DAGENS OUTFIT!

Hej Hej bloggen!
Här får ni dagens outfit!


Tröja-ginatricot, linne-JC, jeans-veromoda, smycken-thomas sabo, guldfynd by kenza och glitter, nagellack-depend

PLUGG

Hej Hej bloggen!
Har fått jätte mycket läxor den här veckan. men är nästan klar med allt nu efter två timmars pluggning. Dagen idag i skolan har inte heller varit så rolig. Vi äter nu för tiden inte lunch fören halv ett vilket innebär att vi har fyra lektioner innan lunch och då hinner man bli jätte hungrig så min mage har kurrat nästan hela dagen! På lunchen sen skulle jag och Amanda till optikern och då visar det sig att de har stängt på tisdagar. Så vi cyklade genom hela Höllviken för ingenting. Skoldagen slutade inte förrens halvfyra idag så var ordentligt trött när jag kom hem men då var det bara att sätta sig ooch börja plugga. Gud vad jag klagar!
Ikväll då blir det slänga sig i soffan och kolla på Robinsson och så börjar min favorit serie idag, House!
Hörs senare!♥
xoxo E


Tisdagen Den 30 Agusti

Hej hej bloggen!
Idag är det tisdag vilket innebar skola som vanligt. Vi har bara gått 15 dagar i skolan men det känns som vi har gått hur länge som helst. Idag var det en helt vanlig dag i skolan och vi slutade halv fyra. Kom hem för en liten stund sedan och har ätit och nu ska jag sätta mig och plugga har en två inlämmningar som måste bli klara. Imorgon är det onsdag och det är faktiskt min favorit dag i veckan för då ska jag träna dansarobic och det är skit kul. Nä nu måste jag återgå till pluggningen. Ses snart.
Puss och Kram Matilda♥

Bild från Spanien♥


amanda här!

Hej Hej bloggen!
vet att jag inte bloggat på länge men har inte känt för det. Men i alla fall så är det ju måndag idag första dan efter helgen och det har varit en seg dag samtidigt som den har gått väldigt fort. Det roligaste idag var nog gympan tror jag vi hade så jäkla roligt och spelade volleyboll, mixade lag skit kul var det. efter skolan så åkte jag och Emma hit och chillade, gjorde frisyrer va ute med Tyzon och bara tog det lugnt och sackade. Ska äta snart hoppas det blir gott och sen ska jag bara slänga mig i soffan och kolla på Robinson måste ju se det första avsnittet :p ses i morgon.
xoxo A♥

MÅNDAG 29 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
Idag var det första dagen i skolan efter helgen och det var riktigt segt!
Efter skolan åkte jag och Amanda hem till henne. Vi har testat en massa frisyrer på varandra och snackat. Jag är fortfarande kvar hos henne men jag ska snart åka hem.
Här får ni ett fota på oss och våra frisyrer!
Hörs senare!
xoxo E&A♥

WEEKEND

Hej Hej bloggen!
Nu är helgen snart slut och imorgon börjar vi skolan igen!
I fredags var hela laget på hoppreps träning med Tori. Det var jätte roligt och jobbigt men hon var jätte duktig och jätte snäll.
På lördagen träffades vi på dan hos Sara för en massa fixs sen gick vi ut och tog bilder till vår nya blogg design som mästerfotografen Hanna ska fixa till oss. Vi hade en jätterolig dag. Sen på kvällen åkte alla hem till JUlia och sov hos henne. Det var jätte mysigt!
Vi vaknade rätt så tidigt imorse för Sara skulle iväg och jobba. När Sara gått så kollade vi på film och sen fixade vi oss. Kom hem för ett tag sen fixar lite inför skolan och så. 
Nu kallar duschen!
xoxo E

 


Söndagen Den 28 Agusti

Hej hej bloggen!
Jag kom hem för en stund sedan och har precis ätit lunch. Igår sov jag, Emma, Amanda, Julia, Sara och Hanna hemma hos Julia. Det var en riktigt mysig dag och kväll. Vi snackade badade och snacka massa skit. Vi har ju inte hunnit träffas så mycket på sommarlovet för att alla har varit borta och rest alla på sitt håll. Men igår fick vi entligen snacka om allt som har hänt. Jag ska inte göra så mycket idag utan jag ska bara ta det lungt ock vila så jag blir helt frisk till imorgon. NU ska jag gå och måla mina naglar sen ska jag gå och lägga mig och läsa Gossip Girl. Gossip Girl ska ju börja på sin femte sesöng som kommer att gå på tv. Det är min absolut favorit serie.
Puss och Kram Matilda♥
   

