Söndag 27 Juni KONFIRMATION

Hej Hej bloggen!
idag var det äntligen dags för den efterlängtade konfirmationen!
imorse gick vi upp halv åtta för att hinna göra vi oss och så. vi sammlades i kyrkan klockan tio för genrep av sångerna vi skulle sjunga. halv elva öppnades kyrkan och folket gick in i kyrkan och då gick vi bakom och satte på oss våra koper tände ljus och förberrede oss för ingång. vi gick in till Pirates of the Carabien låten, riktigt coolt! det var inte så pinsamt som man hade förestellt sig. allt gick jättebra och när jag läste hörde alla vad jag sa. vi gick ut till The final countdown och det var riktigt skönt för då släppte nervositeten. känns riktigt coolt nu när man tänker på det i efterhand.
 efter det gick vi bakom kyrkan och kramade och sa hejdå till alla. sen var det dags grupp fotograferingen. sen kramade man all i sin släkt och sen begav sig till fest lokalen.
konfirmations festen var jätte rlolig och trevlig. fick jätte mycket fina presenter!! är jätte glad!!
bilder från konfirmationen och festen kommer senare!
xoxo E
Här är presenterna jag fick!



onverse-Converse red, hjärthalsband-Guldfynd, Presentkort-ginatricot, mobilhögtalare, öronhänge, ring-guldfynd by Kenza, blommhalsband-guldfynd, öronhönge-montini, halsband graverat med mitt namn-ThomasSabo, fyrklöver berlock-ThomasSabo, Blommberlock-ThomasSabo, kronberlock-Mood, Armbanb, klocka-Regal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0