Spanien dag 4&5

Hej Hej bloggen!
igår blev det en hel dag på stranden i La Manga. La Manga är en halv ö som ligger ungefär en och en halv timme här ifrån. ute i vattnet i La Manga ligger där stora hopptorn och studsemattor uti i vattnet som vi hoppade på. det var lite äckligt bara att där var stora maneter ute i vattnet men vi träffa några norska tjejer som sa att de inte var farliga och vi höll till och med i dem. de var väldigt håriga och jätte slamiga men det kändes skönt att veta att de inte var farliga. sen blev det massor med bad i vågorna och massa solande, jätte mysig dag var det!
när vi kom hem åt vi på hotellet och efter det gick vi en runda (nästan två timmar) till gymmet och tränade. här var inte så mycket redskap men vi fick tränat ändå. sen gick vi in och duschade och slutade kvällen med film  mys!♥

idag har vi spenderat förmiddagen på stranden. idag var det gul flagg på stranden vilket betyder att det är lite strömmt i vattnet. idag var det jätte höga vågor också och man kände riktigt hur man drogs utåt med strömmarna, det var lite läskigt faktiskt! eftersom det är typ mellan trettio och trettiofem grader här på dagarna så är det rätt jobbigt att ligga ner och sola tre timmar i sträck så vi har med oss parasoll till stranden. så efter en stund i solen så gick vi alla fyra och lade oss i skuggan och alla fyra lyckades somna! 
efter det åt vi lunch på hotellet och sen gick vi upp och badade i farmor och farfars pool. har också varit en jätte mysig dag i dag!♥
saknar er alla där hemma!♥
xoxo Emma, Amanda, Julia och Matilda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0