At Julias Place

Hej hej bloggen!
Nu är vi hemma hos Julia och väntar på att vi ska äta. Idag har vi varit hos Sara hela dan och Fixat som jag sa innan. Nu ska vi gå ner och äta!
Puss Och Kram♥

Lördagen Den 27 Agusti

Godmorgon solstrålar!
Jag har inte bloggar på länge men ifag känner jag att jag äe på topp trots att jag är jätte förkyld och mina ögon rinner. Igår var första veckan i skolan äntligen över. Idag är jag uppe tidigt för jag vaknade av att jag var helt stopp i näsan. Idag ska vi nog vara hemma hos Sara och fixa lite grejer. Ni kommer märka vad. Sen ikväll ska vi hem till Julia och sova där. Hoppas även att vi kan bada i hennes jacutzi (vet inte hur det stavas). Nu ska jag gå och göra vi mig så vi kommer tidigt till Sara så vi får hela dan på oss och fixa.
Puss och Kram Matilda♥

Bilda på Sara♥


TORSDAG 25 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
Är såå trött efter bara fyra dagar i skolan. Fattar inte hur jag ska klara av en hel termin!
Har nästan precis kommit hem från skolan, dagen idag var lika dryg som igår. nu blir det lite plugg på spansk gloser. Efter det blir det att träna med laget. På träningen både idag och imorgon ska vi träna med en Amerikans mätere som heter Tori!
Hörs senare!
xoxo E♥


Lag bild från Ungern!


Internett funkar inte hos mig :(

Hej hej bloggen! Kan tyvärr inte blogga på ett tag eftersom inte vårt internett funkar och det är sönder i hela vårt område, skit kul det är fixat innom tio dagar som är väldigt länge men jag lovar att blogga när det är fixat. xoxo A

ONSDAG 24 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
Då var tredje dagen i skolan avklarad. Är jätte trött efter att ha behövt gå upp så tidigt nu tre mornar i rad. Skodagen idag har varit väldigt flummig eftersom alla har varit så trötta så det har mest varit massa skratt hela tiden. Har också idag planerat en massa roligt som händer i helgen, de får ni veta senare!
Ikväll då blir det äntligen Dansaerobic sen blir det hopprep både på fredag och löradag!
Hörs senare!♥
xoxo E




TISDAG 23 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
Ännu en dag i skolan idag då. Allt är fortfarande rätt så rörigt och man har fortfarande inte kommit in i skolrutinerna ännu. Idag slutade vi halv fyra så man var helt slut när man kom hem. Har pluggat lite spanskgloser som vi har till imorgon. Får se vad jag hittar på nu. Det känns helt tomt nu när hopprepet tar en paus. Men på torsadg och fredag ska vi köra tå timmar så då komer vi igång!
Hörs senare!
xoxo E♥
    

Bild sen kräftskivan i lödags!

MÅNDAG 22 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
Idag var det första dagen i skolan efter tio veckors skönt sommarlov. Sommaren har varit helt underbar men nu är det dags att komma igång igen! Dagen i skolan var väldigt lugn. Vi fick våra schema, skåp och sen fick vi träffa alla nya lärare. Har ju fått en hel del nya lärare. Efter skolan åkte tjejgänget hem til oss ch snackade och provde kläder i några timmar. Efter det åkte jag och Matilda till friören och klippe oss, sååå hmmla skönt! Det behövdes verklige att få bort allt det slitna efter sommaren. Imorgon bir det ny tag och ny skoladag!
Hörs senare!
xoxo E

Före & Efter!


Man ser inte et så tydligt men har klippt tio centimeter ungefär!


Sista Dagen!

