Spanien Dag 1

Hej hej bloggen!
Idag är det första hela dagen här i spanien. Vädret var inte riktigt med oss idag men det ska bli fint väder resten av resan. Idag eftersom det inte var så fint väder så bestämmde vi oss för att börja med att ligga vid poolen. Vid tre så kom farmor och farfar till vårt hotell och vi bestämmda att vi skulle åka till Habaneras det stora köpcentret här i Spanien. Det blev ju lite shopping men det skulle nog behöva någon dag till om vi skulle hinna gå igenom hela köpcentret och några resväskor till. Imorgon ska ju vädret vara med oss så då tänkte vi gå till stranden och sen spendera eftermiddagen i farmor och farfars pool. Imorgon är det även La Mata marknaden som vi kanske ska gå på vi får se. Hörs imorgon!
Puss och Kram Matilda, Julia, Emma och Amanda♥

Amanda och Julia

Jag på resturangen och Farmor i bakgrunden
Två bilder från idag men internet går verkligen jävligt segt så pallar inte fler men kommer när vi kommer hem.♥


Kommentarer
Postat av: Louise (mamma)

Hej på er Tjejer! Ni verkar ha det härligt, otur det med bilarna! Shoppa nu inte för mycket ( i alla fall inte Emma:-) för då får ni problem. Fortsätt nu att ha det riktigt kul och sola med måtta!

Kram/ Mamma. Pappa, Mathilda , mormor & Sara hälsar

2011-07-13 - 10:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0