Lunch<3

Hej hej bloggen!! Här sitter jag med Emma, Matilda, Julia & Louise i soffterna och snackar och nördar ni vet vad. Det var pyttipanna idag och jag gillar verkligen inte det så idag har jag ändast ätit ett knäckebröd till lunch lyckat liksom jag känner mig så mätt ;p ska snart kolla på film på non och senare ska jag hem till Emma och Matilda som vanligt alla underbara måndagar not. Hoppas ni har det bra och inte hade lila äcklig mat som vi xoxo A<3

HejHejBloggen<3

Hej på er!!

Den här helgen har varigt helt galen. Först i fredas så hade vårt gang och några till jätte kul och sen jätte mysigt haha<3 sen på lördan så vaknade jag och Emma ganska sent och och gjorde jätte goda bullar i ugn till frukost, och snackade och gjorde oss i ordning sen var det dags för mig att göra mig i ordning lite till eftersom jag skulle på "partay" till min kusin Sofia som fyllde 19 år vi hade jätte mysigt och det var verkligen en lyckad kväll och natt kanske man ska säga eftersom vi var hemma ganska sent ;p och idag så har jag varigt hemma hos Emma & Matilda med Julia och snackat om alla våra roliga problem och massa skit så klart :) sen var det dags för träning med tjejerna och Julia var där och kollade på för första gången, och jag höll på att somna så trött jag var men det gick ändå. Efter det hade vi en tränings timme till där Liv kunde hjälpa oss och det här var verkligen den bästa träningen ever jag är så glad hoppas ni också är det. Men nu ska jag hoppa in i duschen och kolla på solsidan om en stund det är så jäkla ballt ha en bra kväll.
kommer några bilder från helgen<3
xoxo A




Jag i Emmas skit snygga jeans<3

Emma var en aning godis sugen ;)

Hemma!

Hej Hej bloggen!
hemma nu efter två timmars hård träning! vi va jätte duktiga idag och kämpade på bra:) har precis hoppat ur duschen:) men måste gå och äta nu.
Hörs imorgon!
xoxo E

Bilder från idag<3


Pink!<3

Hej Hej bloggen!
nu har äntligen Amanda och Julia kommit:)
Här kommer två bilder på mig och Amanda som vi precis tog!
xoxo E&A


som ni ser har både jag och Amanda lyckats sätta på oss rosa kläder!<3


Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
hann inte blogga så mycket varken fredag eller lördag. hela den här helgen har varit helt fullspäckad. på fredagen var jag med tjejerna och träffade lite kompisar:) sen sov jag över has Amanda:) på lördagen åkte jag till stan, det gick inte så jätte bra hittade bara en svart trikåkjol och så köpte jag ett nytt puder för mitt gammla var slut. idag är det söndag det betyder att det är dags för två timmar träning med mitt undebara lag<3 men innan det ska jag nog va med tjejerna lite om sömntutan Amanda vaknar nångång:) nu måste jag gå och fixa mig, kan ju inte gå i pyjamas när tjejerna kommer:)
hörs senare:)
xoxo E



Jag och Amanda inne på M&Q<3

Lördags kväll :)

godkväll :)

Länge sen jag blogga, kanske för att vi har haft skola och massa läxor. Jag förstår inte vad läxor ska vara bra för? Eller skolan :) Som Billie Joe Armstrong sa : '' School is for practise. Practise to be perfect. But you can't be perfect. So why practise?'' Tror det var något sånt :p. Sanna ord i alla fall :) Nu nördar jag spotify med bandet Simple Plan och tittar när min bror spelar xbox 360 :) Han ser as rolig ut .. Igår kväll så sovde matilda över hos mig och vi var as trötta efter den kvällen. Man blir trött av film... Nu ska jag nog bara chilla och kolla på tv. Fast på lördagar finns det inget bra tyvärr.. Eller JO!! Fångarna på fortet final! Min lillebror påminde mig på morgonen.. haha han har mer koll än jag. Hoppas ni får en bra lördagskväll!

xoxo J :)

   hittar bara denna bilden på mig och matilda båda 2 på samma foto :)

Läget?? ;)

Hej Hej!! Här sitter jag och Emma hemma hos mig och gör att mellan himmel och jord och skrattar konstant hela tiden ska snart äta hemlagad piza sen ska vi käka godis så det dprutar ur öronen och sen hem till julia och Matilda som är hos Julia och spela dance på hennes Wii och senare i kväll ska vi träffa lite andra kompisar och någon gång i natt ska jag och emma sova hemma hos mig. Hoppas alla har en lika underbar helg som vi<3 xoxo A<3

Fredag!!

Hej Hej blogen!
idag är det FREDAG! dagen i skolan har varit hur flummig som helst vi har bara tramsat och skrattat hela dan:) slutade klockan tre idag sen åkte jag hem och packade. så nu sitter jag här hemma hos Amanda och hon nördar spel på min Iphone<3 ikväll ska vi träffa lite kompisar och ha skoj:) sen ska jag sova hos min ABV Amanda, mysssiggggt>3

xoxo E
jag och Amanda förra fredagen!<3

Igår :)

Hej Hej bloggen!!!

igår så hade vi handbolls turnering och jag och Emma var ju inte i samma lag men vi åkte ut ganska fort båda två. Men mitt lag vann över Emmas lag ialla fall med 7-3, ganska bra faktiskt haha ;p Sen hade vi trampet, och aerobic och det var verkligen kul, men man saknar ju gympan lite nu. Sen när vi slutade kl 3 så tog vi bussen hem till Emma och Matilda och chillade pluggade lite, åt soppa och åt super goda pannkakor till efterrätt sen skulle vi iväg och träna igen (hopprep) med laget kuuuuul :) kommer lite bilder från när Matilda somnade och när Emma "pluggade" haha ha det så bra <3
xoxo A

Så söt<3


vissa är ju koncentrerade :)

jag vet fin bild va :) Det var efter turneringen så vi var helt slut<3


skola skola skola :)

Hej Hej !!!!