Hej Hej Bloggen! Idag har jag inte gjort så mycket utan bara tagit det lungt. Jag vaknade imorse av att jag hade jätte ont i halsen så jag ville bara vara hemma. Jag har även läst det nya numret av Veckorevyn men Kenza och Tyra som cover girls. Jag tyckte de var jätte bra och de hade jätte mycket bra tips, som alltid. Idag är det ju sista dagen på sommar lovet vilket jag tycker är synd. Jag hade gärna haft några veckor till med sol och fint väder. Nä nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på How i met your mother. Puss och Kram Matilda<3

Stan<3

Hej Hej bloggen!
Idag har jag varit inne i stan men Emma och Julia. Det har verkligen varit en mysig och rolig sista dag på mitt underbara sommarlov :). Behövde lite saker nu inför skolstarten och det fick jag också. Jag köpte ett par jeans på Gina Tricot, ett linne på Vero Moda och en almanacka. Vi åkte in vid halv tolv eftersom det blir så mycket folk sen för det är ju Malmö festivalen denna veckan. Vi gick omkring, kollade i affärer, shoppade och sen när Julia skulle iväg så fikade jag och Emma på espresso house. Nu är jag hemma och ska väl bara ta det lugnt i kväll. Ska sätte mig i bubbel poolen sen hade jag tänkt och sen blir det upp as tidigt i morgon. Vet inte om jag ska säga tagga eller hjälp mig å dö ;p. xoxo A♥

SÖNDAG 21 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
Fick sova ut även denna morgon, sååå skönt!
Sen blev det stan även idag med Julia och Amanda. Vi hade det jätte mysigt. Alla fick handlat något och alla var nöjda med rundan. Hann även med en mysig fika. Köpte en ny skolväska som jag verkligen behövde. Är nöjd med den!
Hörs senare!
xoxo E♥




MIn nya väska!

SHOPPINGEN!

Hej Hej bloggen!
Här kommer det jag hittade idag!
xoxo E


Ballerina Skor-Tiamo, scorett



Tröja-GinaTricot



Klänning-H&M

LÖRDAG 20 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
Fick äntligen sova ut i morse efter att ha gått upp halv åtta hela veckan, men kul hade vi! Var gälla fall skönt och sova ut. Är för att vi har varit så himmla trötta som vi inte har orkat blogga. Men nu kör vi igång igen, ordentligt!
idag då så har jag varit i stan tils nu, kom hem för en halvtimme sen. Visar sen vad jag hittade!
Ikväll då blir det kräft skiva! Det ska bli jätte roligt! Så ska börja fixa mig nu!
Hörs senare!
xoxo E♥

ONSDAG 17 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
idag var det ännu en dag i Kämpinge hallen med tjejerna!
 Efter lägret så cyklade vi till Ljunghusen idag igen och delade ut de sista broschyrerna. Nu är vi äntligen klara! Det var riktigt skönt att bli av med de nu ska vi bara lämna in de program som blev över. Sen kan vi göra något annat på eftermiddagarna. 
Ikväll så ska jag och Matilda hem till våra kusiner och passa dem hela kvällen. Så mysigt!♥



På söndag är vi alla samlade igen! ♥

TISDAG 16 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
idag är det andra dan på daglägret och tjejerna börjar verkligen bli jätte duktiga på allt nytt som de lär sig. Alltid lika kul att vara tränare när man ser skillnad hos gymnasterna!
Efter daglägret så cyklade jag, Amanda och Matilda till Ljunghusen för att dela ut de nya kämpinge programmen. vi har delat ut ungefär två tredje delar nu så vi hoppas att vi blir klara imorgon. Det hade varit skönt!♥
xoxo E



UNGERN♥


HUNGERY A MEMORY FOR LIFE











hej!

Hej på er!
hoppas ni mår bra. Sorry för att jag inte bloggat på ett tag men jag har haft mycket och göra, inte känt för det riktigt och sen vill jag ju njuta ut i det sista av mitt sommarlov som är kvar. :) Kan berätta lite snabbt vad som har hänt dom här dagarna :), i lördags så var jag på Louises konfirmation först i kyrkan och det var jätte fint och jätte långt och det var slut vid halv två. :) Sen åkte vi hem till henne för fest. Det blev en lång fest med massa fålk och vi hade så himla roligt. Det var riktigt många tjejer i vår ålder och vissa kände jag och vissa inte men jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv ;) så det var riktigt kul och jag var väl hemma lite över elva på kvällen. Har nog aldrig varit på en sån lång konfa fest men det var riktigt kul. Sen igår så var jag först hemma på dan, sov länge och fixade undan lite och sen på kvällen så var jag och Louise och kollade på bio (Brides Maids) den var riktigt bra och jätte rolig. Sen fick vi cyckla hem i ösregnet mycket mysigt ;p och sist men inte minst. Idag var det första dagen på gympadaglägret och det var jätte kul att vara ledare och gympa med alla barnen. Sen var man ju helt slut efteråt men nä då fick man cykla och lägga broschyrer i varenda brevlåda i hela Ljunghusen fast vi är inte färdiga så vi har nog några dagar framför oss till tyvärr :(. Så idag har jag fått min motion så det räcker. I morgon väntar typ samma schema så får se om jag hinner blogga. Ska i alla fall lägga mig tidigt idag så jag orkar i morgon.
xoxo A ♥

