Prom 2012

Hej bloggen Vi hade en jätte härlig dag igår med bal eftersom vi går ut nian. Det var nästan alla nior i Vellinge komun som var där och det var riktigt kul. Jag, Emma, Matilda, Julia och Sara var inne hos frisören i stan vid elva för att vi skulle få våra hår fixade. efter det åkte vi hem till Sara, gjorde oss i ordning och sen blev det lite förfest hemma hos henne innan balen. Berättar lite mer senare men här kommer i alla fall några bilder från kvällen. :D
xoxo Amanda

Hej bloggen!

Har inte bloggat på ett tag så tänkte göra det nu.. Kan börja med att berätta vad vi gjorde igår. Vi mötte upp ett gäng kompisar vid millennium och så åt vi där, snackade och hade trevligt. Efter det skulle vi sticka till Viktors sommarstuga, trodde typ att det var en badhytt men nä... Det var as stort, gammalt och lite läskigt hehe. Så där spenderade vi hala kvällen med fina vänner, snack, bus och hög musik.. ;)
Nu har jag precis varit ute och sprungit så är helt död. Senare idag blir det förmodligen fika hos kusinerna och sen träffa kompisar ikväll. Puss & kram Amanda
Bild på Emma och Julia på millennium!


9 Maj 2012

Hej hej bloggen!
Redan onsdag. Den här veckan har gått ganska snabbt men det är bara för att jag har haft så mycket att göra med skolan och träningar. Ska ju tävla på lördag och på fredag fyller jag år! Imorgon är sista träningen innan tävlingen och imorgon ska jag även till tandläkaren. Har typ värsta skräcken för tandläkare men det ska nog gå bra!
Puss och Kram Matilda<3


Det här gör mig glad!<3


7 Maj 2012

Hej hej bloggen!
Idag är det måndag igen och det kändes verkligen när jag skulle stiga upp ur sängen imorse för jag var så himla trött!! Idag har jag gått i skolan som vanligt och sen på eftermiddagen var jag och tränade och tiden som blev över har jag suttit och pluggat! Idag är det bara fyra dagar tills jag fyller år! Längtar super mycket!
Till helgen ska även jag och mitt lag åka och tävla i Sm i Ängelholm. Ska bli superkul. Nu ska jag platta mitt hår och förbereda inför imorgon!
Puss och Kram Matilda<3






Bild på mig och Emma sen i lördags!<3


6 maj 2012

Hej hej bloggen!
Idag är det bara 5 dagar kvar tills jag fyller år så det börjar närma sig! Jag vaknade vid tio idag och sedan dess har jag bra suttit och pluggar och jag måste nog sitta lite till. Sen vid halv fem väntar träning med laget!
Puss och Kram Matilda!<3


5 Maj 2012

Hej hej bloggen!
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att jag har legat ute och solar några timmar!! Nu är det dags för mitt och Emmas Sweet sixteen kalas hos pappa.
Puss och Kram Matilda!<3




Bild på mig Emma och Hanna!<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_201330433.jpg" class="image">


Helt slut!

Hej hej bloggen!
Är helt slut efter dagen. Jag och mitt lag var ju först och hoppade på en skola vilket var kul för barnen där var så himla duktiga och gulliga. Efter det stack vi och käka bk och sedan dess har vi bara varit hemma hos mig och snackat skit och haft roligt! Imorgon ska vi ha kalas för mig och Emma eftersom vi fyller år bästa fredag. Hela släkten kommer hit!
Hörs senare!
Puss och Kram Matilda<3



Bild på VÄRLDENS BÄSTA LAG!!<3


4 Maj 2012

Hej hej bloggen!
Idag ska jag och mitt lag hoppa på en skola och undervisa i hopprep vilket kommer bli kul. Sitter i bilen nu och vi ska till dessjebro skolan. Idag fyller även min mamma år så grattis mammsen!!!
Puss och Kram Matilda<3


3 Maj

Hej bloggen!!

Det har varit en helt underbar dag idag och det har varit hur varmt som helst. Vi har suttit ute nästan hela dan i skolan och solat och när jag kom hem la jag mig i solstolen så e helt röd nu. Sen var det träning med laget och det gick bra. Vi ska och undervisa hopprep på en skola i morgon så är ledig från skolan. Ska snart lägga mig för har jätte ont i halsen. Godnatt! /Amanda ❤


2 Maj 2012

Hej hej bloggen!
2 maj idag och fy fan vad tiden går snabbt vilket hg tycker är skönt men samtidigt lite sorgligt eftersom alla börjar på olika skolor efter sommaren. Idag var det skola som vanligt och det började med nationella i matte som jag tyckte fick bra. Efter skolan tränade jag med mitt lag och nu sitter jag på balkongen och pluggar. Imorgon är det torsdag vilket är sista dagen i skolan den här veckan för jag är ledig på fredag. Idag är det exakt 9 dagar tills jag fyller år!!!! Nu ska jag fortsätta plugga.
Puss och Kram Matilda<3


SUMMER

Nu har sommaren äntligen kommit!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_200868804.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_200868830.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2436761/images/2012/pic_200868837.jpg" class="image">


Bästa valborg på länge!

Hej Bloggen!
igår var det ju Valborg och det firade vi tillsammans med våra underbar vänner. Det blev först grillfest hos en killkompis i det fina vädret. Lite senare stack vi till bålet och efter det blev det fullt ös med ännu fler vänner på strandbaden, galet rolig kväll, tack allihopa!♥
Idag e jag över trött eftersom jag och Hanna sov hos Sara så gick vi upp ganska tidigt för att ha lagt oss så sent. Men vi gick upp och gjorde frukost sen la vi ut filtar i solen och åt och solade så himla mysigt. ;p Sen har jag ju ont i huvudet, fötterna och allt men det e det värt. skulle helst vela sova hela dan men måste tyvärr plugga en del idag. Vi hörs puss och kram Amanda♥
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0