Idag har jag varigt i skolan som de flesta andra och inte gjort för mycket. Kommit hem pluggat och sånt tråkigt sen var jag tvungen att vila lite så då gjorde jag dom fina bilderna nedan på picknik<3 ja har precis lärt mig hela so:n nu om man kan säga så, och jag har inte så mycket mer att säga förutom att jag tycker att ni ska heja på mitt lag  morgon på handbolls turneringen. Jag är ju Danmark och dom vann ju på den "riktiga handbollen eller hur ;)" så jag tror att vi vinner
xoxo A<3





Onsdag!

Hej Hej bloggen!
idag hade vi bara tre lektioner så himmmmla skönt:) efter skolan var jag tvungen att åka hem och plugga efterson vi har stort so prov om alla världsdelar på fredag:( imorgon ska vi har handbolls turnering med mixade lag från alla åttor i en och en halv timme och sen efter det ska vi ha aerobic och hoppa trampet, skojjjjj:) så ni får hålla tummarna att mitt lag vinner. hörs imorgon:)
xoxo E

 

Bullar:)

Hej Hej bloggen! Har precis haft hemkunskap och sitter nu i skolans café del och myser:) på hemkunskapen idag bakade vi hälso bullar. De blev jätte goda:) så eftersom det är nasigoreng idag i skolan till lunch så får vi äta våra bullar hela dan! Hörs senare:) xoxo E

Min göra ingenting dag!!

Hej Hej bloggen!!

Jag igen. Min dag har sett ut typ såhär jag har gjort ingenting.




Idag har varigt en grå, regnig & tråkig dag för det är ju aldrig kul att vara sjuk och det är ju inte kull att sitta hemma helt själv utan sina kompisar men jag mår bättre nu och ska till skolan i morgon och vi ska baka bullar på hemkunskapen så det kan man ju bara inte missa
xoxo A<3

Tisdag!

Hej Hej bloggen!
kom hem från skolan för ett tag sen. vi slapp mentorn idag så fick slute tidigare. Amanda var ju sjuk idag så det blev inte så mycket trams som vanligt:) men har precis pratat med henne och hon kommer till skolan i morgon:) men måste gå nu ska snart åka och träna så vet inte om jag hinner blogga sen men annars hörs vi ju i morgon:)
xoxo E



Bild från en soptunna vid bussen, tyckte att den var så fin så var bara tvungen att ta foto på den<3


Hatar att vara sjuk ;(

Hej Hej bloggen!!

Idag är jag hemma och är sjuk inte alls roligt. Jag har jätte ont i huvudet och i halsen men jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan i morgon eftersom onsdagar är ju den roligaste dan :) Jag hade inte tänkt göra så jätte mycket idag. förutom att jag måste plugga lite, har ju så himla mycket att göra i skolan. Lärarna tar nästan kol på oss haha, men nu är det ju bara några veckor kvar till ännu ett lov ska bli riktigt härligt. Här kommer lite bilder från igår.
xoxoA<3


Såhär ser det ut när emma Bloggar<3



Och jag var jätte trött hemma hos Emma igår efter skola :)

HEJ!

Hej Hej blogen!
kom hem från träningen för en stund sen. idag var ju hela laget sammlat med Olivia som kommit hem från Thailand. så nu blir allt som vanligt. gick jätte ba idag på träningen!:)
nu ska jag gå och duscha, fixa naglarna och fixa mitt hår:)
hörs imorgon!:)
xoxo E











Bilder från läxhjälpen förra veckan. vi hade lite tråkigt så vi provade Jakobs nya glasögan. Snygga!:)


Måndag!

Hej Hej bloggen!
måndag idag!:(
så himmmla jobbigt att gå upp efter helgen! jaja dan idag har varit helt okej. vi fick faktiskt god mat idag i skolan för en gångs skull. sen så har Jag och Amanda lyssnat på musik ock tramsat hela dan!:) nu måste jag gå för ska va och träna om en halvtimme och ha möte med laget. så bäst att inte komma försent!:)
Hörs senare!:)
xoxo E



Jag och Amanda! ABV!<3

Söndag 23 Januari!

Hej Hej bloggen!
äntligen är viruset borta! så nu kan jag blogga som vanligt igen. har haft en väldigt bra helg och gjort en massa roliga grejer! alla andra har ju redan skrivit vad vi gjort så det behöver vi inte ta en gång till. idag har jag typ pluggat hela dan och sen var det två timmars träning. det gick jätte bra idag på träningen så det var bra.nu måste jag gå och fixa lite inför imorgon och sen gå och lägga mig. 
Godnatt på er! 
hörs imorgon:)
xoxo E



Bild på mig och Amanda från igår!<3


Dumma tagenter :(

Hej :)

Känner mig helt slut efter denna helgen. Fredag var vi på Santa Lucia, lördag servera och idag var jag på max hamburgare och hjälpte till för att få våra sponsor pengar :). Mitt tagentbord är helt konstigt.. Typ mellanslag måste man trycka in as hårt :s. Men annars allt bra. Ska till tandläkaren imorgon..... Hoppas de inte hackar på mig för mycket. Fast jag sköter det bra, annars hoppas jag att jag klarar so-provet på fredag måste plugga imorgon :s. Typ värsta dagen imorgon, slutar skolan vid 4 och sen träning 5, sen gitarr sen äta sen plugga.. Jaja, ska inte överarbeta er hjärna med mitt jobbiga schema :)

xoxo. J :D



  .. Servering i Lördags :)

60 års fest :)

Hej hej bloggen!!

