Valborg i Belgien..

Hallå!
Idag är det Valborg och jag chillar just nu här i belgien, tyvärr tror jag att det blir en rätt tråkig men lugn Valborg här nere. Vi ska bara titta på ett bål vid skandinaviska skolan och chilla. I alla fall så shoppa jag igår! 3 linnen och en jeans väst så det var väl lyckat. Hoppas ni får en bra Valborg!

Kram Julia.


29 April 2012

Hej hej bloggen!♥
Hemma nu efter en mysig helg i Göteborg. Har inte bloggat så mycket eftersom jag ville passa på att umgås med släkten som jag inte träffar så ofta. Första natten mellan fredag och lördag så sov vi hos min pappas kusin som precis han fått en liten son som heter Vilgot och är supergullig. Andra natten så sov vi hos min farfars syster och hennes man som har ett stort hus mitt i Göteborg. Vi hann tyvärr inte gå på Liseberg men vi såg fyrverkerierna de hade eftersom att det var premiär igår för parken. jag har haft en jätte mysig helg men det är jätte skönt att vara hemma. Som man brukar säga: borta bra men hemma bäst! Nu ska jag snart sticka och träna med laget och sedan ikväll ska vi tjejer nog hitta på något. Är ju lediga imorgon med!
Puss och Kram Matilda♥




Bild på söta lilla Vilgot!♥

Solig söndag!

Hej bloggen!

Idag började jag min dag med att gå upp kl tio och äta frukost sen gjorde jag mig i ordning och så. Har gjort lite på mitt so arbete men det e så himla tråkigt och det känns som att jag inte kommer någonstans så då gick jag över till min förbannade stickning men det känns ungefär samma där, längre har jag typ inte kommit idag. Vet inte riktigt vad jag har gjort hela helgen... Men ändå går det så himla fort. Om ett tag blir det träning med laget och sen ska jag förmodligen hem till farmor och farfar och träffa mina kusiner och äta m.m ni får ha en bra dag puss och kram Amanda❤


allt möjligt!

hej bloggen!
Eftersom det var ett tag sen jag bloggade så kommer detta inlägget handla om lite allt möjligt.
I går fick vi sluta skolan tidigare än vad vi brukar. Så jag och Julia satt kvar en stund och snackade med vår lärare som ska sluta och sen hade vi följe med Emma och Matilda hem. Vi stod och snackade med dom ganska länge om balen och allt möjligt...o ja på tal om balen så har jag beställt både balklänning och avslutningsklänning så dom lär väl komma någon gång i nästa vecka.
Men ja idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt tror jag eftersom alla är iväg på olika håll som typ Göteborg, Belgien, konfirmation m.m. så jag e lite forever alone idag ;( Men får väl vila upp mig till Valborg få då jäklar ska det bli fest och sen första maj har vi uppvisning med våra tjejer i gympa. Går bara i skolan två dagar nästa vecka eftersom vi är lediga måndag och tisdag och sen är jag ledig på fredag för jag och mitt lag ska och till en skola och försöka lära dom hoppa hopprep. Det var allt jag hade att berätta med kanske skriver lite till senare puss och kram Amanda♥
Bild sen i sommras saknar detta så mycket♥

27 April 2012

Hej hej bloggen!
Äntligen fredag! Började dagen med nationella i Engelska Idag som gick as bra faktiskt. Sen var det bara hem och packa och göra sig i ordning och nu sitter jag i bilen på väg upp till Göteborg. Ska vara i Göteborg hela helgen så kommer hem på söndag. I Göteborg ska jag hälsa på min släkt som bor där uppe. Hörs senare!
Puss och Kram Matilda<3


HEJ

Hej hej bloggen!♥
Har precis varit och tränat och träningen idag gick as bra. Vi tränade satan eftersom det snart är dags för tävling igen. Träningen slutade vid sju och sedan dess har jag duchat och ätit. Imorgon väntar det sista engelska nationella provet som är en uppsats. Kommer säkert gå jätte bra. Efter det så åker jag och min familj till Göteborg i helgen för att umgås med vår släkt som bor där. Nu ska jag kolla runt på lite klänningar inför balen och sedan kallar så småningom sängen.
Puss och Kram Matilda♥




