Dag 7 & Hemresan

Hej Hej boggen!
sista dagen i Spanien blev en perfekt strand dag vi låg på stranden till lunch sen åt vi lunch på hotellet. efter det gick vi upp och badade i farmor och farfrs pool. dag 7 var den varmaste dagen på hela resan och de var ockå en av de roligaste. vi pressade allt vi hade för att vi så bruna som möjligt!



igår var det ju tyvärr slut på vår roliga och underbara spanien resa!
hela morgonen fram till lunch gick åt till att packa och se till så man fick hem alla sina grejer. när vi var klara med packningen så åt vi lunch på hotellet sen checkade vi ut. efter det så gick vi upp till farmor och farfars lägenhet och badade i poolen och pressade det sista. sen duschade vi och gjorde vi oss för att åka hem. vi hade fått reda på innan att planet kanske skulle bli försenat och det blev det. så vi satt lite mer än fyra timmar på flygplatsen och väntade på planet. vi träffade lite danskar som vi pratade med medans vi väntade på planet, de var supertrevliga! vi gick på planet lite över elva, alla sov hela vägen hem. vi landade på kastrup vid tre sen tog vi tåget till malmö vid halvfyra. var hemma vid halv fem och vaknade vid tolv imorse!

Tack för en grymt rolig resa allihop! älskar er!♥ 


Häla gänget utom pappa, han fotar!♥

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0