Igår var vi på Emmas och Matildas farmors 60 ås fest och serverade. Vi hade jätte kul det började med att vi skulle ta emot alla gäster och servera dom champagne det var ju inte så svårt. Men sen skulle vi servera vitt/rött vin och sprit m.m. och jag skulle ta det röda vinet och jag blev helt nervös för det är ju lite pinsamt om man spiller ;p men det gick jätte bra sen fick vi ta en liten paus och äta lite buffé "jätte gott". Sen var det dags att samla in tallrikarna igen och ut med nytt så vi hade hela tiden att göra :) Ja jag måste ju berätta om efterrätten, först var det glasstårta med choklad, vanilj & maränger, efter det var det världens godaste mandel tårta och en till tårta men det vet jag inte vad det var. Rena lyxen att vi fick äta allt detta även fast vi var där för att hjälpa till :) det var väl det vi gjorde sen när alla gästerna gick så stannade vi kvar och plockade av allt från bordet och körde lite hänga gubbe vi skrattade konstant hela tiden. När vi sen skulle hem så åkte jag och Emma med deras pappas kusin och hennes sambo hem till dom och var där en stund det var det vi gjorde igår och så kommer det några bilder :)
xoxoA<3






Fest!!

Hej Hej bloggen! Idag är det min farmors 60-års fest som gäller. Jag har målat naglar och sminkat oss hela dan! Har fotat Dagens outfit och bilder från veckan och så men eftersom vi har dator virus och det går inte att lägga in bilder från iphonen får ni det en annandag. Förhoppningsvis imorgon:) xoxo E

världens bästa lördag<3

Hej Hej bloggen!!

nu sitter jag här helt yr vaken och har precis gått upp. I går hade vi så himla mysigt och så himla roligt vi cyklade först och hyrde film och köpte massor med godis sen cyklade vi och åt. Vi satt där i typ två timmar och det var verkligen mysigt och sen skulle vi cykla ända hem till mig som var mindre mysigt, eftersom det var ju så himla kallt. Filmen vi hyrde var skit bra så det blev en jätte lyckad kväll även om Julia tyvärr inte kunde följa med oss hem och kolla på filmen. Men vi hörs senare
xoxo A<3


kommer lite bilder från igår :)





kommer finare bilder ses av Emma & Matilda<3

Trött!

Hej hej bloggen sitter här hemma hos Amanda och bara chillar. Vi har kommit fram till att vi har hunnit med jätte mycket saker idag. Först var det ju skolan till klockan tre sen cyklade jag, Emma och Amanda hem till oss och julia tog bussen hem till sig hon skulle hem och packa för hon skulle till sin pappa. efter det så kom Julia hem till Amanda och under tiden hon packade hade vi hunnit hem till Amanda så då var hela gänget samlat igen. Hemma hos Amanda så chilla vi bara och sen hade vi ganska mycket att snacka om. Vid sex cykla vi till Santa lucia där vi satt och ät och bara snacka och hade det jätte mysigt. sen cykla jag, Emma och Amanda hem till Amanda och nu har vi varit här hemma och tittat på en jätte bra film. Filmen hette I min vildaste fantasi. jag rekommenderar den starkt den var jätte bra. Imorgon ska vi servera på farmors fest kommer bli så himla ball kommer komma upp jätte mycket bilder från det sen. Nu ska jag gå och chilla med de andra.
XOXO M<3

Så jävla ballt<3

Hej Hej bloggen!!

Nu sitter jag med tjejerna och vi lyssnar på musik och snackar lite. Vi ska nog köra och äta om en liten stund och sen ska jag, Emma & Matilda hem till mig igen och kolla på någon film som vi ska hyra och proppa oss fulla med godis och sånt skräp. Sen i morgon ska vi hem till Emma och Matilda först sen ska vi till deras farmor som fyller 60 år och servera där ska bli grymt kul :) Jag och Emma har serverat på en fest innan men inte Matilda och Julia så det blir något nytt för dom ;p har inte jätte mycket mer att skriva om just nu men det kommer väl lite mer bilder på denna kvällen i morgon
xoxo A<3

Här kommer lite bilder från idag och igår<3







Fredag!!

Hej Hej bloggen! i dag är det FREDAG!! ska ju ha myskväll med tjejerna idag och käka på restaurang och hyra en film. sitter här hemma hos Amanda med Julia och Matilda nu:) på vägen hem hade jag och Amanda en nära döden upplevelse, haha:) kommer mer uppdate sen eller imorgon:)
xoxo E

Dator virus!!

Hej Hej bloggen! Har precis duschat och gjort klart inför imorgon. Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från elevens val när vi provar glasögon. Men eftersom vi har fått virus på vår dator så blir det en tråkig mobil blogg utan bilder:( Jaja men vi hörs imorgon:) xoxo E

Torsdag 20 Januari

Hej Hej bloggen!
idaag är det torsdag. det betyder att det snart är HELG!!:) imorgon då är det fredag då ska jag och tjejerna åka till pizzerian och käka och sen hyra film och käka massor med godis! sen på lördag ska vi sevrera på min farmors  60-års fest. sen på söndag har jag inte planerat något förutom att ska träna två timmar på kvällen med laget. kul:) jaja idag har skolan fått en ny caf´e del med soffor så där har vi suttit typ hela dan.:) sen hade vi elevens val sist, jag och tjejerna har läxhjälp, men ingen hade typ några läxor så vi fick sluta en kvart tidigare.:)
ska gå och träna om en stund med laget så måste gå och byta om men hörs efter!:)
xoxo E

Lite bilder från idag!<3






Invigning!

