Student fest!

Hej Hej bloggen!
skulle bara berätta om studenten som vi va på igår.
vi slutade skolan igår vid elva eftersom det finns absolut inget kvar att göra. då åkta jag, Matilda och Amanda hem till Claes som festen skulle va hos och pyntade party tältet och blåste upp typ femtio ballonger. vid halv tre någongång vsar vi klra där. så då åkte vi hem och fixa oss plata håret, sminka oss och så. 
Mikaela som tog studenten gick på Sundsgymnasiet så vid halv fem var vi där och stod och kollade Mikaela gick ut fem i fem så det var rätt så mycket väntan men det var roligt att titta på folket och så. så jäkla skönt de måste vara för dem att vate att de lixom har klarat allt och kan bara ut och välja precis vad som helst att göra i framtidan. längtar verkligeb tills det är min tur. Då jävlar!!
sen vid halv sex var vi hemma hos Claes igen för mingel med alla släktingar och så. sen lite senare kommer Mikaela i cabben och då går alla ut och säger grattis till henne och så. sen blev det jätte god mat och tårta och så och en massa prat, mingel och presentöppning. 
vid tolv hade nästan alla åkt hem eftersom det är vanlig dag idag så då drog de igång med lite dans och det var jätte roligt. 
idag då var det jätte jobbigt att stiga upp innan man hade vakbat till men senare har det inte varit något problem. det är ju FREDAG idag!!!!!! 
ska hem till Amanda snart med hela tjejligan. så det blir bad i poolen, mat och en massa snack, perfekt!!
Bilder från igår!








  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vi är fyra tjejer på 14-15 år. I vår blogg får ni följa vår vardag med träning, resor, mode och massor av skratt! Vi är bästa vänner och gör nästan allt tillsammans. Hoppas ni gillar vår blogg! Kram MAJE.
RSS 2.0