Jullov!

Hej Hej bloggen tillbaka!
Vet det har verkligen varit en.. ja skit dåligt uppdaterad blogg den sista terminen men nu tänkte jag börja igen eftersom jag ni är ledig i två och en halv vecka.
Ja min dag började lite stressigt eftersom vi skulle vara i skolan vid kvart i åtta för att förbereda oss innan avslutningen. Det var verkligen en jätte fin avslutning och dom som sjöng solo var så grymt duktiga. Efter all sång så var det upp i klassrummen och få våra betyg och sen fick vi gå hem men i stället stack jag och tjejerna och käkade på Bella donna och bytte paket. Jag fick jätte fina pyjamas shorts och lite nagellack m.m. av Emma. Eftersom jag har varit sjuk till och från denna veckan och fortfarande inte mår så bra så var jag tvungen att åka hem efter det och vila.
I morgon ska jag också vara hemma tyvärr och jobba på att bli frisk till julafton, så vi hörs i morgon.♥

Helt sjukt galen kväll asså!

Hej hej!
Här sitter en ganska trött Amanda och alla har precis gått hem. Det har varit en helt sjukt galen kväll med så mycket skratt och herre gud vad vi är klumpiga. Men ja det började med att Emma, Matilda, Julia och Hanna kom och sen slutade med att Filip, Sebbe, David och Ida också var här. Vi hade jätte kul men vi har typ rivit hela mitt rum och då menar jag verkligen hela. Nu ska jag sooooova ses i morgon♥
puss & kram Amanda♥

Fredag!!

Hej Hej bloggen!
Idag är det äntligen fredag och gud som jag har längtat. Håller typ på att dö över allt som måste göras i skolan och att man inte hinner någonting plus att tiden går så jäkla snabbt. Ikväll kommer tjejerna hit i alla fall och om dom andra kommer så blir vi ca elva pers så det blir skit kul. Hade biologiprov idag och det kändes jätte bra så hoppas att det gick lika bra som det kändes. Ja sen har jag ju inte bloggat på hur lång tid som helst men det beror ju på att min tid inte riktigt räcker till och då drabbas tyvärr bloggen men jag bloggar så ofta jag kan. I helgen har vi juluppvisning med hela hopprepsteamet och sen har vi även uppvisning med våra små gympatjejer så mesta tiden av helgen kommer gå åt det men det är så mysigt så det blir bara jätte kul. hoppas att ni får en underbar helg!
puss & kram Amanda♥

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0