Hej Hej bloggen!
tänkte att jag skulle inviga kategorin Dagens outfit!
vet inte om jag hinner ta foto på mig varje dag men ibland. nu ska jag gå och fixa lite  inför imorgon.
Hörs imorgon:)
xoxo E



Tröja: only, jeans: vero moda, smycken: gina och Thomas sabo  

Mörkt ;(

Hej hej allihopa!!
hoppas det är bra med er :) just nu sitter jag här och gör typ ingenting lyssnar lite på musik borde egentligen plugga lite spanska men jag pallar inte riktigt nu. Min dag idag har inte varigt så speciell vi har ju vår chill dag idag så det var skönt kom hem tidigt och allt gick jätte segt så jag har liksom inte hunnit allt det som jag ville men skit samma ;p måste gå in och kolla efter en tröja som jag måste ha nu så vi ses i morgon lägger in lite bilder för att göra det roligare. Det händer ju inte så mycket nu när vi går i skolan så det kommer att bli roligare att läsa i helgen frö då har vi massa saker som vi ska hitta på ;) ( och jag måste ta ett snack med Emma om den fula bilden hon lagt ut på mig ska lägga ut en på henne bara för det haha<3)
xoxo A<3
Gollig!!!<3
På mina super goda muffens som jag bakade igår

Chill dag!

Hej Hej bloggen!
idag hade jag bara tre lektioner. så himla skööööönt:) idag var det också jätte god mat i skolan. brukar ju inte äta något annars efterson vi har skit äcklig skolmat. det var typ kyckling i någon sås med pasta. skitgott!:) slutade gälla fall klockan två idag. efter det gick jag hem eftersom jag har plugg dag på onsdagar för det är enda dan jag inte tränar. så har gjort lite so och matte läxan. Trååååkigt!:( ska gå ner och äta nu. 
Hörs senare:)
xoxo E

Lite bilder från idag!<3


Bild från mitt nya iphone program!<3



Amanda på slöjden!<3


Tisdag den 18 Januari

Idag så har det inte hänt så mycket intressant i skolan. Som de flesta kanske vet är skolan väldigt ointressant och totallt onödig om ni frågar men men jaja kanske kan få nytta av det sen någon gång i framtiden. I helgen på fredagen så är vi inte helt överens om vad vi ska göra men just nu verkar det bara som om vi ska ta det lungt och kanske ska ha en mysig film kväll hemma det var ju ganska längesen sist. Sen på lördagen ska vi fyra tjejer servera på min farmors fest för hon fyller 60 år! Hinner inte skriva så mycket just nu måste gå och byta om har träning om en halvtimme.
                        XOXO M<3


heeeeej

Hallå :)

Länge sen jag skrev på bloggen :p Men man har lixom inte tid längre.. Fotboll och skolan tar upp allt.. men nu hitta jag en lucka så jag tänkte skriva lite om min JÄTTE intressanta dag.(haaah) Haft skola och sånt trevligt+ som emma skrev i förra inlägget vi är oense om hur vi ska göra i helgen. Men jag tror att allt har fixat sig.. Man måste offra sig lite. Fast de får de andra också göra haha. Men nu ska jag äta hemlagad wook.. hoppas det smakar gott? Ja fotbolls träning idag också så det får jag gå till och träna. Kommer vara helt slut efter dte men jaja, Onsdag imorgon CHILLDAAGEN!! :D

xoxo. Julia


Tja!

Hej Hej bloggen!
idag kändes det lite bättre att gå till skolan eftersom det är tisdag så man börjar komma in i det efter helgen. det har varit en väldigt lung dag idag, inget specielt som har hänt. skulle också planera lite med tjejerna vad vi skulle göra i helgen och det gick ju sådär. med fyra starka viljor är det inte alltid så lätt:) om en stund är det dags för fys träning med laget. kul:)  nu måste jag gå och göra lite läxor. 
Hörs imorgon:)
xoxo E

 

Nu är allt som vanligt<3

Hej Hej
Idag har jag varigt i skolan hela långa gråa dan sen åkte vi hem till Emma och Matilda och åt gjorde oss i ordning sen var det dags för träning :). Vi hade först snabbhets träning i hopprep och sen höll vi i barn gympa för sexårs pojkar. Idag satte all träning igång som vanligt eter jul och allt som har varigt. Verkligen skönt att komma igång igen, jag blir liksom så rastlös annars. Jag har sett att Emma, Matilda & Julia inte har skrivit så mycket idag men dom har väl mycket att göra vi hade ju vårt första prov i dag för denna terminen inte så kul men men annars har det varigt en normal och rolig dag hoppas ni också har haft det
xoxo A<3
Här kommer en fina bilder vi gjorde idag i skolan :)<3

Måndag 17 januari

Hej Hej bloggen!
hatar verkligen måndagar!! det är så himmla jobbigt att gå upp tidigt när man har varit uppe länge och sovit länge hela helgen :) Dan har faktiskt varit väldigt bra, väldigt flammsig men så är det när man är trött. har typ tramsat hela dan:) sen var det träning med laget sååå himla skönt att komma igång med träningarna nu på riktigt. efter det var det dags att träna killarna. som faktiskt var väldig tysta och stilla idag väldigt skönt. så nu är det väll dags för en dusch och förbereda sig lite för imorgon:)
hörs imorgon!:)
xoxo E



En bild som jag gjorde idag med ett nytt program som jag laddat ner till min iphone!<3

God morgon!

Hej Hej

Nu har jag precis ätit frukust. Ska snart göra mig i ordning. Jag har inte så jätte mycket att skriva om just nu mer än att jag ska plugga hela denna dan för vi har no prov i morgon. Vem har prov på en måndag liksom?? jo vi. Sen får jag nog hoppa över träningen för att plugga ännu mer, ja inget roligt händer i dag. Jag längtar faktiskt till sommarlovet nu värme, Spanien med tjejerna, bada i poolen och vara leeeeddiigg!!! det finns inget negativt med lov.
xoxo A<3



Lördag!