Bild på mig och Tyson sen i somras!♥


26 April 2012

Hej hej bloggen!
26 April Idag vilket innebär att det bara är en månad kvar till balen. Slutade skolan lite över två och sedan dess har jag pluggat och ska snart plugga lite till och senare ikväll blir det träning med laget!
Puss och Kram Matilda<3



Bild på mitt underbara lag!<3


25 April 2012

Hej hej bloggen!♥
Idag slutade jag skolan vid tre och nu har jag precis ätir och innan dess har jag pluggat matte inför matte provet som vi ska ha imorgon. Nu har jag precis satt mig vid datorn för att ta tag i mitte so arbete om andra världskriget. Inte jätte kul men det måste göras det med. Ikväll väntar middag hos Petra och senare ikväll blir det Greys Anatomy.
Hörs senare!
Puss och Kram Matilda♥

Här kommer en bild från i somras när vi var i Spanien♥

24 April 2012

Hej hej bloggen!
Efter att ha överlevt en lång dag i skolan idag så var det bara hem och sätta sig med matten eftersom vi har matte prov på torsdag. Efter pluggandet så stack jag och tränade och jag vet inte vad som hände men jag är så jävla slut. Mer slut än vad jag brukar vara. Nu sitter jag och kollar på desperate housewifes och äter glass. Hörs snart!
Puss och Kram Matilda<3


NM❤

Hej bloggen!
Har varit i väg i Danmark med laget och tävlat NM hela dagen. Det gick inte så jätte bra men jag hade jävligt kul ändå. Här kommer lite bilder från dagen, vissa finare än andra.. :)


20 April 2012

Hej hej bloggen!
Sitter i skolan nu och har håltimme. Ska snart ha spanska sedan lunch och efter det teknik. Ikväll blir det mys kväll hemma med film. Imorgon åker vi till Danmark för att tävla i NM. Ska bli kul men måste gå och lägga mig tidigt så jag är utvilad tills imorgon! Man ser ju klart vilka skor som är poppis! Haha!!
Puss och Kram Matilda<3


Fotboll!

Hej bloggen!

Idag har vi haft engelska nationella prov hela förmiddagen. Vi slutade elva och sen åt vi snabbt eftersom det vad god mat. Efter det pallade vi inte åka hem så satt och snackade och sen hängde jag och Julia med några killkompisar till IP och spelade fotboll :D e hemma nu så det blir lite plugg innan träningen ikväll puss & kram Amanda❤


Lång dag!

Hej bloggen!
Det var ett litet tag sen jag bloggade nu med det blir ett litet inlägg då och då. Det har varit en riktigt lång dag i skolan idag och det har gått så långsamt. I morgon är det onsdag och snart kommer min älskade helg som jag längtar, varje dag, varje vecka haha. Ska och träna sen så vi hörs senare. Här kommer några bilder som jag och Emma tog hos hanna för ett tag sen. puss & kram Amanda♥

15 April 2012

Hej hej bloggen!
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har läst min bok och ny har jag bara 90 sidor kvar så det går framåt. Nu ska jag snart och träna! Så här såg jag ut igår. Hörs!
Puss och Kram Matilda<3


Rolig kväll!

Hej bloggen!

Gud vilken kväll det var igår asså. Vi hade så jäkla kul och men sjukt roliga folk haha. Detta var nog bästa kvällen på länge. Tack alla! Är däremot lite trött idag och har lite huvudvärk hehe men det var det värt. Idag blir det lite plugg och sena träning så vi får hoppas att det går bra puss & kram Amanda

Jag och Emma dansar på bordet :D


Jag har fan alltid otur!

Hej bloggen!

