VÄSTERVIK

Hej Hej bloggen!
kom hem vid sex igår från Västervik. efter att ha suttit nästan fem timmar i bil så var man rätt så trött så det var bara att packa upp väskan och slänga sig i soffan! 
Campingen i Västervik var jätte mysig. Vi hade en del äventyr. Bland annat så skulle vi paddla kanot och fem minuter efter att vi har kommit ut på vattnet så kommer det värsta skuren vilket slutar med vatten krig mellan kanoterna. Sen precis innan vi går i land så sluter det regna. Men förutom en del motgångar så var semestern helt underbar!♥
Nu ska jag vara hemma resten av sommar lovet men det blir en en fulspäckad nästa vecka med ledare på daglägret från nio till fyra varje dag. Sen ska vi också hjälpa Kämpinge att dela ut program och jag, Amanda och Matilda fick hela Ljunghusen vilket är rätt stort så det kommer nog ta några kvällar.
xoxo E
Bild från Vätervik! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0