Hej hej sitter här framför datorn och bloggar och försöker håla ögonen öppna. Det blev ju ganska sent i gårkväll. Idag har jag varit på dop det var min mammas kusin som har fått en son som ska heta Kasper. Själva dopet i kyrkan var ganska okej det var så himla mycket små barn så i mellan åt  blev det lite kaotiskt. Kasper som då skulle bli dopt var ledsen nästan hela tiden. Men sen på själva festen efter dopet var han hur snäll som helst och grät inte det minsta. Det var ganska mycket folk så jag trodde inte jag sklle få chansen att hålla honom men det fick jag faktiskt och när jag väl höll honom så ville jag inte släppa honom jag ville bara ta med honom hem och fortsätta att gossa med honom. Han var verkligen så söt så man hålla på att smälta. Nu ska jag gå och se om det finns något kul på tv. Hörs snart igen. 
         XOXO M<3 


Helt slut!<3

Hej Hej

Som ni säkert vet så har tjejerna sovit här från igår och vi har verkligen haft det as ball. vi hade några kompisar här i går kväll och vi skrattade typ hela tiden och ja jag orkar inte berätta allt men dom gick hem vid halv ett. Sen gick jag och tjejerna ut och satte oss i bubbelpoolen till två någon gång och det var så himla härligt och vi hade ju en del att prata om där ute.... Sen var vi heeelt slut ;p. Vi gick upp elva idag och fick göra oss i ordning snabbt eftersom Emma & Matilda skulle på dop så nu sitter man här helt själv. Men jag är så himla trött ska nog gå och lägga mig en stund så jag orkar inte skriva mer nu men det kommer lite bilder ( nu längtar man ju bara för mycket till nästa helg)
xoxo A<3



Ball fredag<3

Sitter här med lite kompisar har har as ball skriver mer sen............ xoxo A<3

Hos Amanda!

Hej hej nu sitter man här hemma hos Amanda och väntar på att Julia ska komma så vi kan börja snacka skit och snacka om killar. Såklart! Idag har varit en ganska bra dag inte hänt så mycket. Idag på gympan så krossa Julia mig i pingis. Jag tyckte inte att det var så kul så vi gick och spela rund badminton med killarna istället men då åkte jag såklart ut först. Jaja nu kommer Julia snart ska gå och platta mitt hår sen ska Amanda fixa mina naglar eftersom vi ska på dop imorgon till min mammas kusin som har fått en son som ska heta Kasper ser fram imot att träffa honom och resten av släkten på mammas sida. Ikväll ska vi äta tacos och så har Amandas snälla mamma köpt godis och ostbågar som vi ska kränga.
XOXO M<3

Torsdag 13 Januari

Hej Hej bloggen!
idag har det varit en bra dag. var inte alls trött i morse så det var ju bra :) i skolan blir det bara värre och värre med läxor och prov men som tur är har man kompisar som gör att man över lever skolan. Försöker plugga lite fysik men det går väll inte så jätte bra för jag fattar tya ingenting men jaja :) jadå ska man snart gå och träna med laget, kul!:) imorgon är det fredag och det ska bli en bra dag ska va med tjejerna och sova med dem och då jävlar!:)<3
hörs imorgon:)
xoxo E



bild från i sommras!<3

Hola antes el fin de semana!

Hej Hej

Nu är jag hemma och som ni ser kan jag ju inte slita mig från att skriva överskriften på spanska (lista ut vad det betyder om ni kan haha ;). Har haft det bra i skolan, det har inte hänt så jätte mycket där idag men den fortsätter ju när jag kommer hem så mitt liv blir bara roligare & roligare på helger, lov, raster, håltimmar m.m. och typ tråkigare på vardagarna efter skolan och på lektionerna ;p vet ej om det är bra eller inte. Snart ska jag och träna och sen hinner man inte så mycket mer idag. Men i morgon är det helg och då jäklar ska jag och tjejerna.......
ses i morgon xoxo A<3




Grattis Grattis!

Hej Hej bloggen!
som ni kanske märker blir det inte så mycket uppdatering nu som det blev på lovet eftersom nu är man fullt upptagen av skolan, träningen och pluggandet. Idag ha det varit en skit mysig och rolig dag. Vi har typ bara snackat och skrattat hela dan! efter skolan åkte jag och fika med min familj eftersom min pappa fyller år idag. Grattis Grattis! vi hade köpt en jätte fin tröja till honom i present. sen har jag precis ätit och målat mina naglar, turkosa. men nu måste jag gå och platta mitt hår och fixa inför imorgon. 
hörs imogon:)
xoxo E



En bild på mig, Matilda och pappa på julafton!<3 

Fysik suger!!

Har nu pluggat fysik och franska.. Fattar inget av fysiken! Men, jag börjar förstå så det är bara att plugga lite till .. 4 dagar kvar ju att plugga till provet.. Har varit i skolan och haft as kul! det är ju chill dagen idag med syslöjd och hemkunskap.. och tyvärr fysik. Men annars var allt bra. Har ont från fys träningen igår.. Jag vet jag skriver nog helt ointressant men asså dagen har inte varit en intressant dag utan bara en rolig kul dag :) Det var allt från mig


xoxo J.


