Måndag!!

Hej Hej bloggen!!

har varigt lite segt här på bloggen nu tycker jag så tänkte skriva lite om vad som hänt i helgen m.m. I

fredags: Var jag hemma hos Emma & Matilda på dan och vi chillade och hade det mysigt sen var jag bara hemma och tog det lugnt på kvällen TRÅKIGT!!!

Lördags: Var vi borta och åt lunch hos ett par kompisar och sen vi och shoppade lite och så

Söndag: Pluggade TRÅKIGT!! jätte härlig träning och efter det så hade vi möte med laget, våra föräldrar och vår tränare eftersom vi ska till EM i Ungern i sommar. Ska bli riktigt kul och vi fick veta att det kommer vara runt 40 grader när vi är där härligt eller???

Idag ska vi ju träna snabbhet själva först och sen ska vi ju träna små killarna men innan det ska vi hämta våra Newbody saker som vi ska sälja för att få in pengar till resan så om det är någon som vill ha så är det bara att skriva tillbaka haha :)
Sen på söndag så är det invigning för det nya parkeringshuset på mobilia och eftersom dom sponsrar vår förening så ska vi stå där och dela ut något till bilar och säga välkomna typ nått sånt haha ses!!
xoxoA<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0