Borta bra, Hemma bäst!

Hej Hej bloggen!
är hemma från Ven nu!
åkte från Ven med Landskrona-Ven båten vid elva. båten gungade jätte mycket eftersom det blåser idag. från landskrona åkte vi sen till Kyrkans hus för att prova ut våra koper som vi ska ha på konfirmationen på söndag. har jobbat på våra konfirmationer och så på lägret och vår konfirmation kommer bli så jäääävla bra!! det kommer bli så himmmla kul! har varit nio helt underbara dagar. det har varit en fantastisk upplevelse att få träffa all nya och gammla kompisar. har hittat på så mycket roliga grejer och haft det så himmmmla bra! är skitnöjd med hela resan och den hade inte kunnat bli bättre. man kommer bli lite ensam och rastlös nu när man är hemma. från att ha sovit sex stycken i samma rum och ha aktiviteter nästan varenda minut till att sova ensam och behöva hitta på vad man ska göra själv hela tiden. har fått gå upp hsju varje morgon eftersom frukosten var åtta varje morgon. men det var det värt.  
kramade hejdå till alla i Landskrona, träffar ju bara hälften på söndag eftersom vi är delade i två på själva konfirmationen.
har redan hunnit packa upp min väska och så. vet inte riktigt vad som händer ikväll eller resten av dagen/veckan men har inte träffat tjejerna här hemma på nio dagar så det blir väll stranden med tjejerna om det är fint väder.
imorgon blir det upp tidigt igen. ska va i kyrkan från nio till ett imorgon för att öva till konfirmationen.
Här kommer lite bilder från resan som våra ledare har tagit! lånade från svenskakyrkan.se/höllviken 



när vi går av båten på Ven!



Vår utsikt!



på väg till vandrar hemmet!



badplats med flotte och 18 grader i vattnet!



Hamnen!



utanför s:t Ibbs museet!



matilda och Nicklas, väldigt intresserade!



S:T Ibbs kyrka!



Utanför kyrkan med hela grupen! fan va kul vi hade!



Fika i gräset!



våra underbara och jättesnälla ledare daniel och Louise!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0