Lördag idag, igår skulle jag varit med och sett hungerspelen men kände mig helt off, hade ont i huvudet som typ alla andra jag känner plus att jag var över trött. Så det blev inget med det. Istället låg jag hemma chillade och kollade let's dance. Ja å så ser jag en tjej som faller så bakåt i dansen när hennes partner fångar henne och då får jag för mig att prova det men när min pappa ska fånga mig så halkar han och jag ramlar och slår mitt lilla huvud i golvet, vet inte riktigt om jag fått en liten hjärnskakning eller något för har fruktansvärt ont och mår lite illa men jag svimmade ju inte så ja..? I alla fall så händer det alltid mig något innan jag ska tävla detta hände nu och jag ska tävla om en vecka och behöver träna jätte mycket ju.. När vi skulle till EM i Ungern skadade jag handleden m.m
Har inte tid att va sjuk så nu ska jag försöka va som vanligt och hoppas på att det hjälper. Skulle hem till Sara ikväll med massa folk och vill ju så gärna så får se hur jag känner mig i kväll. Puss & kram skumbanan💗Amanda
Foto på min fina fläta som Emma gjorde på mig igår


The Hunger Games

Hej hej bloggen!
Har precis varit på bio med kompisar och kollat på hunger spelen. Jag tyckte att den bar bra men det fanns lite läskiga scener där man nästan hoppa flera meter. Jag gå och lägga mig nu så att jag är pigg tills imorgon. Hörs då!
Puss och Kram Matilda<3


12 April 2012

Hej hej bloggen!
Idag gick vi bara i skolan fram till lunch och efter detåkte jag hem och pluggade lite och sedan var jag och tränade. Ska tävla nm nästa lördag så ligger i hårdträning nu. Imorgon är det fredag äntligen! Då ska jag gå på bio med tjejerna och se hungerspelen. Har hört att den ska vara bra så vi får väl se. Nu ska jag läsa min bok som jag ska ha läst ut till nästa vecka men det känns som om den aldrig tar slut. Tyvärr så funkar det inte att ladda upp bilder så jag får köra utan. Hörs senare!
Puss och Kram Matilda<3


Träning med laget❤

Hej bloggen!!

Nu ska jag strax och träna med laget, känner mig lite stressad eftersom vi ska tävla nästa helg men det går säkert super. Puss&kram Amanda


Döds huvudvärk!

Hej bloggen!

Tänkte bara säga att jag lever typ.. Har världens huvudvärk :( har nog aldrig haft såhär ont. La mig när jag kom hem sov tills jag skulle äta, åt och la mig igen. Kul. Kan inte bli sjuk nu, har verkligen inte tid med det. Hoppas ni har haft en bra dag. Imorgon slutar jag skolan efter lunch så det är skönt, puss&kram Amanda


STYLE BY TYRA

Tänkte visa vad jag köpte i Norrköping på STYLE By Tyra! De hade mycket fint och jag hade kunnat köpa nästan hela affären om jag haft råd!


Bild 1: en donut som man gör suoersnygga knutar med.

Bild 2: en earcuff med stjärna på.

Bild 3: en dubbel earcuff med kedjor på.

Bild 4: en guldig halsring.

Bild 5: ett svart armband som det står forever på.


Spanien!

Hallå!
idag chillar jag bara efter ett möte med klassen som gick bra! Så har jag pluggar lite också, längtar till helgen men ni får lite bilder från Spanien!

Julia.


10 Mars 2012

Hej hej bloggen!
Idag slutade vi vid lunch och efter det åkte jag hem och började läsa en bok som ska vara utläst näst vecka så jag får väl lägga på ett kål! Nu sitter jag och kollar på OC men ska snart dra iväg på ett möte med min klass. Hörs senare!
Puss och Kram Matilda<3


8 Mars 2012

Hej hej bloggen!
Idag har jag varit på påsk middag nummer två hos farmor och farfar. Det var mysigt men kommer rulla fram efter all påsk mat. Nu sitter jag hemma hos Hanna och ska spendera min kväll här. Hår kommer en bild på hela kusin skaran.
Puss och Kram Matilda<3


Glad Påsk!