En normal skoldag för oss<3

Hej Hej bloggen

Nu har jag precis kommit hem efter  skolan. Vi har haft det ganska bra med håltimme, hemkunskap, NO & slöjd :) ja det har inte hänt så jätte mycket men det var grymt kul på hemkunskapen för alla höll på att skratta och vi hade det jätte mysigt, om man nu kan säga så och sen på slöjden så fick vi sitta och snacka av vår lärare och det gjorde ju vi så klart och vi hördes nog mest av alla och sen missade jag och Julia bussen så vi fick stå och vänta på den i 40 minuter inte alls klantigt. Det var typ min dag men här kommer några bilder
xoxo A<3







Godkväll

Hej hej :)

Nu har man varit i skolan halva dagen och till och med stannat 1 I SKOLAN :O Jag hade väldigt väldigt viktiga ärenden att göra vet ni :P. Skoldagen var lika dryg som vanligt tur att Amanda,Emma och Matilda gör så man får skratta hela tiden och skolan blir roligare .. på ett vis .. Jag har tränat fotboll, eller jag träna FYS. Jobbigt.. Jag trodde jag spela fotboll inte gick på gymet? Jaja, nu är jag också jätte duktig och äter kakor efter träningen.. Imorgon ska jag skippa hemkunskapen (YES och nej :() ska till odontologen.. det svenska ordet är ''tandläkare'' :) De ska fixa min tandställning.. Jag ''råka'' äta en godsibit och typ en bit av tandställningen lossna men nu har jag lärt mig min läxa! Ska aldrig äta godis mer. Det löftet kommer jag aldrig klara.. Choklad är väl inte godis? Jaja, det var allt..

xoxo J.


mina vänner kommer hata mig för jag la upp den här bilden.. Men jag måste tvunget :) Som kanske ni inte vet är detta världens bästa band..

SUM 41 !

Hatar att plugga;p

Hej Hej
Asså jag sitter här och försöker förstå matten men jag fattar ingenting eller jag fattade för en kvart sen men nu är jag så himla trött så jag pallar inte mer och jag och matte är inte så himla bra kombination men skit i det klockan är typ halv nio så nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag försöka somna med all min huvudvärk men jag hoppas att alla andra mår bra i alla fall ja och sen i morgon har vi en chill dag för då har vi bara hemkunskap, NO & slöjd vi ska baka småkakor och jag hoppas att jag blir klar med min väska kommer bilder på det sen:)
xoxo A<3

mina underbara läxor ;)


HejHej!

Hej Hej bloggen!
Kom hem ungefär en timme sen från gymmet va där nästan två timmar och det gick skit bra. har duchat och ätit precis. nu ska jag fixa håret och fixa lite inför i morgon sen kanske titta lite på tv och sen gå och lägga mig om typ två timmar. hörs imorgon:)
xoxo E

 

helt slut!

Hej Hej

nu har jag typ precis ätit  mellis, vet att det är lite sent men jag var hemma sent idag. Men det har varigt en ganska rolig dag idag har inte hänt så jätte mycket men vi har kollat på en film sen har vi skrattat och nördat  iphone spel ;) ja och sen stannade jag och Julia kvar på skolan i nästan en timme och snackade med några kompisar (jag fattar inte hur men pallar sitta kvar på skolan) men vi gjorde det i alla fall och vi hade mycket att prata om haha hade skit kul :). ja jag var hemma vid kvart över fyra och nu ska jag sätta mig och plugga lite men ni får ha det så jätte bra
xoxo A;)<3


Höstbild<3


6 månader...

Hej Hej bloggen!
om exakt sex månader från idag sitter jag, Amanda, Julia och Matilda på ett plan på väg till Spanien. det ska bli så himla skoj!! då ska vi sola, bli skitbruna och bara bada hela dagarna. nu måste jag gå och byta om ska till gymmet och träna. tror inte att jag hinner blogga mer idag men vi hörs imorgon:)
xoxo E


 

 


Lunch!

Hej Hej bloggen! Nu har vi lunch här i skolan och vi sitter i biblioteket och nördar oss med våra iphones:) de tre första lektionerna har vi bara flummat och skrattat så vi har ont i magen! Nu väntar språk, matte och mentorsträff. Sen hem byta om och åka en runda till gymmet:) Hörs senare:) xoxo E

Dagen!

Hej Hej bloggen!
idag var det första dan i skolan efter det gick jag och Amanda hem till mig. sen var det dags för träning med laget typ första gången på tre veckor. det gick bra typ första kvarten sen började jag och Sandra dansa och skämma ut oss, som vanligt. ska måla naglarna nu sen ska jag gå och lägga mig om en stund. Hörs imorgon:)
xoxo E


jag i one piece!<3


.. Hej.

Hej :)

Nu har man varit i skolan och fått sina jobbiga läxor. Allting var som normalt..Ja, jag har inte så mycket att skriva om för jag är as trött efter fotbollsträningen, första på 3 veckor! :O Kändes skönt att komma i form igen och träna.. Men jobbigt för nu är jag trött,frysen och ont i bena.. Men så är dte om man vill bli en Messi haha :) (som jag aldrig kommer bli tyvärr för jag är ingen kille :S) Men men, läxa imorgon franska.. Skönt att ah sin nya lärare tbx.. av en konstig anledning lär jag mig mer av henne.. Jaja, ha en trevlig kväll.

xoxo J.


Första träningen efter lovet!<3

Hej Hej

Jag igen ;) nu har jag precis kommit hem från träningen och det var verkligen skönt att komma igång efter ett helt jullov :). Idag så har jag varit hemma hos Emma hela dan och vi har bara chillat + och pluggat i typ 10 min för sen pallade vi inte mer men vi hade en jätte kul träning och eftersom jag har lovat att lägga in bilder så kommer det några här från idag, så det är där vi spenderar mest tid :)
A.

Här är några oseriösa bilder från vår hoppreps träning<3(först Sandra sen Emma, Matilda & jag)










Och sen har vi ju Julia som tyvärr inte hoppar hopprep men hon spelar fotboll<3



Det är dom här sporterna som vi håller på med xoxo A.<3

Inget specielt!!

