolan och åker till ven. Jag kan knappt tro det. Konfa lägret kommer bli så jävla ball. Jag är så sjukt taggad inför lägret. Idag kom min komfa klänning som jag hade beställt från Nelly.com. Jag tyckte den var kätte fin och sånt men jag vet inte riktigt om det var min stil men vi får se. Imorgon har vi sovmorgon till 11 så jag borde hinna blogga innan skolan. Jaha nu ska jag gå och lägga mig och läsa min bok. Jag läser böckerna Gossip Girl. Har man inte läst de tycker jag att man ska göra det. XOXO M<3

Måndag 6 Juni

Hej Hej bloggen!
Glad nationaldag!
idag så har jag inte gjort så jätte mycket. var hemma fram till lunch och åt lunch hemma och så. sen vid halv två åkta vi till klagshamn.
det är så himmla skönt att vi har fått vara lediga så länge nu. man tror ju nästan att det är sommar lov. sen imogon blir det  ju tyvärr skola!
ikväll blir det grillning!
hörs senare!
xoxo E


äntligen 15 år <3

Hej Hej bloggen!!

idag fyller jag hela 15 år. Det känns ju så klart jätte kul att bli uppvaktad och få massa presenter på morgonen men jag kan ju inte precis säga att jag känner mig så hemskt mycket äldre haha :D. Nu har jag precis gjort mig i ordning och när som helst kommer min farmor, farfar, kusinerna och pappas syster. Jag kan berätta lite snabbt vad jag har fått nu på morgonen: en röd och stor resväska ;p, ett iphone fodral, hårinpackning, bodyspray, grejer till naglarna, världens sötaste kort, nått sol stift kan ju vara bra nu när vi ska till Spanien alla vi tjejer bara en månad kvar :D m.m.
här kommer en dagens outfit ha en bra dag och flagga nu mycket för mig för det är ju Sveriges nationaldag idag, hej då :D<3
xoxo A




Söndag 5 Juni

Hej Hej  bloggen!
idag har det varit jätte fint väder hela dagen, sååå skönt!
så idag blev det en strand dag. åkte ner till stranden någongång vi tolv sen låg vi där och solada till lite över fyra. det blev inget bad idag eftersom det bara är 16-17 grader i havet så det är lite väll kallt. är ju vann vid Amandas 30 gradiga pool så tyckte det var lite väll kallt med 16-17 grader men när det närmar sig 20, då ska jag bada!
skulle egenligen tränat idag men det visade sig att det inte var någon träning, så det får bli en annan dag!
n blir det grillning och sen duschen!
hörs senare!
xoxo E


 

gud vilken härlig dag!!

Hej Hej bloggen!!

Idag så har det varit full rulle. Vi har varigt sex tjejer här idag Jag, Emma, Matilda, Julia, Hanna & Sara. Asså gud vad kul vi har haft det, vi har typ bara skrattat, solat och badat hela dan och det var varigt jätte fint väder. Tänkte inte berätta så mycket mer utan här kommer massa bilder ifrån dagen i stället :D
xoxo A

Emma & Matilda steker i solen!!


Jag i Matildas brillor ;p


Full rulle :D















Sara & Julia slappar


Stora och lilla Matilda


Julia puttade i Sara med Julias handuk :p














Lördag ¤ Juni

Godmorgon bloggen!
igår var jag en runda i stan. var ju tvungen att hita klänningar och skor. hittade ett par skor som jag ska ha på skolavslutningen och en klänning som jag ska ha på skolavslutnigen. hittade ingen klänning i stan till konfirmationen så när jag kom hem beställde jag en på nätet istället, hoppas bara den passar!

Idag då blir det poolhäng hemma hos Amanda hela dan fram till fyra någon gång. sen hem och ducha och sen iväg till stan hem till kompisar, Mysigt!
xoxo E

äntligen sommar!!

Hej Hej solstrålar!!

I morse var jag inne i Trelleborg för att försöka hitta en klänning och det gjorde jag också :D. Så himla skönt för nu har jag allt fixat. Jag hittade även en jätte snygg vit magtröja och en blus (kommer bilder sen)  Så det blev lyckat. Sen har jag bara legat och solat här hemma, badat och bara tagit det lugnt :) Vi har ungefär 28 grader i poolen nu men det kommer nog bli närmare 30 grader snart om det fortsätter att vara såhär fint väder :) För jag tycker ju så klart att det är skönast med 30 grader eller mer :p. I morgon så kommer Emma, Matilda, Julia, Sara och Hanna hit så vi ska bara bada och ha det skönt och sen fyller ju jag år på måndag :D. Puss & kram.
xoxo A


Mycket vacker :p

Torsdagen Den 2 Juni

Hej hej bloggen!
Idag har det varit en jätte lyckad dag! Först var vi i hallen klockan halv 11 för träning. Efter träningen mötte Emma och jag upp Amanda, Julia, Louise, Hanna och Sara och stack till stranden och låg där och stekte några timmar. Efter det så stack vi till Pointen och käka glass. Sen skulle typ alla hem för utom jag, Emma och Amanda då åkte vi hem till Amanda och bada i hennes pool. Här kommer en bildbomb från dagen! Amanda har en undervattenskamera så där är en del coola bilder under vattnet!
XOXO M<3
STRANDEN!!<3
HOS AMANDA!!<3

1 juni

Hej Hej!!

Har varit en riktigt chill dag idag. Vi städade bara lite på hemkunskapen eftersom det snart är skolavslutning, gud vad jag längtar :)
Idag så kom min klänning som jag hade beställt från Nelly.com men den var inte alls som jag hade tänkt mig :( den var helt genomskinlig och den skulle vara vit men det var den inte så nu måste jag ut och leta efter en ny :p pallar inte. sen fick jag lite grejer från HM bl.a en byxdress, den var riktigt skön och jätte bra att ha nu i sommar :) sen kom min bikini och ja den passade också. Idag så fick jag reda på att jag har ett starkt VG i biologi så jag blev jätte glad och sen ett starkt G i kemi men är ändå nöjd för det är det ämnet som inte intresserar mig speciellt mycket :p och sen på slöjden så skrev vi utvärdering om vilket betyg som vi tycker att vi är värda och när hon läste mitt sa hon att det var skit bra så nu hoppas jag på det.

I morgon blir det träning på morgonen och sen stranden med kompisar mysigt. hoppas bara att det blir fin väder,puss
xoxo A


Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0