Godmorgon bloggen!
Påsk afton idag! Det tror man inte när man kollar ut genom fönstret för hän snöar det nämligen. Nu på morgonenhar jag bara legat framför tv och slappat men nu är det snart dags att göra vi mig för ikväll väntar påskmiddag med släkten! Bild på mitt påskägg som jag fått! Hoppas påskharren kommer till en med!
Puss och Kram Matilda <3


Hannas sweet sixtenn

Grattis Hanna idag är det din dag och jag hoppas att du har haft en underbar dag!
Puss Matilda♥


Style By Tyra Presenter

Hej hej bloggen!
Kom på att jag har glömt att visa upp mina presenter som jag fick av Emma när hon kom hem från Norrköping! Emma köpte presenter till mig från Style By Tyra butiken i norrköping.
Jag fick:
En donut som jag använde igår!

 En earcuff med hängande diamant

Och enkla ringar i olika färger

Puss och Kram Matilda♥

6 Mars 2012

Hej hej bloggen!
Fredag idag. Najs! Nu är det bara 3 dagar kvar av lovet och sedan ska jag tillbaka till skolan men nu är det ju bara 7 veckor kvar till sommarlovet. Idag har jag varit i stan och shoppat. Dock blev det inte så mycket shopping utan det blev bara en tröja. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt och kolla på film och mysa framför tv:n. bild på tröjan jag köpte idag!
Puss och Kram Matilda♥


Tjejmiddag!

Hej hej bloggen!
Har varit på tjejmiddag hos Hanna för hon fyller år imorgon! Imorgon ska jag åka till stan men nu ska jag gå och lägga mig! Fler bilder från tjejmiddagen kommer imorgon. Hörs senare!
Puss och Kram Matilda<3


3 April 2012

Hej hej bloggen!
3 dagen i april idag och jag känner att tiden går väldigt snabbt nu vilket är skönt eftersom vi går mot sommar! Idag har det varit sol här i Skåne men det har också varit svin kallt. Idag har jag umgåtts med Hanna och Sara och vi har inte gjort så mycket bara snackat käkat glass och sedan druckit te och myst. Nu ska jag snart åka och hyra fil och sen blir det att mysa framför tv!
Puss och Kram Matilda <3


Nu har vi gjort Norrköping!

Hej bloggen!

Vi har haft två sjukt roliga dagar här fulla av shopping, och vi har även träffat min släckt som bor här en del. Igår var vi och shoppade på ett center som hette Ingelsta center. Och där köpte vi en del. På kvällen var vi hos min moster och mina kusiner och umgicks och åt m.m. Jätte mysigt. Sista dan idag. Vi gick upp vid nio och har gått och shoppat och fikat hela dagen. Sen gick vi och kolla och tog bilder där Tyra Sjöstedt brukar ta sina outfit bilder när hon är i Norrköping och sen sist men inte minst så blev det en liten runda till Style by Tyra. Nu vankas mormors över goda pannkakor sen går tåget halv fem puss och kram från oss/ Amanda & Emma ❤


STYLE BY TYRA

Hej hej bloggen!
Idag gick vi upp klockan nio för att hinna med shopping! Hann med både sbt och köpcentret idag! Imorgon går tåget vid halv fem så imorgon gör vi stan!
XOXO E&A


Dagens outfit och lunch

Hej hej bloggen här kommer dagens lunch och outfit. Ska snart sticka iväg och vara tränare. Bloggar mer sen!
Puss och Kram Matilda<3


1 April 2012

Hej hej bloggen!
Jag suttit på tävling hela dagen idag och tjejerna var super duktiga och tog flera medaljer. Nu ska jag snart sticka iväg och träna och sen idag blir det slappe söndag. Så himla skönt att man kan gå och lägga sig utan att skänna söndags ångest!! Hörs senare!
Puss och Kram Matilda! <3


På tåget!!

Hej bloggen!

Nu sitter vi på tåget och det rullade precis ut från stationen. Nu väntar en fyra timmar lång tågresa woohoo!! Så ha det så bra där hemma så hörs vi om ett tag. Puss&kram Emma&Amanda❤


Norrköping nästa❤

Hej bloggen!

Jag hade en sjukt kul kväll igår med alla. Idag bär det av mot Norrköping med Emma men innan dess är det packning, promenad med Tyzon och dusch som väntar, hörs senare puss&kram Amanda


Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0