Tjena bloggen här sitter jag hemma hos Emma och Matilda och vi har precis ätit marengsviss :) och det var skit gott:)men min dag i skolan idag har varit toppen på alla raster och alla dom timmarna som vi suttit i grupprum och snackat haha men ja har nog inte fått så mycket gjort idag. Ja vi ska snart sticka och träna med alla i vårt lag förutom Olivia för hon är bort rest sen ska jag hem och chilla men ni får ha det grymt så kommer det in lite bilder från träningen ikväll. xoxo A.:)<3

Heeej!

Hej hej bloggen nu är första dan i skolan av klarad och allt är som vanligt. Vi fick till och med läxa första dan asså shit man kan ju få ta det lite lungt. Idag har jag som sagt gått i skolan kommit sen hem och ätit och nu är det snart dags för träning med laget. hinner inte skriva mycket mer måste gå och byta om och göra engelsk läxan. Föresten det positiva med att börja skolan är att man kommer närmre sommaren.     XOXO M.

 

 


Hemma!

Hej Hej bloggen!
då var äntligen den första skoldagen slut. såååå skönt!! vi slapp sista lektionen så vi slutade klockan tre idag. vi gjorde inte så mycket idag vi satt i grupprum typ alla lektionen och bara snacka. sen när vi skulle hem hade Amanda och jag följe med Matilda och Sandra hem och vi stod och snacka eller snarare skrek i typ en kvart. nu väntar mellan mål, lite pluggande och sen träning med laget. kula att få läxa första dan lixom. och som vanligt hördes jag och Amanda mest och de är redan trötta på oss, men de är ju bara för de gillar oss såååå mycket :)
hörs senare:)
xoxo E&A

Tramsig bild på mig och Amanda!<3

Tramsig bild på mig och Amanda!<3

Blogg header!

Hej Hej bloggen! Som ni ser har vi en ny blogg header. Den har jätte snälla Hanna Wenhov gjort till oss. Tack så mycket!! Vi har länkat henne så kolla hennes blogg. Hörs efter skolan:) xoxo E

Första dagen!!

Hej sitter här i skolan bredvi emma, Matilda, Julia och några till vi har haft vår första lektion och fått vår första läxa jag tror jag dör och dette är bara första. Men ja det är ball att träffa alla igen. Efter skolan ska vi hem till emma och Matilda och sen ska vi träna med vårt lag jag längtar verkligen och dom som inte vet så tränar vi hopprep men hoppas alla har det bra ses sen xoxo A.

Hej!

Hej Hej bloggen! Ja då sitter man här i skolan efter första lektionen. Är redan trött på skolan och de är fyra veckor till nästa lov. HJÄLP! Har inte kommit på hur man laddar upp bilder på iphone än så det blir ett inlägg utan bild:)

Skola...

Hej Hej bloggen. Gick upp för en stund sen eftersom skolan börjar idag. Är skit trött vet inte riktigt hur jag ska klara av att gå i skolan hela dan. Men nu måste jag gå och fixa mig klart. Hörs efter skolan:) xoxo E

Godnatt!

Hej Hej bloggen! Som ni vet så börjar skolan imorgon. Vet inte hur jag ska klara av det. Kommer säkert få läxor första dan också. Slitkul!! Men livet går ju vidare och imorgon börjar vi träna med laget igen. Det ska faktiskt bli skoj:) om en stund ska jag gå och lägga mig. Blir tidigt idag annars kommer jag dö imorgon. Hörs imorgon och godnatt på er<3 xoxo E

livet fortsätter imorgon ..

Hej hej !!

Nu har jag precis kommit hem från min storebror. Trevligt att träffa de igen :). Har inte så mycket att skriva .. Bara att jag är jäääääääääääääätte nervös för skolan.. Men det är man ju alltid sen släpper det (hoppas jag..) Ska nog se om det är någon bra film på tv.. Kanske kan ta lite popcorn haha ;). Fast imorgon ska jag börja träna igen med fotbollen ska bli skönt.. Har kännt mig som en tjockis de senaste dagarna.Måste ju ha en fin kropp till sommaren när vi tjejer ska vara i spanien och bli bruna och fina. LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR as mycket.. Hoppas alla får en bra kväll och får en blund inatt till skolan.

xoxo J.

                  kan tyvärr inte vrida bilden så ni får nöja er med det :P

Amanda här!!

Hej Hej
hoppas det är bra med alla nu har jag kommit hem från stan med en hel del nytt ( ett par skor, 2 linnen, 2 par jeans, joggingbyxo & en kofta) tror att det var allt. Som ni ser så har jag lagt ut bilder på bara lite av alla våra minnen som vi har tillsammans. Det är allt ifrån när vi gjorde ansiktsmasker till att vi har varit och shoppat och dansat loss med coooool musik haha nä, men alla roliga stunder som vi haft tillsammans. nu ska jag snart ner och äta och kommer nog inte skriva mer föräns i morgon om hur första dan i skolan har varigt efter 2 helt galna veckor.
xoxo A.<3

Gamla Minnen Tillsammans<3

'

Heeeej!

Äntligen hemma efter ett tufft träningspass. Hinner inte skriva så mycket måste äta har inte ätit sen frukost. Jag är nog inte ensam om det här men jag längtar till sommaren eftersom jag vill bli brun och för att då åker jag, Julia, Amanda och Emma till Spanien i en vecka och det kommer bli den bästa veckan på hela sommaren. XOXO M<3

Godmorgon/God eftermiddag?

Hej! Vakna klockan 12., så jag har sovit bort hela dagen :P. Men jag ska i alla fall till min storebror idag och chilla :). Jag har sett att alla mina buddies har skrivit i sina inlägg att snart kommer skolan och det kommer bli ett helvete. Men lixom se det possitiva? :) .. Ja, jag kommer inte på något men något possetivtmen något possetivt måste det finnas. Aja, nu sitter jag och dunkar musik som alltid. Hoppas ni får en trevlig söndag!


xoxo J.

myspys med one piece sista dagen på lovet..? SJÄLVKLART! :)
                                                                          

Godmorgon!