Shopping

Hej Hej bloggen! Var i stan idag. Fick med mig en massa snyggt hem. Lyckades hitta ett par jeans, en tröja, en halsduk (börjar ju bli höst nu) och massa underkläder! Hann också med en mysig fika. Hittade inte riktigt allt som jag ville ha till skolstarten men det får jag väll hinna med i veckan! Hörs senare! xoxo E

SÖNDAG 14 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
idag är det vår näst sista helg innan sommar lovet tar slut. de här sommarlovet ar gått jätte fort har knappt varit hemma någotting.
Idag bär det av till stan. Behöver lite nya höstkläder och lite nya skolgrejer och så. Bloggningen har varit lite dålig på sistone men nu ska vi försöka komma igång igen. Vi gör vårt bästa gälla fall!♥
Hörs senare!
xoxo E



Bild från Ungern!

VÄSTERVIK

Hej Hej bloggen!
kom hem vid sex igår från Västervik. efter att ha suttit nästan fem timmar i bil så var man rätt så trött så det var bara att packa upp väskan och slänga sig i soffan! 
Campingen i Västervik var jätte mysig. Vi hade en del äventyr. Bland annat så skulle vi paddla kanot och fem minuter efter att vi har kommit ut på vattnet så kommer det värsta skuren vilket slutar med vatten krig mellan kanoterna. Sen precis innan vi går i land så sluter det regna. Men förutom en del motgångar så var semestern helt underbar!♥
Nu ska jag vara hemma resten av sommar lovet men det blir en en fulspäckad nästa vecka med ledare på daglägret från nio till fyra varje dag. Sen ska vi också hjälpa Kämpinge att dela ut program och jag, Amanda och Matilda fick hela Ljunghusen vilket är rätt stort så det kommer nog ta några kvällar.
xoxo E
Bild från Vätervik! 

dagens outfit!


Dagens jag!
linne-Gina Tricot, jeans-Zara, kofta-?, smycken- Style by Tyra
Emma kommer hit om en liten stund och det var ganska länge sen vi träffades så vi har mycket att prata om. Sen i eftermiddag ska vi på informationsmöte eftersom vi ska vara ledare på dag lägret nästa vecka. och senare i kväll blir det nog bio med Louise så det är en fullspäckad dag. hoppas ni också får en bra dag, adios!
xoxo A ♥

torsdag den 11 augusti

Hej Hej solstrålar!
Lika tråkigt väder idag, det känns som att man kan glömma mer sommar och börja ställa in sig på vinter. KUL. Jag hatar när det regnar och är så mörkt. Men i alla fall så gick jag upp vid nio i morse och gjorde sånt tråkigt som städade till mina marsvin, bäddade rent i min säng, duschade och sen åkte vi in till Trelleborg och handlade lite eller inte jag då måste spara lite och så gjorde vi massa ärenden sen var det bara hem och sen skulle jag till optikern. Det gick bra och jag ska få linser på mån eller tis tror jag att det blir, och det är ju typ på tiden haha. Ska bli skönt i alla fall. Nu är jag hemma ska hjälpa min syster att rensa hennes garderob för hon är sämst på att städa ;p ikväll vet jag faktiskt inte riktigt men det blir nog lite mys framför tvn. Ha det bra!
dagens outfit!
vitt linne-Gina tricot, tröja-Monki, jeans-Monki, smycken- Style by Tyra

shoppaholic!

ring-style by tyra
örhänge-style by tyra
fjäder Extension-style by tyra
fjäder örhengen-style by tyra
linne-gina tricot
tröja-bik bok
tröja-monki
Det var det jag fick med mig hem!
xoxo A ♥

Hemma!