Hej har precis vaknat och käkat frulle. Idag ska jag ta en runda till gymmet och sen bara chilla eftersom det är sista dagen på lovet. Jaja men nu måste jag gå och göra vi mig mamma kommer om en halvtimme och hämtat oss. Eftersom det inte funkar att ladda upp bild från telefonen eller rättare sagt jag vet inte hur man gör så ni får klara er utan bild. XOXO M

Hej Hej!!

Hej

Ja som typ alla har skrivit så är det sista dagen idag och det kanske är lite tråkigt att höra det igen men skolan är det absolut värsta för oss fyra för vi har så jävla roligt tillsammans men som tur är ses vi ju varje dag i skolan. Men idag ska jag in till stan och se om jag hittar något snyggt sen ska jag bara fördröja tiden på den här regniga dagen och i morse när man gick upp var det den sista sköna morgonen på typ tio veckor framåt. Men ni får ha det så bra för nu ska jag gå och göra mig i ordning
xoxo A.<3







Godmorgon!!

Godmorgon allihopa! Idag är det sista dan i frihet imorgon börjar helvetet igen. Kan inte riktigt fatta att jullovet redan är över. Det känns som det börja typ igår. Idag blir det träning och sen bara chill inför imorgon. Men hörs senare:) xoxo E

Godnatt!

Hej Hej bloggen! Nu har våra gäster precis gått. Vi fastnade som vanligt framför playstationet och guitar hero. Imorgon blir det nog träning och sen bara chill eftersom det är sista dan på jullovet. Hjälp!! Ska nog snart gå och lägga mig men hörs imorgon:) xoxo E

Hej!

Hej hej sitter hemma denna regniga och gråa lördags eftermiddag och väntar på att våra gäster ska komma. Har precis duchat och gjort vi mig och målat naglarna. Det blev rosa. Såklart. Imorron ska jag nog bara chilla eftersom det är sista dagen på jullovet och sen är det tillbaka till helvetet. Skolan. Men det positiva är att man får trötta alla. Nu ska jag fortsätta göra vi mig så hörs vi snart. XOXO M

HemmaIgen!!

Hej Hej bloggen

Nu har jag precis kommit hem och det käns ganska ensamt efter två helt galna dagar. Men ska ha gäster idag och sen på måndag kommer mitt liv typ gå i bitar för skolan är liksom inte riktigt min grej alltså jag hade ju klarat mig jätte bra utan den men det ska ändå bli kul att träffa alla kompisar och så men hoppas alla har det bra<3
xoxo A.




Städ dags..

Haallå !

Nu har tjejerna åkt hem. Men innan det tog vi en runda runt kvarteret bland all slaskig snö. Som sagt mina uggs blev dyngsura :(. Men de får torka. Mamma har bakat efter att julen är slut nu och vi kan ju inte slänga all jule-chocklad. Snart ska jag välja tapeter till mitt nya rum också. Om inte mamma väljer för min smak när det gäller att renovera ligger inte på topp men aja, något fint måste jag ju hitta i den 600 sidiga boken med alla tapeter... Jag vet vad jag ska göra resten av eftermiddagen i alla fall.

xoxo J.




Inget vidare till rum men men.. :)

                                                                    

Godmorgon!

Godmorgon Sunshines!
vi har precis vaknat här hemma hos Julia. somna ungefär vid två nångång. jag vaknade av att Amanda ramlade ner från sängen sen började vi snacka men Matilda och Julia vaknade inte så Amanda satte på NRJ på telefonen och då blev de skit sura. men förra gången vi sov hos mig och Matilda så väckte de oss så nu är det jämt :)
men de kommer säkert ge igen:) nu har vi precis satt igång O.C och om en stund ska vi gå ner och äta frukost. hörs senare:) 
xoxo E 

Godnatt!

Hej Hej bloggen!
sitter här och chillar och snackar lite. har gjort en sned inbakad fläta på Amanda och gjort vi oss. det är snart dags för läggdags. imorgon vet vi inte vad vi ska göra men vi hittar väll på nåt! Godnatt på er!
xoxo E&A

 

LET'S DANCE

hej hej :)!

Nu är let's dance slut.. Jag och Matilda har klart komenterat vad dansarnas mammor/fruar/pojkvänner tycker om hur de dansar med sina partners .. ;). Matilda leker pilot med mina hörlurar..Ni vet vi är inga tråkiga gummor som spelar kort hela dagarna :) Vi ska snart sova .. eller inte vi har mycket att prata om :) Hoppas ni alla har det bra! Slänger in 2 bilder på oss :P

xoxo MAJE ( rättare sagt M och J:et :) )



MysPys!!

Hej Hej bloggen!
sitter hemma hos Julia och tittar på första avsnittet av Let´s Dance. vi hejar såklart på Anders Bagge. har precis käkat skitgod glass och Amanda tog typ upp fem kilo. vi har haft skit skoj hela dan och bara tramsat och pratat skit som vi är bäst på. har typ helt ont i magen av allt skratt och godis! jag och Amanda sitter här vi datorn och skrattar medans Matilda och Julia kommemeterar varenda sak i Let`s Dance. :)
xoxo A&E
 

Sleppover!!

Hej Hej bloggen!
Nu sitter vi här hemma hos Julia och snackar skit, som vanligt :) idag ska vi bara chilla och inte träffa fler kompisar. Julia har precis kommit hem från Belgien så vi har en del att snacka om. Hoppas vi inte somnar för sent :). Men det kommer vi säkert göra som vanligt .. :D Såklart lyssnar vi på musik på högsta volym med stängd dörr :). Hoppas alla har det bra! 

xoxo MAJE !











  

Välkommen till min nya blogg!


Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0