Hej hej!!
Nu äntligen är jag tillbaks. Direkt efter att vi kom hem från Ungern så åkte vi till Norrköping och till min släckt som bor där. Vi var först ute i min mosters stuga i skärgården några dagar. Vi hade jätte fint väder och låg på stranden och badade hela tiden. Det var riktigt varmt i vattnet också så det var härligt. Sen åkte vi in till "stan" eller ja lite utanför stan där mina andra kusiner bor och så sov vi där en natt och då sov jag hos mormor För jag tycker att det är så mysigt att vara hos henne. Jag var ute och shoppade med mormor en dag och det är så kul att ha en så pigg mormor som älskar mode och att shoppa. Och sen var vi i stan med mamma och alla en dag, så jag har fått massa fina saker med mig hem och man kan väl säga att jag är pank nu ;p Men det bästa av allt är nog ändå att min mormor bor en gata bort från STYLE by TYRA :D som öppnade den 29:de Så där inne shoppade jag en del haha kunde inte slita mig ifrån butiken :) Men nu är jag hemma och det är riktigt skönt. Känns som att jag inte varit hemma någonting i sommar eller jag har kommit hem och åkt direkt igen. Nu känner jag att jag bara ska ta det lugnt de sista två veckorna som är kvar på mitt underbara sommarlov och sen börjar alvaret ;(. Ska försöka blogga så mycket som möjligt men just nu är jag själv på bloggen för de andra är borta. ha det bäst!
xoxo A ♥

Blogg paus.......

Hej hej bloggen!
förlåt fö att uppdateringen inte har varit den bästa på senaste men jag ovar att komma tillbaka så snabbt som möjligt men just nu har jag semester och ska hitta på massor sakor så vi ses om ett tag.
Puss och Kram Matilda♥

VÄSTERVIK

Hej Hej bloggen!
idag har jag packa hela dagen för att imorgon åker jag och campar med familjen till Västervik. det ska bi jättemysigt! vi hoppas bara att vädret håller i sig för det är ju nte så jätte roligt att campa när det är dåligt vädet. 
så vi hoppas på bra väder!
Hörs senare!
xoxo E♥ 

TORSDAG 4 AUGUSTI

Hej Hej bloggen!
idag fick jag börja dagen med att packa upp min resväska sen Ungern. orkade inte göra det igår så fick göra det idag istället! sen efter lunch stack jag iväg till stranden med familjen och kite gänget! blåste rätt så mycket men fick solat lite!
xoxo E♥



Jag och Nino på stranden!♥


EM 28 JULI-2 AUGUSTI UNGERN NAGYKANIZSA

Hej Hej bloggen!
vår ungern resa blev helt fantastisk. tävlingen gick sådär men vi är nöjda!♥
träningslägret var skit roligt och vi lärde oss en massa nytt till nya freestylar. har nog aldrig varit så svettig som man va under de två dagarna, men roligt var det! tänkte gälla fall lägga in några bilder från resan!
bilderna är tagna av fotograferna på plats!
hörs senare!
xoxo E










Hemma från Ungern!

Hej Hej bloggen!!
Kom hem ifrån Ungern i går kväll och jag var riktigt trött och är det fortfarande. Har haft det jätte kul under de här dagarna och jag är verkligen nöjd. Det började med att vi kom dit p torsdagen sen var det tävlingar fredag, lördag sen söndag och måndag var det camp (hoppreps läger) Det var riktigt kul och man lärde sig jätte mycket på dom två dagarna, och det var kul att se alla andra länder också och få lite inspiration. Det var verkligen fullt upp hela tiden så man sov inte så mycket och det var aktiviteter hela tiden bla. var vi på ett vattenland sista dagen och hade avslutning eller vad man ska kallade och där badade vi och det var hoppreps uppvisning och hela köret så det var jätte trevligt. Hoppas ni också har haft det bra dom här dagarna. Kommer lite bilder från resan, ha det bra!
xoxo A ♥
Här är ett foto när jag, Sandra, Elina och Olivia tar ett foto med ett tyskt
lag ♥
Här äter vi glass!
här provar vi världens fulaste solglasögon!
Jag & Olivia checkar in skorna!
Här är vårt lag och Skanörs laget ♥

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0